PRIZNANJE ZA IZJEMNO USPEŠNO SODELOVANJE, TER POSEBNE UGODNOSTI OB 20-TI OBLETNCI

PRIZNANJE ZA IZJEMNO USPEŠNO SODELOVANJE, TER POSEBNE UGODNOSTI OB 20-TI OBLETNCI
5. 4. 2018 Andrej


Tokratne novice so namenjene predvsem zahvali uporabnikom naših storitev in programskih rešitev, ter vsem ki to še boste, saj vsako leto znova dokazujete da ni pomembna velikost države, pač pa kdo v njej prebiva. Za prijaznost se želimo primerno oddolžiti …

 

ZWSOFT CO. LTD., razvijalec CAD programske opreme ZwCAD, z letošnjim letom podjetje ZwCAD SLOVENIA ponovno nagrajuje in sicer s plaketo za izjemno uspešno sodelovanje. Ob tem je poslovna enota v sosednji Avstriji prejela status VAR (Value Added Reseller), kar bo omogočilo storitve in rešitve nuditi pod še ugodnejšimi pogoji.

Medtem ko bomo za prejem plakete morali še nekoliko počakati, bomo ugodnosti našim uporabnikom pričeli nuditi takoj.

NOVI UPORABNIKI

Ob 20-ti obletnici obstoja programskih rešitev podjetja ZWSOFT, bomo vsem naročnikom CAD licenc ob samih ugodnejših nabavnih cenah omogočili še prost prehod na verzijo 2019!

OBSTOJEČI UPORABNIKI

Obstoječim uporabnikom naše CAD programske opreme bomo ob naročilu dodatne licence omogočili brezplačen prehod na verzijo 2019 za slednjo, kot tudi obstoječo licenco!

Pozor: akcija se izteče 15-tega maja, 2018.

 

POSTOPEK:

Pred oddajo naročila je potrebno obiskati portal razvijalca CAD programske opreme ZWCAD, ter izpolniti kratek vprašalnik:

IZPOLNI VPRAŠALNIK

 

Po potrditvi vnosa boste na posredovan e-naslov prejeli kodo, ki Vam bo omogočila zgoraj opisane ugodnosti. Zelo hitro in sila preprosto.

 

Še vedno je mogoče naročiti PREMIUM licenco mobilne CAD aplikacije CAD POCKETS po kar 50% nižji ceni.

Video predstavitev mobilne aplikacije:

POMNI

  • Programska oprema ZwCAD 2018, se je z zadnjim paketom izboljšav SP2 ponovno močno približala kultnemu AutoCAD-u. Obe programski okolji sta si zelo podobni, zaradi česar privajanje oz. sklepanje bolečih kompromisov ni potrebno
  • ZwCAD 2018 nudi 100% kompatibilnost z zadnjo verzijo CAD rešitve AutoCAD
  • Licence so permanentne (preidejo v uporabnikovo trajno last)
  • Ni visokih doplačil za mrežne izvedbe, oziroma so stroški zanemarljivi (preverite)
  • Programske nadgradnje potekajo skozi celotno leto in so za uporabnike brezplačne
  • Licence se ne vežejo na strojno opremo (MAC) in so prosto prenosljive
  • 24/7 uporabniška podpora

 

Za dodatna vprašanja smo rade volje na razpolago. Dosegljivi smo na telefonski številki (02) 471 12 40, oziroma na e-naslovu info@zwcad.si.

 

V upanju, da smo uspeli posredovati koristno informacijo, Vam želimo nadvse uspešen in prijeten dan, ter še prijetnejši vikend. 

 

 

Ekipa ZwCAD SLOVENIA