ArCADia BIM

Arhitekturna programska rešitev,
s podporo BIM tehnologije

ArCADia 3D Maker 2

3D Maker 2
Deljenje projektov z uporabniki, četudi ti nimajo primerne programske opreme.


Modul ArCADia-3D MAKER omogoča shranjevanje tridimenzionalnih modelov v datoteko, ki jo je mogoče odpreti na katerem koli računalniku, ne da bi bilo za to potrebno nameščati programsko opremo ArCADia BIM.

Ustvarjeno predstavitev je mogoče odpirati z brezplačno prenesenim ArCADia-3D VIEWER-jem (pregledovalnikom).

PRENOSPOVPRASEVANJE

NAPREDNE FUNKCIJE PROGRAMSKEGA MODULA 3D Maker 2

  • Opcija shranjevanja 3D modela zgradb, inštalacij, omrežij, itd., s pomočjo programske rešitve ArCADia-3D VIEWER. Predstavitev je nato na voljo tudi uporabnikom, ki v ta namen ne potrebujejo nameščati plačljive programske opreme. 3D model se shranjuje v formatu *.A3D, katerega odpira brezplačna aplikacija ArCADia-3D VIEWER.

  • Opcija izbora želene kamere, tudi pri pregledovanju datotek *.A3D z aplikacijo ArCADia-3D VIEWER.

  • Opcija shranjevanja 3D projektov v oblak (OneDrive, Google, Dropbox, ipd.), samodejno generiranje URL naslova za predogled 3D modelav spletnem brskalniku.
  • Predogled ArCADia 3D modelov na mobilnih napravah. Po shranjevanju digitalnega modela projekta v oblaku OneDrive diski, Google Drive, Dropbox, ipd., je predogled mogoče opraviti tudi na kateri izmed mobilnih naprav (pametni telefon, tablični računalnik, ipd.), s katerim koli operacijskim sistemom.
 

Več na spletni strani razvijalca:

VEČ

[lead-form form-id=2 title=ARCADIA – POVPRAŠEVANJE]

ARCADIA PRENOS


Programska oprema ArCADia BIM LT,ArCADia BIM ter ArCADia BIM PLUS vam k platformi, omogoča osnovno funkcionalnost vseh dodatnih modulov.

V kolikor bi želeli dodaten modul poglobljeno testirati, vas prosimo, da nas o tem obvestite, ter vam bomo omogočili dostop.

 

BREZPLAČNA ORODJA ARCADIA