ZA VSAKEGA NEKAJ

ZA VSAKOGAR NEKAJ
23. 9. 2019 Andrej

Tako nekako bi lahko poimenovali današnjo novičko, ki je v celoti namenjena Vam, dragi prejemniki, saj vsebuje informacije o vseh trenutnih akcijah in bonusih, katerih po našem skromnem mnenju zares ne gre spregledati 😉

CAD/BIM PROGRAMSKA OPREMA ARCADIA

-30% LE ŠE DO KONCA TEDNA

Uporabniku najprijaznejšo in cenovno zagotovo najugodnejšo profesionalno CAD/BIM programsko opremo, ArCADia BIM 11, bo do konca tedna še mogoče naročiti s

 • kar 30% promocijskim popustom, ter
 • 10% popustom za izobraževanje / usposabljanje,

Več o omenjeni rešitvi najdete na sledeči povezavi:

PREBERI VEČ

Zagotovite si popolno, z BIM tehnologijo podprto programsko rešitev, po neponovljivo nizki ceni. Programska oprema zraven formata IFC, podpira še format RVT (Revit), ter seveda DWG in pripadajoče CAD formate, s čimer nudi visoko stopnjo kompatibilnosti z večino sorodnih rešitev.

Gradbincem in arhitektom omenjeno programsko rešitev toplo priporočamo.  

MOLDEX3D

IZJEMNA CAE REŠITEV ZA PLASTIČNO INDUSTRIJO – SEDAJ S KOPICO DODATNIH UGODNOSTI

Kje določiti optimalno mesto in tip dolivka, kako pravilno balansirati orodje, čas ciklusa, ugotavljanje deformacij, … zares veliko neznank in možnosti za napake. Eliminiranje le teh, oziroma zmanjšanje slednjih na minimum je naloga, ki jo iz leta v leto uspešneje rešuje CAE programska oprema MOLDEX3D.

V trenutnem času, pred odprtjem sejma K 2019, je omenjeno rešitev mogoče naročiti z občutnimi popusti in ugodnostmi:

 • Popusti do -30% in več,
 • Dodatna programska oprema CADdoctor (Elysium) v vrednosti 8.000,00 EUR,
 • Brezplačno uvodno usposabljanje (dva dni),
 • Brezobrestno kreditiranje za čas treh (3) let,
 • Brezplačne nadgradnje naročenih modulov za čas treh (3) let (brezplačno triletno vzdrževanje),
 • Dodatni, 10% popust za takojšnja naročila (popusti SE seštevajo),
 • In še …

CAD PROGRAMSKA OPREMA ZWCAD 2020

Z VSAKO PRO LICENCO, BREZPLAČNO DO PREMIUM LICENCE CAD POCKETS

ZwCAD 2020 nudi popolno AutoCAD alternativo, s primerljivo uporabniško izkušnjo, enakim programskim okoljem (ni potrebe po uvajalnem času in privajanju), 100% kompatibilnostjo, unikatnimi pametnimi (SMART) orodji, ipd.

Ob tem še vedno nudi permanentne licence, ki ob nakupu preidejo v uporabnikovo trajno last, liberalno licenciranje (licenco je mogoče prosto prenašati med računalniki), mobilno aplikacijo CAD POCKETS (izmenjava dokumentov v realnem času), številne programske dodatke (različne dejavnosti), ipd.

Za omejen čas nudimo:

 • 50% popust na uvodna in nadaljevalna CAD usposabljanja, pri nakupu PRO licenc,
 • PREMIUM licenco CAD POCKETS, pri nakupu PRO licenc, povsem brez doplačila,

Več o aktualni različici ZWCAD 2020 SP1 je mogoče najti tukaj: 

PREBERI VEČ

SE VIDIMO NA SEJMU K 2019

SEJEM VSEH SEJMOV JE SEDAJ PRED VRATI …

Tako je. Spet bomo množično romali v Düsseldof (Nemčija), kjer se bomo na enem mestu zbrali vsi, ki nas področje plastike in gume zadeva tako ali drugače.  

Kot predstavniki CAE programske opreme MOLDEX3D za področje celotne bivše Jugoslavije, bomo na sejmu prisotni tudi mi, česar se neizmerno veselimo.

Sejemska stojnica MOLDEX3D se bo letos nahajala v hali 13, lokacija A94 (glej sliko spodaj):

Ne le to. Obiskovalcem naše stojnice bomo delili posebne kartice ugodnosti, katerih izven sejemskega časa in prostora ne bo mogoče prejeti.

Kaj nudijo kartice? Odkrito priznamo, da ne vemo. Vemo le, da jih smemo podeliti prvim desetim podjetjem, ki nas bodo za te kartice poprosila in se seveda nameravajo sejma udeležiti. Kartice bomo namreč prejemnikom podelili na MOLDEX3D stojnici, ob njihovem obisku sejma K 2019.

Zahtevek za kartico lahko pošljete preko e-naslova: info@zwcad.si, oziroma nas pokličete na (02) 471 12 40.

Sicer pa bomo na stojnici predstavili novosti v različici MOLDEX3D R17 SP1, ter ponudili vpogled v prihodnost, kar nikakor ne smete spregledati.

V ta namen bo letošnja stojnica nekoliko večja, a kljub temu še dovolj majhna, da se bomo lahko osebno posvetili vsakemu obiskovalcu 😉

 

Vljudno vabljeni!