POZOR: od 30.000,00 EUR do 100.000,00 EUR subvencij

POZOR: od 30.000,00 EUR do 100.000,00 EUR subvencij
8. 11. 2019 Andrej

Če smo se kdaj spraševali glede najprimernejšega časa za uvajanje sicer potrebnih, a cenovno zahtevnih tehnologij, je odgovor sedaj povsem jasen: najprimernejši čas je zdaj!

Na podlagi odprtega razpisa Spodbude za digitalno transformacijo MSP ( P4D 2019 – 2023 ), lahko podjetja pridobite 60 %, oz. od 30.000 EUR do 100.000 EUR subvencije za nakup programske opreme, stroške plač, itd. z namenom zagotovitve tehnične opremljenosti in digitalne transformacije ključnih proizvodnih in poslovnih procesov.

Razpis je kot nalašč za opremljanje s programsko opremo višjega cenovnega razreda, ter uvedbo novih procesov in tehnologij, pri čemer so stroški subvencionirani v višini 60%.

POZOR: V poštev pridejo le rešitve s permanentnimi in ne najetimi licencami!

Na javni razpis se lahko prijavijo mikro, mala in srednje velika podjetja na območju kohezijska regija Vzhodna Slovenija, z minimalno 5 zaposlenimi na dan oddaje vloge, ki se kot pravna ali fizična oseba, ukvarjajo z gospodarsko dejavnostjo in so organizirana kot gospodarske družbe, samostojni podjetniki posamezniki ali zadruge.  

KOHEZIJSKA REGIJA VZHODNA SLOVENIJA

 

 

 

POVEČAJTE SVOJE MOŽNOSTI ZA PRIDOBITEV SREDSTEV

 

 

ZWCAD SLOVENIA na področju črpanja sredstev iz javnih razpisov sodeluje s podjetjem Tiko Pro d.o.o., kjer pri svojem delu beležijo kar 94% uspešnost.

Glede možnosti pridobitve sredstev predlagamo, da se obrnete neposredno na gospo Tino: tina@tiko-pro.si

Želimo Vam veliko uspeha pri črpanju sredstev iz naslova omenjenega javnega razpisa.

 

Ekipa ZWCAD SLOVENIA