3D CAD/CAM PROGRAMSKA OPREMA ZW3D™ 2019

POZORNOSTI VREDNA AMBICIOZNOST

3D CAD/CAM PROGRAMSKA OPREMA ZW3D™ 2019
10. 12. 2018 Andrej

Usmeritev profesionalnega 3D modelirnika ZW3D™, je z izidom zadnje verzije mogoče veliko bolje profilirati. Da se zgleduje po SIEMENS rešitvi NX, je več ali manj že znano. Malo manj znane so novosti, do katerih smo se uspeli dokopati in ki kažejo na resno namero trgu nuditi visoko zmogljiv 3D modelirnik, po zares dopadljivih pogojih.

KAR 200% VEČJI VLOŽEK

ZWSOFT, razvijalec programske rešitve ZW3D™, je sklenil svojo razvojno skupino strokovnjakov, odgovorno za omenjeno programsko opremo, številčno povečati za kar dvakrat. Če smo torej ob preteklih izdajah novih različic pogrešali večje število novosti, tega v bodoče zagotovo ne bo več.

Funkcionalnost bi se naj že z naslednjo verzijo dramatično izboljšala in glede na to, da gre pri omenjeni programski opremi za t.i. rešitev VSE-V-ENEM, bo novosti zares veliko. S tako občutnim povečanjem števila razvijalcev, je slednje tudi povsem realno pričakovati.

DOLGO POGREŠANA OPCIJA SKLENITVE VZDRŽEVALNE POGODBE

 

ZW3D™ nudi permanentne licence, kar pomeni da po nakupu le teh, slednje preidejo v uporabnikovo trajno last. »Problem« predstavlja nekoliko neposrečena oblika vzdrževanja licenc.

 

Cena letne nadgradnje namreč ni zanemarljiva in če se nadgradnja katero leto ne izvede, se strošek slednje kljub temu obračuna pri kasnejši nadgradnji licence.

 

S prihodom verzije 2019 je vzdrževalno pogodbo končno le mogoče skleniti.

Slednje omogoča cenejše vzdrževanje programskih licenc in sicer je triletno vzdrževalno pogodbo mogoče skleniti za ceno enaki strošku ene same nadgradnje in pol.

 

CADENAS PARTSOLUTIONS, ODSLEJ TUDI V OKOLJU ZW3D™ 2019

Le kdo ne pozna CADENES zbirke 3D elementov, PARTSOLUTIONS? Odslej bo omenjena knjižnica del programske opreme ZW3D 2019.

VOLUMILL FOR ZW3D 2019

Kot smo že omenili, se ZW3D zgleduje po programski rešitvi Siemens NX. Tako je bila implementacija naprednejših orodnih poti le še vprašanje časa.

Nova različica ZW3D vsebuje CAM programski dodatek VoluMILL, ki omogoča generiranje inteligentnejših poti orodja, s čimer se prihrani tako na času obdelave, kot tudi orodju.

Razlika med klasično CNC in VoluMILL obdelavo:

OB NAROČILU AKTUALNE RAZLIČICE 2018, ŠE DO VERZIJE 2019 – POVSEM BREZ DOPLAČILA

Do izida verzije 2019 nas loči le nekaj dni. Med tem časom je mogoče naročiti obstoječo različico 2018 po aktualni (nižji) ceni. S prihodom verzije 2019, se bodo cene paketov v dvignile in sicer v povprečju za 20%.

Korigirana cena bo ostala nespremenjena za nadaljnja tri leta.

Vsem, ki beležite potrebo po tovrstni programski opremi svetujemo, da naročila oddate do vključno 20-tega decembra 2018 in si s tem zagotovite nakup licenc po obstoječih (nižjih) cenah. Hkrati Vam bo omogočen brezplačni prehod na verzijo 2019.

Če boste ob nakupu sklenili še pogodbo o vzdrževanju, boste z novimi licencami preskrbljeni vse do verzije 2022! Strošek triletne vzdrževalne pogodbe je enak ceni nadgradnje in pol.

Omenjeno predstavlja najugodnejšo in najbolj pregledno obliko vzdrževanja tovrstne programske opreme na trgu.

DOBRA NOVICA ZA UPORABNIKE STREJŠIH LICENC

V preteklosti smo velikokrat poskušali prepričati uporabnike starejših licenc, da svoje licence vendarle posodobijo. Omenjeno nam ni povsem uspelo predvsem zaradi nezmožnosti ponuditi ustrezne rešitve na področju vzdrževalnih pogodb.

Danes manjkajočo opcijo imamo, tako da vse uporabnike starejših verzij prosimo, da vendarle izvedejo nadgradnjo na aktualno različico 2018.

Da pri tem pomagamo, nudimo nadgradnjo še tako starih licenc za ceno vsega ene same nadgradnje je in pol.

Uporabniki starejših licenc tako ne bodo prejeli le licence 2018, pač pa jim bomo hkrati podarili še sklenjeno dvoletno vzdrževalno pogodbo. Z nadgradnjo bodo uporabniki starejših različic tako prejeli verzije 2018, 2019 in 2020, po poenoteni ceni.

Ne pustite, da Vam licence tako perspektivne programske rešitve propadejo. Glede na že razkrite ambicije in čedalje prijaznejšo uporabniško izkušnjo, se licence več kot le splača ohraniti.

Za podrobnosti nas prosimo pokličite do vključno 20-tega decembra 2018. Za razumevanje se vsem že v naprej lepo zahvaljujemo.

Želimo Vam veliko zadovoljstva ob uporabi nove različice 3D CAD/CAM programske opreme, ZW3D 2019. Za vsa vprašanja smo rade volje na razpolago.

 

 

Ekipa ZwCAD SLOVENIA