MOLDEX3D R15 SP2

IN PURSUIT OF PERFECTION – THE MOST USER FRIENDLY VERSION TILL NOW!

MOLDEX3D R15 SP2 – IN PURSUIT OF PERFECTION – THE MOST USER FRIENDLY VERSION TILL NOW!
6. 10. 2017 Andrej

Ste že kdaj slišali za rek: »Če dela, ne popravljaj«?

Rek izhaja iz angleškega ekvivalenta: »If it ain’t broke, don’t fix it«, ter govori preprosto o tem, da določenih stvari enostavno ne gre spreminjati. V obstoječem stanju namreč te delujejo dovolj dobro in ni garancije, da bi po spremembi delovale bolje.

V svetu računalništva in informacijskih tehnolog ni prav nič drugače.

Zagotovo ste kdaj bili nad novejšimi izvedbami določene programske rešitve razočarani in ste zato še naprej raje uporabljali starejšo inačico. V želji po večanju tržnega deleža želijo razvijalci programskih rešitev le te konstantno izpopolnjevati in izboljševati, ter jih tako narediti uporabniku privlačnejše. Posledično lahko postanejo nekoč preproste in učinkovite rešitve s časoma zapletene, sistemsko zahtevne, ter uporabniku neprivlačne.

Ujeti pravo razmerje, je prava umetnost. In prav tukaj so pri CORETECH SYSTEM Co., LTD. izjemno uspešni. Ob številnih izboljšavah, novostih in spremembah, so veliko časa posvetili tudi sami uporabniški izkušnji. Ta se je pri zadnji izdaji najboljše rešitve za simuliranje in analiziranje postopkov brizganja plastike še dodatno izboljšala.

Področje CAE velja za zahtevnejše področje in je zatorej lahkotnost interakcije med uporabnikom in programom še kako zaželena. Kompleksni algoritmi CAE rešitve MOLDEX3D so lepo »skriti« za uporabniku prijaznim vmesnikom, kjer se od uporabnika pričakuje le vnos potrebnih podatkov, na podlagi katerih se kasneje izvajajo vrhunske simulacije in analize.

 

Video predstavitev:

 

V želji da bi se postopki še dodatno poenostavili, nudi verzija R15 povsem novo platformo, MOLDEX3D STUDIO. Novo okolje združuje sicer ločene delovne procese v enovito, uniformirano okolje, ki uporabniku nudi transparentnejše delo ter boljši pregled nad rezultati.


PROGRAMKO OKOLJE MOLDEX3D STUDIO

 

Video prezentacija:

 

Podjetij, ki se tako ali drugače ukvarjajo s področjem predelave plastike, je v Sloveniji veliko. Vsa občasno, nekatera pa celo pogosto, potrebujejo opravljene analize oziroma simulacije postopkov brizganja plastike, predvsem na zahtevnejših proizvodih.

 

Analize in simulacije, če se te naročijo kot storitev, načeloma niso poceni. V račun je potrebno vzeti tudi predpostavko, da bo za opravljeno analizo oziroma simulacijo potrebno nekoliko počakati, za kar velikokrat ni časa.

 

ANALIZE IN SIMULACIJE V LASTNI REŽIJI

 

Kar opažamo, je občutna porast potreb po ustreznih CAE programskih rešitvah. Cene slednjih so se namreč samo v zadnjih par letih več kot prepolovile, reševanje sicer zapletenih postopkov pa je sedaj prepuščeno uporabniku prijaznim programskim vmesnikom, kar vse skupaj situacijo povsem spreminja.

Če so podjetja še do pred kratkim analize in simulacije postopkov brizganja plastike naročevale pri specializiranih ponudnikih tovrstnih storitev, želijo danes čedalje pogosteje omenjene postopke opravljati v lastni režiji.

Spoznanje da sodobne CAE programske rešitve močno povečujejo inženirsko sposobnost podjetja, ter da omenjeno podjetje dviguje na povsem novo ravan, je očitno naredilo svoje. Ugodnega vpliva na konkurenčno prednost tukaj niti ne bomo omenjali.  

 

MOLDEX3D v zadnji različici R15 SP2 nudi uporabniku najprijaznejšo rešitev doslej. Sama nabavna cena programske opreme že vključuje usposabljanje, katerega izvedejo strokovnjaki razvojnega podjetja CORETECH SYSTEM CO., LTD. osebno in to na lokaciji naročnika.

Po končanem usposabljanju smo uporabnikom na voljo še naprej, pri čemer nudimo asistenco pri »ozkih grlih« ter zahtevnejših projektih, kakor tudi dodatna usposabljanja , vezana na želeno tematiko.  

Uporabniki naše CAE programske opreme niso nikoli prepuščeni samim sebi.

 

POZOR: BONUS, KI GA NUDIMO SLOVENSKEMU TRGU (EKSKLUZIVNO) DO KONCA LETA 2017

Ker je CAE programska oprema že v osnovi vezana na ustrezno 3D CAD programsko opremo, smo samo za Slovenske uporabnike izborili dodatno ugodnost, ki k paketom MOLDEX3D R15 SP2 (višjim od e-DESIGN BASIC) prilaga samostojno licenco profesionalnega 3D CAD/CAM orodja,  Zw3D PROFESSIONAL 2018, z modulom za dizajniranje orodij za brizganje plastike:

 

 ZW3D PROFESSIONAL – KONSTRUIRANJE

 

Več o 3D CAD/CAM programski opremi Zw3D 2018, ter trenutni akciji najdete tukaj:

 VEČ

Za podrobnejše informacije, neobvezujoče ponudbe, reklamni material, ipd …,  smo Vam rade volje na razpolago na telefonski številki (02) 471 12 40, oziroma na e-naslovu info@zwcad.si.

 

Želimo Vam lep, uspešen, ter povsem ne-stresen dan. S CAE programsko opremo MOLDEX3D, je omenjeno namreč dejansko mogoče.

 

 

Ekipa ZwCAD SLOVENIA

 

0 Comments

Leave a reply