MOLDEX3D R16 SP2

USPEŠNI NADGRADNJI CAD IN 3D CAD/CAM APLIKACIJ, SLEDI SEDAJ ŠE OBSEŽNA POSODOBITEV VRHUNSKE CAE REŠITVE, MOLDEX3D R16 SP2. PROMOCIJSKI POPUSTI? SEVEDA!

MOLDEX3D R16 SP2
9. 11. 2018 Andrej

Končno! Po uspešnem lansiranju posodobitve CAE programske opreme MOLDEX3D R16 SP2 na zahtevnem azijskem trgu, smo sedaj slednje deležni še uporabniki v Evropi. Glede na dane obljube razvijalcev, je bilo nestrpno pričakovanje s strani stroke povsem razumljivo. No, čakanja je naposled konec.

»Zadnja leta beležimo eksponentno rast v številu izvedenih simulacij in analiz, kar potrjuje večanje potrebe po prisotnosti ustrezne CAE programske opreme v Slovenskih podjetjih. Izdelki postajajo čedalje zahtevnejši, kot postajajo zahtevnejši tudi sami materiali. Če k temu dodamo še krajše roke in nižje cene, postane slika povsem jasna: brez podpore CAE programske opreme enostavno več ne bo šlo. Izkušenost in empirične metode iskanja ustreznih rešitev, preprosto več ne zaležejo.«

 

JURANČIČ Andrej, ZwCAD SLOVENIA

Direktor

 

O sami različici R16 smo v preteklosti že pisali (POVEZAVA), prvič pa smo se z njo seznanili na srečanju partnerjev v Rotterdam-u (POVEZAVA), kjer je že takrat bilo jasno, da gre pri tej različici za nov mejnik v razvoju te izjemne CAE programske rešitve.

 

NOVOSTI POSODOBITVE SP2

IZBOLJŠAVE FUNKCIJ PRED-PROCESIRANJA

Izboljšano oddaljeno računanje sedaj omogoča upravljanje procesov brez mrežne povezave.

IZBOLJŠANE FUNKCIJE OBLIKOVALCA (DESIGNER)…

… omogoča urejanje robnih pogojev, ko smo že določili kompresijsko cono in nudi izboljšave na funkciji za hitro predvidevanje poti tečenja (L/T).

IZBOLJŠANE FUNKCIJE BLM MREŽE…

Boundary Layer Mesh (BLM) je močno pred-procesirno orodje, namenjeno kompleksnim geometrijam. Omogoča kreiranje večslojnih prizmatičnih mrež, ki segajo navznoter trikotne površinske mreže modela.

Nova različica CAE programske opreme MOLDEX3D prihaja z opcijo hitrejšega in učinkovitejšega popravljanja mreže in kar za 33% hitrejšim izvažanjem mrež z večjim številom elementov.

MATERIALI

  • Dodanih 86 termoplastičnih materialov. ABS (22), LCP (29), PBT (2), PC+ABS(5), Polyblend (2), PPS (2), SEB (1)
  • Dodanih 5 duroplastov. LSR (5)
  • Posodobljeni podatki o viskoznosti, PVT in specifični prevodnosti za PC.
  • Izboljšanje prikazovanje krivulj materiala.

DODANA PODPORA ZA SYNC FUNKCIJO S SOLIDWORKS 2018

PET (5) NAJPOGOSTEJŠIH TEŽAV PRI BRIZGANJU PLASTIKE, TER KAKO JIH PREPREČITI S SIMULACIJAMI

Preko spodnje povezave si je mogoče sneti e-učbenik razvijalca CAE programske rešitve MOLDEX3D, v katerem naštevajo pet najpogostejših težav s področja brizganja plastike in kako jih uspešno zaobiti s pomočjo simulacij:

PRENOS E-UČBENIK      

E-učbenik na 30-tih straneh, kolikor jih premore, vključuje študije primerov iz 6-tih vodilnih podjetij v avtomobilski industriji, industriji strojev in naprav, industriji potrošniške elektronike, ter orodjarstva. Njihove zgodbe o uspehu pričajo o tem, kako lahko Moldex3D simulacije zagotovijo zanesljive znanstvene rešitve za nekatere izmed najpogostejših napak pri brizganju, ter izboljšujejo kakovost izdelkov in produktivnost.

E-učbenik je seveda brezplačen.

IN KO SMO ŽE PRI UČBENIKIH, ŠE ENA ZANIMIVOST

ZwCAD SLOVENIA načrtuje v kratkem (predvidoma že v letu 2019) osnovati prvi (s strani CORE TECH SYSTEM) verificirani učni center, v tem delu Europe. Tako imenovani Moldex3D authorized certification center oziroma MACC.

Kot takšni bomo tako tudi uradno odgovorni za certificiranje usposobljenih CAE strokovnjakov, ki bodo pri nas (po uspešno opravljenem usposabljanju) prejeli certifikat MCC (MOLDEX3D CERTIFICATE COURSE).

»Žal se bomo morali s tem počasi posloviti tudi od naziva »ZwCAD SLOVENIA«, naziva pod katerim nas poznate že dobrih 15 let, saj smo v vsem tem času področje CAD-a (s katerim smo pričeli kariero) nadgradili s tehnologijami, kot sta 3D CAD/CAM, ter CAE in se kot takšni moramo pričeti obravnavati kot CAx podjetje in ne zgolj CAD«.

JURANČIČ Andrej, ZwCAD SLOVENIA

Direktor

 

O spremembah bomo trg seveda primerno obveščali, a se Vam že sedaj iskreno zahvaljujemo, da ste nam to omogočili.

Tudi po izvedenih spremembah se bomo nadvse trudili nuditi kar najvišji nivo storitev po kar se da sprejemljivih cenah in pogojih. Politika podjetja se v tem oziru ne bo prav v ničemer spremenila.

POVABITE NAS NA BREZPLAČNO PREDSTAVITEV

Vas novosti najnovejše različice izjemne CAE rešitve MOLDEX3D zanimajo? Ali tudi sami beležite čedalje večje potrebe po uporabi CAE programske opreme? Se bojite, da ne posedujete dovolj znanja za uporabo tovrstne programske opreme?

Povabite nas na brezplačno in nadalje povsem neobvezujoče predstavitve CAE programske opreme MOLDEX3D R16 SP2. Odgovore na zastavljena vprašanja boste prejeli iz prve roke, medtem ko Vam sočasno rešimo še kak aktualen primer, ki Vam ne da spati.

ALI VAS SKRBIJO VISOKE CENE TOVRSTNIH REŠITEV?

Naj Vas nikar.

Na spodnji povezavi objavljamo katalog MOLDEX3D R16, kjer na zadnjih straneh navajamo različne module in dodatke:

MOLDEX3D R16 KATALOG    

Sestavite seznam potrebnih / želenih modulov in dodatkov, ter zahtevajte neobvezujočo ponudbo. Smo prepričani, da Vas bomo prijetno presenetili.

V upanju, da se spoznamo tudi »v živo«, Vas lepo pozdravljamo in želimo nadvse prijeten in uspešen dan.

Ekipa ZwCAD SLOVENIA