3D CONNEXION

 

3D Connexion

Najbolj priljubljeni 3D kontrolerji na svetu

So popolnoma podprti v CAD/CAM programski opremi ZW3D. Uporaba omenjene strojne opreme omogoča svobodnejše gibanje po 3D prostoru, s čimer se lažje osredotočimo na predmet dela in ne toliko na samo CAD okolje. Gibanje je gladko, sam vmesnik pa izredno prijeten za uporabo, ter dopadljive zunanjosti.

Space Navigator

3DConnexion Space Navigator ponuja popoln nadzor nad 3D prostorom, ki samo z miško enostavno ni mogoč. Omogoča premike v 6 različnih smereh: levo/desno, naprej/nazaj, gor/dol, predmeti pa se lahko približujejo/oddaljujejo, ter nagibajo.

Uporablja se v kombinaciji s tradicionalno računalniško miško, pri čemer služi Navigator premikanju po okolju, z miško pa se izvajajo postopki izbire, urejanja, ustvarjanja in spreminja objektov.

Visoka natančnost senzorjev zagotavlja zadovoljstvo ob uporabi te nadvse zaželene naprave .

Navigator se z računalnikom poveže preko USB vmesnika, ter je primeren za uporabo v vseh zmogljivejših 3D okoljih, kot so npr.: Zw3D, ZwCAD, AutoCAD, Autodesk Inventor, CATIA, Google SketchUp, Pro/ENGINEER, NX, Solid Edge, SolidWorks, Autodesk 3ds Max, Autodesk AliasStudio, Autodesk Maya, formZ, SOFTIMAGE XS, Google Earth, Autodesk DWF Viewer, Autodesk Design Review, SolidWorks eDrawings, Dassault Systemes XML player, ter še …

Space Pilot Pro

3DConnexion SpacePilot PRO predstavlja paradnega konja med 3DConnexion 3D kontrolerji. Je superioren v vseh pogledih in uporabniku nudi popolno kontrolo nad 3D prostorom.

Ob funkcijah, ki jih najdemo v osnovnem modelu (SPACE NAVIGATOR), nudi številne unikatne funkcije, ki delo v 3D okolju še bolj pohitrijo in olajšajo. Kot takšen je ta 3D kontroler namenjen najzahtevnejšim profesionalcem s področja računalniškega modeliranja.

»QuickView« omogoča nastavitve 3D pogledov, s čimer se čas obračanja modela v točno določeno lego skrajša praktično na minimum.

SpacePilot PRO samodejno prepozna gostujočo 3D CAD aplikacijo, ter inteligentne funkcijske tipke opremi z desetimi (10) najpomembnejšimi ukazi. S tem se izbor teh ukazov preseli iz CAD okolja na funkcijske tipke kontrolerja, s čimer se čas potreben za izbor ukaza občutno skrajša.

Kvaliteten barven LCD ekran v vsakem hipu nudi popolne povratne informacije glede stanja funkcijskih tipk, navigacijskih nastavitev, ipd …

Visoka natančnost senzorjev zagotavlja zadovoljstvo ob uporabi te nadvse zaželene naprave . 3DConnexion SpacePilot se z računalnikom poveže preko USB vmesnika, ter je primeren za uporabo v vseh zmogljivejših 3D okoljih, kot so npr.: Zw3D, ZwCAD, AutoCAD, Autodesk Inventor, CATIA, Google SketchUp, Pro/ENGINEER, NX, Solid Edge, SolidWorks, Autodesk 3ds Max, Autodesk AliasStudio, Autodesk Maya, formZ, SOFTIMAGE XS, Google Earth, Autodesk DWF Viewer, Autodesk Design Review, SolidWorks eDrawings, Dassault Systemes XML player, ter še …

SpaceMouse Pro

Uporaba inovativne 3Dconnexion SpaceMouse PRO skupaj z standardno miško omogoča modeliranje z rabo obeh rok, s čimer se število miškinih klikov zmanjša za dobrih 50 %, produktivnost dela pa poveča za kar 30 %.

SpaceMouse PRO se uporablja za pregledovanje, obračanje in povečevanje/pomanjševanje modela, medtem ko se  klasična miška uporablja za urejanje modela oz. izbor menijskih možnosti 3D CAD
aplikacije.

Na 3D kontrolerju se nahaja vrtljiv multifunkcijski 6-osni gumb, ki omogoča gladko upravljanje z najrazličnejšimi funkcijami v 3D prostoru.

Visoka natančnost senzorjev zagotavlja zadovoljstvo ob uporabi te nadvse zaželene naprave . SpaceMouse PRO se z računalnikom poveže preko USB vmesnika, ter je primeren za uporabo v vseh zmogljivejših 3D okoljih, kot so npr.: Zw3D, ZwCAD, AutoCAD, Autodesk Inventor, CATIA, Google SketchUp, Pro/ENGINEER, NX, Solid Edge, SolidWorks, Autodesk 3ds Max, Autodesk AliasStudio, Autodesk Maya, formZ, SOFTIMAGE XS, Google Earth, Autodesk DWF Viewer, Autodesk Design Review, SolidWorks eDrawings, Dassault Systemes XML player, ter še …

Za podrobnejše informacije smo Vam vedno na voljo.
Pokličite nas še danes!