ZWCAD™ CIVIL 2019

KOT VSE KAŽE, DOBIVA AUTOCAD® CIVIL 3D RESNEGA TEKMECA

ZWCAD™ CIVIL 2019
20. 11. 2018 Andrej

Decembra letos, bo na trg prispela prenovljena različica programske rešitve CIVILCAD 10. Ob AutoCAD®-u, bo omenjena različica podpirala tudi CAD platformo ZWCAD™, a to še ni vse. Naslednje leto, predvidoma meseca marca, bi naj luč sveta ugledala še povsem ločena različica, ZWCAD™ CIVIL 2019.

Ali to pomeni, da dobiva AutoCAD® Civil 3D resnega (in iz mnogih vidikov ugodnejšega) konkurenta še na področju gradbeništva? Naše skromno mnenje: »Vsekakor da«.

OBSTOJEČE STANJE

Na področju programske opreme namenjene gradbeništvu, zagotovo prednjači Autodesk programska rešitev, Civil 3D. Slednja predstavlja osnovno orodje v večini slovenskih gradbenih in inženirskih podjetij. Vsak, ki se je kdaj resneje soočil z omenjeno programsko opremo ve, da slednja od uporabnika pričakuje veliko. Zahteva veliko učenja, privajanja, potrpljenja, odlično strojno podporo (sicer se bo program pogosto sesuval), skratka, uporabniki so si glede te rešitve enotni: »Čeravno zanesljiva in robustna, je hkrati tudi izjemno zahtevna in uporabniku neprijazna«. Da jo je zadnja leta (kljub sorazmerno visoki ceni) mogoče le še najeti, predstavlja dodaten razlog za slabo voljo.

ŽELJE UPORABNIKOV

»Gotovo obstaja lažja pot« je stavek, ki ga pogosto slišimo pri naših uporabnikih. Seveda obstaja kar nekaj programskih ekvivalentov, a zaokrožene celote, kot smo je vajeni pri Civil 3D, ni tako preprosto najti. Da bi slednja bila ob tem še cenovno ugodnejša, s permanentno licenco in uporabniku prijaznejša, pa je sploh težava.

A ni nujno, da je tako.

ZWCAD™ CIVIL 2019 prihaja (tako kot aktualna različica) v štirih osnovnih paketih in sicer:

 

ZWCAD™ CIVIL 2019 – SURVEY
Geodetske izmere in koordinatni izračuni (COGO)

ZWCAD™ CIVIL 2019 – STANDARD
Topografija, zemeljska dela, ter izračuni volumnov

ZWCAD™ CIVIL 2019 – ROADS
Projektiranje cest

ZWCAD™ CIVIL 2019 – PIPES
Inženirske rešitve s področja vod, plina, naftovodov, kanalizacije, podzemnih inštalacij, ipd …

ZWCAD™ CIVIL 2019 – SIMULATE
simulacija vožnje po trasi, v realnem času

 

OGLED SIMULACIJE VOŽNJE  

GREMO LEPO PO VRSTI

Pri programski opremi ZWCAD™ CIVIL 2019 so posebno pozornost namenili predvsem učinkovitosti, ter preglednosti samega uporabniškega vmesnika. Slednji bo uporabniku nudil nadvse prijazno okolje, s čimer se bo dramatično izboljšala že tako odlična uporabniška izkušnja.

Kot rečeno, bo novo rešitev mogoče uporabljati že letos in sicer v izdaji CIVILCAD 10, ki bo tekla tako na AutoCAD® platformi, kot tudi v programskem okolju ZWCAD™ 2019. Omenjeno načrtujemo omogočiti že naslednji mesec, torej v mesecu decembru 2018.

V promocijske namene bomo v mesecu decembru vsem naročnikom verzije CIVILCAD 10 omogočili še prost prehod na različico ZWCAD CIVIL 2019, ki bo predvidoma izšla marca naslednje leto. Razlogov za dobro voljo torej ne manjka.

TRENUTNA AKCIJA CAD PROGRAMSKE OPREME ZWCAD 2019

Za omejen čas bo še vedno mogoče naročiti programsko opremo ZwCAD 2019 s kar 20% popustom, kar velja tudi pri naročilu nadgradenj. Ob tem k vsaki novi PRO licenci priložimo še Premium licenco mobilne CAD aplikacije CAD POCKETS. Seveda brez doplačila.

Za večja podjetja, s potrebami po 30-timi licencami in več, nudimo kar 50% popust pri sklenitvi vzdrževalnih pogodb. Prihranki so občutni in jih resnično ne gre spregledati. Prepričajte se sami in še pravočasno zahtevajte brezplačno in nadalje povsem neobvezujočo ponudbo.   

Za vsa vprašanja smo že sedaj rade volje na razpolago. Želimo Vam uspešen in prijeten dan.

 

 

Ekipa ZwCAD SLOVENIA