NOVO POSLOVNO LETO, NOVE PRILOŽNOSTI

NOVO POSLOVNO LETO, NOVE PRILOŽNOSTI
4. 1. 2018 Andrej

Tik pred koncem leta 2017, smo na osebno povabilo švedskega lastnika vroče-kanalnih sistemov HEATLOCK, odpotovali v prečudovito mesto tik ob jezeru Bodensee – Friedrichshafen (Nemčija), na sejem FAKUMA, ki je zagotovo najpomembnejši evropski dogodek na temo predelave plastičnih mas.

 

Na naše veliko presenečenje nam ponudijo sodelovanje in ekskluzivno zastopstvo blagovne znamke HEATLOCK za področje Slovenije in Avstrije. Istočasno nam zaupajo zahtevno področje izvajanja analiz in simulacij postopkov brizganja plastike, s čimer simulacije in analize odslej opravljamo globalno.

Omenjeno si štejemo v veliko čast, saj njihovo zaupanje obenem predstavlja priznanje naše strokovnosti v najširšem pomenu besede.

Na sliki levo: g. JURANČIČ Andrej (ZwCAD SLOVENIA), ter g. HELLDIN Calle (HEATLOCK)

Za vse ki se ukvarjajo s predelavo plastičnih mas predstavlja HEATLOCK (v primerjavi s konkurenčnimi produkti) naprednejše rešitve na področju vroče-kanalnih sistemov. Med drugim so bili prvi, ki so uvedli keramično izolacijo, kar danes »kopirajo« že praktično vsi.

HEATLOCK izstopa tudi po tem, da vroče-kanalne sisteme ne nudi le kot produkt, pač pa k »paketu« pridaja že omenjene analize in simulacije. Slednje so že zajete v samo ceno, tako da HEATLOCK trgu ne nudi zgolj kvalitetnih produktov, pač pa celovite / preverjene rešitve.

Naročniki vroče-kanalnih sistemov HEATLOCK tako ne prejmejo le naročenega blaga, pač pa natančno preverjeno rešitev, saj so orodja pravilno balansirana, dolivki postavljeni na pravo mesto, vse skupaj pa je potrjeno s priloženo analizo in simulacijo.

 

 

Glede na to da tudi sami stremimo za tem, da bi pri svojem delu bili kar čim boljši, smo se z HEATLOCK-om takoj ujeli.

Sledili so naporni meseci priprav, tako da smo pred novim letom že bili nared za plasiranje nove rešitve na slovenski trg.

Priprave so med ostalim zajemale tudi povsem praktične primere, katere smo uspešno zaključili. Slednje pomeni, da smo uporabnike uspeli zadovoljiti tako časovno, tehnično, kot tudi cenovno.  Kot takšni najverjetneje predstavljamo najpopolnejšega ponudnika tovrstnih rešitev pri nas.

Kljub nesporni kvaliteti, hitrosti obdelave naročil, ter dodatnim stroritvam so cene naših rešitev nadvse konkurenčne, če že ne najugodnejše. Z našo pomočjo boste odslej  pri svojem delu hitrejši, kvalitetnejši, zanesljivejši in cenovno ugodnejši.

Vse kar morate storiti, je dati HEATLOCK-u priložnost. Zagotovo Vas ne bo razočaral.

Ob povedanem nudimo še 24 urno, visoko odzivno in uporabniku prijazno podporo. Več lahko izveste tudi preko naše spletne strani: https://www.zwcad.si/heatlock

Informativna zloženka HEATLOCK:

 ZLOŽENKA HEATLOCK

Naše rešitve in način sodelovanja rade volje podrobneje predstavimo, tako da se lepo priporočamo za povabilo na kratko predstavitev, katero izvedemo pri Vas na podjetju. Predstavitev je seveda brezplačna in nadalje povsem neobvezujoča.

Poskrbite za lastno konkurenčno prednost na kar najenostavnejši način in nas pokličite na telefonsko številko (2) 471 12 40, oziroma nam pišite na info@zwcad.si.

 

 

Team ZWCAD SLOVENIA

0 Comments

Leave a reply