MOLDEX3D R16,

ŽE V SLOVENIJI?

MOLDEX3D R16, ŽE V SLOVENIJI?
11. 6. 2018 Andrej

»Zadnja leta beležimo eksponentno rast v številu izvedenih simulacij in analiz, kar potrjuje večanje potrebe po prisotnosti ustrezne CAE programske opreme v Slovenskih podjetjih. Izdelki postajajo čedalje zahtevnejši, kot postajajo zahtevnejši tudi sami materiali. Če k temu dodamo še krajše roke in nižje cene, postane slika povsem jasna: brez podpore CAE programske opreme enostavno več ne bo šlo. Izkušenost in empirične metode iskanja ustreznih rešitev, preprosto več ne zaležejo.«

JURANČIČ Andrej, ZwCAD SLOVENIA

Direktor

 

Po večmesečnem obsežnem testiranju najnovejše različice večkrat nagrajene CAE programske opreme namenjene analizam postopkov brizganja plastike, MOLDEX3D R16, je najnovejša različica omenjene programske opreme sedaj ustrezno pripravljena še na izid na zahtevnem Evropskem trgu. Zaradi specifike in pomembnosti Evropskega trga, se z izidom novih različic počaka do potrditve skladnosti v delovanju vseh ključnih funkcij.

MOLDEX3D R16 prinaša novosti na domala vseh področjih. Dosedanji paketi so se smiselno preuredili, nadgradili in dopolnili, ter dodatno posodobili. Nov uporabniški vmesnik nudi uporabniku prijazno in pregledno delovno okolje, ter hkrati omogoča zagon vseh kupljenih modulov iz enega mesta.

MOLDEX3D R16 – video predstavitev:

 

Pred uradnim izidom nove različice CAE programske rešitve MOLDEX3D, bomo novosti predstavljali v živo in sicer vsem, ki Vas omenjeno področje zanima.

Organiziramo skupek predstavitev, katere izvajamo na področju celotne države in so brezplačne. Trajajo uro in pol, pri čemer je mogoče prejeti odgovore na še tako zahtevna vprašanja.

V poletnih mesecih bomo v Sloveniji gostili še predstavnike podjetja CoreTech System Co., Ltd. – razvijalce CAE programske opreme MOLDEX3D, njihovo prisotnost pa izkoristili za obisk tistih Slovenskih podjetij, kjer bi želeli določene informacije prejeti »iz prve roke«.

Če ste v dvomih, ali je omenjena programska rešitev primerna tudi za Vas, nas pokličite. Prava informacija ob pravem času lahko naredi vso razliko. 

Več o novostih verzije R16 je bilo povedanega na letošnjem srečanju partnerjev v Rotterdam-u, katerega smo se seveda udeležili tudi sami:

VEČ

Moldex3D Global Innovation Talent Award 2018

Objavljamo pričetek globalnega natečaja za najboljšo MOLDEX3D simulacijo.

Če ste na katero izmed opravljenih MOLDEX3D simulacij / analiz še posebej ponosni, lahko s prijavo projekta prejmete nagrado v višini 3.000,00 USD za osvojitev prvega mesta, 2.000,00 USD za osvojitev drugega mesta, oziroma 1.200,00 USD, za osvojitev tretjega mesta. Obstaja pa še tolažilna nagrada, v višini 500,00 USD 😉

Ob denarni nagradi boste deležni še globalne izpostavljenosti, kar zagotovo predstavlja dodatno motivacijo.

Podrobnosti in možnost prijave najdete na sledeči povezavi: 

VEČ

Želimo Vam veliko sreče!

 

 

Ekipa ZwCAD SLOVENIA