ZWCAD Webinar

19. JANUAR 2015

ZWCAD Webinar

ZwCAD SLOVENIA se v zadnjih letih spletnih seminarjev oziroma tako imenovanih webinarjev poslužuje v čedalje številnejših primerih, kot so na primer:

  • On-Line usposabljanja / virtualne učilnice
  • On-Line predstavitve
  • On-Line konference / sestanki
  • In še …

Prednost tovrstnih komunikacij pred klasičnimi so predvsem v fleksibilnosti. Pri tem imamo v mislih seveda samo logistiko.

Udeleženci webinarja / spletnega seminarja se lahko slednjega zlahka udeležijo ne glede na to, s katerega konca države »prihajajo«.

Edini pogoj katerega morajo izpolnjevati je ta, da imajo dostop do (po možnosti) širokopasovnega interneta, ter ustrezno napravo, ki zna predvajati pretočne vsebine, oziroma podpira potrebne internetne standarde / protokole.

Sem sodijo domala vse današnje tablice, prenosniki, namizni računalniki, ter celo pametni telefoni.

Pri organizaciji webinarjev / spletnih seminarjev se poslužujemo programske opreme GoToMeeting, razvijalca Citrix Online, LLC, ki nudi uporabniku zares prijazno okolje.

Omenjena programska rešitev omogoča uporabniku udeležbo webinarja brez potrebe po predhodnem nameščanju kakšne koli programske opreme, oziroma se slednja samodejno in v hipu namesti na uporabnikovo strojno opremo.

Vsa komunikacija poteka znotraj samega brskalnika (MS Explorer, Chrome, Mozzila, ipd …), pri čemer že izvorne nastavitve povsem zadostujejo za odlično uporabniško izkušnjo.

Spletni seminar ZwCAD nudi udeležencem vpogled v CAD programsko okolje ZwCAD, njegova orodja, ter logiko dela.

Predstavljene so vse različice CAD programskega orodja ZwCAD+, ter razložene razlike med posameznimi različicami. ZwCAD+ je namreč tako kot AutoCAD mogoče naročiti v različnih izvedbah. Kot AutoCAD je tudi ZwCAD mogoče dobaviti v dveh osnovnih izvedbah: Standard, ki v primerjavi z AutoCAD-om nadomešča serilo LT, ter Professional izvedba, ki predstavlja alternativo polni verziji AutoCAD. Seveda pa še obstajajo različice namenjene arhitektom, strojnikom, itd …

Nenazadnje nudijo webinarji tudi edinstveno priložnost za cenejši nakup same programske opreme oziroma storitev, saj ZwCAD SLOVENIA udeležence za udeležbo na tovrstnih prireditvah skoraj praviloma nagrajuje s popusti.

 

Iz vsebine naslednjega spletnega seminarja ZwCAD:
VSEBINA ŠE NI DOLOČENA

Datum in ura naslednjega spletnega seminarja ZwCAD:
DATUM IN URA ŠE NISTA DOLOČENA

 

Vljudno vabljeni!

Webinar je okrajšava za web based seminar (spletni seminar). Webinar omogoča tudi aktivno udeležbo vseh, ki se prijavijo. Omogoča diskusijo med vsemi prisotnimi, ne le posredovanje in sprejemanje informacij. Webinar je med drugim odličen pripomoček za izobraževanje. Omogoča neposredno komunikacijo z udeleženci, ki se sproti vključujejo v sam proces učenja. Webinarji so najavljeni vnaprej, nekateri imajo omejeno število mest, na mnogih mesta hitro poidejo.

0 Comments

Leave a reply