ZWCAD 2018 … VEDNO ZANIMIVEJŠI TUDI ZA RAZVIJALCE AUTOCAD REŠITEV

ZWCAD 2018 … VEDNO ZANIMIVEJŠI TUDI ZA RAZVIJALCE AUTOCAD REŠITEV
18. 9. 2017 Andrej
ČEDALJE VEČJE ŠTEVILO RAZVIJALCEV AUTOCAD REŠITEV SE ODLOČA SVOJE APLIKACIJE PRENESTI NA ZWCAD PLATFORMO

Kot je bilo pričakovati, se je s prihodom nove različice CAD programske opreme ZwCAD™ 2018 dodatno povečal tudi interes za migracijo AutoCAD® programskih rešitev na omenjeno platformo, s strani njihovih razvijalcev.

»Nova« politika licenciranja je seveda dovolj velik razlog za menjavo platforme. ZwCAD™ namreč še vedno nudi permanentne licence in prosto prenosljivost le teh. S prenosom AutoCAD®-ovih aplikacij na ZwCAD™ platformo, pa je razlogov zakaj ne presedlati na ZwCAD™ čedalje manj.

REŠITVE S PODROČJA UPRAVLJANJA Z GEOPROSTORSKIMI PODATKI

Med zadnjimi, ki so migracijo svoje aplikacije napovedali za naslednji mesec, so razvijalci programskega dodatka Spatial Manager™.

Aplikacija je namenjena lahkotnemu upravljanju z sicer zahtevnimi geoprostorskimi podatki (Geospatial data). 

Brez dvoma je aplikacija med AutoCAD® uporabniki zelo priljubljena, a so slednji prav zaradi spremenjene politike licenciranja, ki jo je pred časom uvedel Autodesk, pričeli iskati alternativne rešitve. Slednjo bomo že v naslednjem mesecu nudili pri ZwCAD SLOVENIA.

 

Predstavitveni video: 

S tem počasi zapolnjujemo vrzeli v ponudbi, saj doslej nismo imeli dostojne rešitve na omenjenem področju. 

REŠITVE S PODROČJA ARMATUR

 

Kmalu bomo deležni tudi izjemne rešitve na področju armatur (armirani beton), kjer v Sloveniji prevladuje rešitev ArmCAD, spisan za okolje AutoCAD®. 

 

Razvijalci programskega dodatka Auto_C.A. zatrjujejo, da je njihova rešitev veliko prijaznejša, saj nudi veliko več interakcije in »pametnih« komponent, kar vse skupaj pripomore k hitrejšemu in predvsem lažjemu delu.

 

 

Tudi ta aplikacija bi naj bila na voljo že prav kmalu, ko jo bo mogoče naročiti pri ZwCAD SLOVENIA. 

P.S.: vsem, ki bi aplikacijo želeli uporabljati / testirati že sedaj, pa lahko slednje omogočimo s posredovanjem različice, spisane za verzijo 2017.

Več o omenjeni programski rešitvi najdete na straneh razvijalca:

http://www.auto-ca.it/index.php/en/

 

ZWCAD 2018 

Novo različico najboljše AutoCAD® alternative ZwCAD™ 2018 je seveda mogoče tudi brezplačno testirati. V ta namen nudimo testno različico, ki bo polno funkcionalnost nudila za obdobje 30 dni, nakar bo delovanje določenim funkcijam onemogočeno. 

Predstavitveni video:

Vljudno vabljeni k testiranju.

P.S.: Uporabniki najnovejše različice CAD programske opreme ZwCAD 2018, bodo v manj kot 30 dneh prejeli še dodaten paket posodobitev. Slednje bodo (po besedah razvijalcev) nadvse konkretne.

 

BREZPLAČNA LETNA LICENCA ZWCAD™ 2018, LICENCA CAD POCKETS PREMIUM, … 

 

 

V okviru promocijskih aktivnosti ob izdaji nove verzije CAD programske opreme ZwCAD™ 2018, omogočamo vsem možnost pridobitve brezplačne letne licence CAD programske opreme ZwCAD™ 2018, oziroma PREMIUM licenco CAD rešitve CAD POCKETS za mobilne naprave.

Vse kar morate narediti, je napisati besedo ali dve o tem, kaj Vam je pri novi različici CAD programske opreme ZwCAD™ 2018 najbolj všeč? Tako preprosto je to. Za podrobnejša navodila, kliknite spodnjo povezavo:

 

 
 

Za vsa vprašanja v zvezi z opisano CAD programsko opremo smo vedno rade volje na razpolago.

 

Želimo Vam obilo zadovoljstva in uspehov pri uporabi nove CAD programske opreme, ZwCAD™ 2018. 

 

Team ZwCAD SLOVENIA

0 Comments

Leave a reply