NOVA RAZLIČICA CAD PROGRAMSKE OPREME ZWCAD™, ŽE V SLOVENIJI

NOVOSTI, PROMOCIJSKI POPUSTI, BREZPLAČNI PREHODI, TESTNE RAZLIČICE, …

NOVA RAZLIČICA CAD PROGRAMSKE OPREME ZWCAD™, ŽE V SLOVENIJI
12. 9. 2018 Andrej

»Z velikim veseljem sporočamo, da je na voljo nova različica CAD programske opreme, ZwCAD™ 2019.

Obstoječim uporabnikom različic 2018 s potrjeno opcijo brezplačnega prehoda na verzijo 2019, bomo nove licenčne kode pričeli dostavljati v kar najkrajšem možnem času.

Ostalim uporabnikom omogočamo nakup permanentnih licenc po zares izjemno ugodnih, promocijskih pogojih, kateri pa bodo na voljo le za omejen čas. Več o tem je napisanega v nadaljevanju.

Žal se s tem hkrati zaključuje tudi možnost nadgradnje starejših licenc. 

Za podrobnosti smo Vam rade volje na razpolago 24/7.«

 

Jurančič Andrej

ZwCAD SLOVENIA, direktor

SPOLOŠNO O CAD PROGRAMSKI OPREMI ZWCAD™

Ne želimo zapravljati dragocenega časa z opisom prehojene poti. Želimo le poudariti, da ostaja osnovno poslanstvo skupine ZWSOFT nespremenjeno:

»Nuditi uporabnikom CAD programske opreme AutoCAD-u primerljivo uporabniško izkušnjo, po sprejemljivejših pogojih, ter po neprimerljivo ugodnejših cenah«.

Če ob omenjenem nudi ZwCAD™ v primerjavi s konkurenco celo »nekaj več«, je to le še dodaten razlog za nakup CAD programske opreme ZwCAD™. Ugodnosti, ki jih nudimo v promocijskem času so  naveden na koncu tega prispevka.

NOVOSTI V VERZIJI ZWCAD™ 2019

ZwCAD™ v osnovi »oponaša« AutoCAD® v vseh pogledih. Uporabniško okolje je identično, kot so identični tudi sami ukazi in celo izgled programskih ikon:

Kot AutoCAD®, tudi ZwCAD™ izhaja v dveh osnovnih izvedbah: PROFESSIONAL in STANDARD. Medtem ko predstavlja Professional različica ekvivalent polni različici AutoCAD®, prestavlja Standard različica ekvivalent LT seriji AutoCAD®.

Na razpolago so samostojne, kot tudi mrežne licence, 32/64 bit, z strojno ali programsko zaščito. 

»Ena izmed opaznejših razlik v primerjavi s konkurenco je v tem, da potrebe po različnih tipih oziroma izvedbah ZwCAD licenc, ne vplivajo na končno nabavno ceno omenjene CAD programske opreme. Slednja ostaja enaka, naj si gre za licenco z kodno ali USB zaščito, samostojno ali mrežno različico, …«

Določeno dodano vrednost predstavljajo tudi tako imenovana inteligenta orodja, katerih pri konkurenčnih rešitvah (vključno z AutoCAD-om) ne bomo našli:

SMART MOUSE                     

 

V času, ko šteje vsak miškin klik ter vsak gib, so rešitve tipa SMART MOUSE še kako dobrodošle.

 

SMART MOUSE omogoča zagon ukazov zgolj z uporabo miške. V naprej določen gib sproži točno določen ukaz znotraj samega CAD okolja. 

SMART VOICE                     

 

Mobilne naprave, sposobne pregledovanja CAD dokumentov, niso prav nobena novost. Pregledovanje CAD dokumentov na tovrstnih napravah pa je lahko sila neprijetno, predvsem pri prebiranju besedil. Slednja lahko enostavno zamenjamo ali dopolnimo z zvočnimi zapisi, kateri se enostavno integrirajo v sam CAD dokument.

SMART SELECT                     

 

Zahtevnejši izbori se CAD okoljih izvajajo z uporabo filtrov in kriterijev. Uporaba le teh zna biti v določenih primerih precej zapletena.

 

SMART SELECT opravilo izvede na izjemno enostaven in hiter način, katerega se uporabnik ne rabi učiti.

 

Za razliko od predhodnih različic, se po novem lahko uporabnik odloča za uporabo svetlejše, ali temnejše preobleke (programske barvne sheme) – :

Ohranili so oba uporabniška vmesnika (CLASSIC in RIBBON), preklop med obema pa dopolnili še z opcijo z spustnim seznamom:

Manipulacija s plastmi je po novem izredno hitra in enostavna, saj se je Layer Manager iz pogovornega okna prelevil v paleto. Slednja je lahko ves čas odprta in na voljo uporabniku.

V primeru uporabe več zaslonov, je zadeva še toliko bolj uporabna.

Kot paleti, bo Layer Manager-ju seveda mogoče nastavljati tudi temu primerne lastnosti, kot je na primer prosojnost ipd …

Seveda je sedaj podprto še konstruiranje s PDF predlogami (PDF UNDERLAY), kar smo uporabniki pogrešali že dalj časa:

Razveseljiva novost je tudi ukaz BEDIT, ki sedaj deluje povsem enako kot v okolju AutoCAD®:

Skrajni čas je že bil za uvedbo sprememb na področju meril. Nova verzija CAD programske opreme ZwCAD 2019 tako prinaša Annotative Objects in ANNOTATIVE SCALE:

Seveda je tukaj še nadvse priročen, ter za uporabo enostaven renderirnik. Vizualizacije še nikoli niso bile tako enostavne. Seveda je renderirnik na razpolago le v PROFESSIONAL izvedbi CAD programske opreme ZwCAD 2019:

Izboljšan in nadgrajen je tudi CUI (CUSTOMIZE USER INTERFACE). Slednjega je mogoče uporabiti za prilagajanje tako klasičnega, kot tudi tračnega uporabniškega vmesnika:

Zadajanj koordinat je omogočeno z vnosom v ukazno vrstico, klikom miškine kazalke, ali z uporabo funkcije DYNAMIC INPUT:

DODATNO IZBOLJŠANA UPORABNIŠKA IZKUŠNJA

Kar je v prejšnjih verzijah predstavljalo določeno neprijetnost je dejstvo, da orodnih palet iz AutoCAD-a oz. starejših različic ZwCAD-a ni bilo mogoče uporabiti v obstoječih različicah CAD programske opreme ZwCAD.

Pri izidu nove različice 2019, so avtorji objavili določena orodja, ki podobne težave odpravljajo. Orodne palete bo tako mogoče prenašati od sistema na sistem. Za to bo poskrbel TPCONVERTER.

Določene neprijetnosti so povzročale tudi nepravilno pobrisane / odstranjene predhodne verzije CAD programske opreme ZwCAD. Slednje so povzročale težave pri nameščanju novih različic. Pri izidu nove različice 2019, so avtorji posvetili čas tudi temu problemu in spisali izvršilno datoteko ZWFIXIT2019. Programček bo temeljito odstranil vse predhodno nameščene instalacije, ter omogočil »čisto« namestitev nove.

Porabo mrežnih licenc je mogoče spremljati na veliko preglednejši, grafičen način:

Omenjeno omogoča NLAT.

Ponekod imajo podjetja težave pri obdelavi DWG datotek, ki so različnih verzij. Avtorji so izdali nadvse priročno orodje, ki omenjeno težavo odpravlja na povsem enostaven način. Rešitev sliši na ime DWG CONVERTER in lahko DWG datoteke poljubno prevaja iz verzije v verzijo. Omenjeno lahko opravlja celo v BATCH-u, kar pomeni, da lahko prevede več datotek (seznam) hkrati.

Po novem je vzpostavljena celo povezava med DESIGN CENTER in TOOL PALETTES. Omenjeno omogoča svobodno prenašanje CAD entitet it DESIGN CENETER v TOOL PALLETTES, preprosto s potegom miške (DRAG-DROP):

Različica 2019 omogoča tudi spreminjanje vrstnega reda LAYOUT zavihkov . Slednje je sedaj mogoče preprosto s potegom miške (DRAG-DROP):

Dodatnih opcij je bil deležen tudi dokumentni zavihek:

Nova različica CAD programske opreme ZwCAD 2019 premore zavidljivo število podprtih razvojnih okolij:

Omenjeno omogoča kreiranje bolj ali manj kompleksnih programskih dodatkov, ki lahko delo drastično pohitrijo oziroma poenostavijo, včasih pa celo povsem avtomatizirajo.

Spodnji primer omogoča hipno pridobivanje izpisov izhodišč narisanih krožnic in sicer v točno določenem formatu. Spisati enostaven generator NC kode je torej povsem mogoče, tudi za sicer povsem vsakdanjega uporabnika:

Enostavna programska koda, kreirana znotraj CAD aplikacije ZwCAD 2019 (IDE VBA), je bila spisana v slabih 10 minutah, medtem ko je prihranek v času znašal več ur. Seveda je program mogoče uporabljati znova in znova, pri čemer se učinki multiplicirajo.   

»Uporabna vrednost CAD aplikacije se z integriranimi razvojnimi okolji (IDE) drastično poveča in sicer v hipu, ko jih začnemo uporabljati. Edino omejitev predstavlja naša domišljija.«

UGODNOSTI OB IZDAJI NOVE VERZIJE, ZWCAD 2019

Kot se za vsak izid nove verzije spodobi, so le ti pospremljani z določenimi ugodnostmi. Tudi sedaj ni nič drugače.

»V promocijskem obdobju je mogoče naročiti aktualno različico CAD programske opreme ZwCAD 2019, z opcijo brezplačnega prehoda na verzijo 2020, ob izidu le te naslednje leto.
Gre torej za brezplačno letno vzdrževalno pogodbo, pri čemer ne le da prejmemo dve različici za ceno ene, pač pa brezplačno prejmemo še vse izdane servise pack-e (SP-je) v preostanku leta 2018, 2019 in večji del leta 2020. 
Ugodnosti nudimo tudi pri nadgradnjah obstoječih licenc, če le te niso starejše od dveh verzij.  Obstoječe licence bomo v promocijskem času nadgradili s kar 20% popustom!
K vsaki PRO licenci CAD programske opreme ZwCAD 2019, bomo brezplačno priložili še PREMIUM licenco mobilne CAD aplikacije (iOS/Android) CAD POCKETS«.

Vse kar od Vas potrebujemo je kodo, katero prejmete po izvedenih treh (3) preprostih korakih, katere lahko pričnete s klikom spodnje grafike (povezave):

Novo različico CAD programske opreme je mogoče brezplačno testirati za čas 30 dni, nakar bo delovanje določenim funkcijam omejeno ali celo onemogočeno.

Namestitveno datoteko je mogoče sneti neposredno s spodnje povezave (ni potrebe po vpisu kakršnihkoli uporabniških podatkov):

ZWCAD 2019
DOWNLOAD

Za sestavo povsem neobvezujoče ponudbe nas pokličite na (02) 471 12 40, ali nam preprosto pišite na info@zwcad.si

 

Želimo Vam obilo zadovoljstva pri uporabi nove različice CAD programske opreme, ZwCAD 2019.

 

 

Ekipa ZwCAD SLOVENIA