ARCADIA BIM - SEDAJ TUDI URADNO

OTVORITVENI POPUSTI DO -50%

ARCADIA BIM – SEDAJ TUDI URADNO
9. 9. 2019 Andrej

O BIM rešitvah ArCADia smo pred časom že pisali. Pri ZwCAD SLOVENIA smo v poletnih mesecih z razvijalci omenjene BIM rešitve (ArCADia SOFT) podpisali pogodbo o zastopanju, ter tako pridobili vsa soglasja, da z jesenjo slovenskemu trgu ponudimo kompletno paleto BIM rešitev, primerno za vse ki se tako ali drugače ukvarjate s področjem gradbeništva in arhitekture.

Posamezni moduli so podrobneje opisani na naših spletnih straneh, ki se dopolnjujejo dnevno. K predčasni objavi tega sporočila smo pristopili zgolj na podlagi informacije, da so moduli  iz celotne palete rešitev ArCADia, slovenskim  uporabnikom za omejen čas promocije na voljo po izjemnih promocijskih cenah!

Popolne BIM rešitve ArCADia BIM 11 bo za določen čas mogoče naročiti s kar 30% popustom, prvih pet (5) naročnikov pa bo omenjene rešitve lahko naročilo s kar 50% popustom!

Arhitekti, gradbinci in vsi ki Vas področje gradbeništva zanima, te ponudbe nikakor ne smete spregledati! Tovrstna akcija se na slovenskem prostoru zagotovo več ne bo ponovila!

Akcija je časovno in količinsko omejena, zato nas prosimo obveščajte le preko e-pošte, kjer bo sledljivost poizvedb / naročil zagotovljena.

Pri tem prosimo uporabljajte izključno e-naslov: povprasevanje@zwcad.si .

Več o programski opremi ArCADia BIM 11 je mogoče izvedeti iz našega članka, do katerega Vas ponese spodnja neposredna povezava:

VEČ

Testno različico si je mogoče sneti s spodnje povezave:

PRENOS

Želimo Vam veliko uspehov in zadovoljstva pri uporabi nove, profesionalne BIM programske opreme, ArCADia BIM 11.

OPOMBA : Rešitev ArCADia BIM 11 med ostalim podpira formate DWG, IFC, kot tudi RVT. Kompatibilnost s preostalimi BIM rešitvami je torej zajamčena!

 

 

Ekipa ZwCAD SLOVENIA