PRIHAJA MOLDEX3D 2020, TER UPORABNI BREZPLAČNI CAD PROGRAMČKI

CAE IN CAD PROGRAMSKA OPREMA

PRIHAJA MOLDEX3D 2020, TER UPORABNI BREZPLAČNI PROGRAMČKI
12. 2. 2020 Andrej

 

 

 

 

PRIHAJA MOLDEX3D 2020

 

Najboljša in s strani stroke izjemno cenjena CAE programska oprema namenjana simuliranju in analizi postopkov brizganja plastike, bo kmalu doživela novo izdajo. Prihaja namreč različica 2020, ki bo večkrat nagrajeno CAE programsko aplikacijo občutno poenostavila, pohitrila in poskrbela za še boljšo uporabniško izkušnjo.

»Zaradi bližine uradnega izida nove verzije omenjene CAE programske opreme, bomo z dnem 15. 02. 2020 vsem novim naročilom trenutno aktualne različice R17 za omejen čas omogočali še prost prehod na verzijo 2020, ob izidu le te«.

Jurančič Andrej, direktor

V kolikor želite novo različico CAE programske opreme MOLDEX3D prejeti po obstoječih (ugodnejših) cenah predlagamo, da nas povabite na krajšo brezplačno in nadalje povsem neobvezujočo predstavitev, kjer Vam bomo omenjeno opcijo ugodnejšega nakupa podrobneje predstavili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

POZOR: prijave na letošnji natečaj »Moldex3D Global Innovation Talent Award 2020«, so že mogoče!

»Moldex3D Global Innovation Talent Award« je natečaj za prijavo simulacij CAE, ki je odprt za podjetja in študente po vsem svetu. Namen natečaja je prikazati in prepoznati inovativne prakse z uporabo rešitev Moldex3D.

Natečaj sovpada s 25. obletnico obstoja razvojne skupine CoreTech, zaradi česar so se pri omenjenem podjetju odločili zvišati znesek nagrad za zmagovalce natečaja. Najboljši prispevki lahko osvojijo do 6000,00 USD, vlagatelji prispevkov pa svoja zaslužena priznanja prejmejo na tehnološki konferenci Moldex3D (MTC) 2020 v Španiji, s čimer bodo deležni medijske izpostavljenosti po vsem svetu. Odlična samopromocija, ter hkrati enkratno ter nepozabno doživetje.

PODROBNOSTI

 

 

 

 

ZWCAD 2020 – UPORABNI BREZPLAČNI PROGRAMČKI

 

Za Vas smo izbrali tri uporabne programčke, katere lahko brezplačno uporabljate v kombinaciji s CAD platformo ZWCAD 2020 PROFESSIONAL. Tovrstne rešitve bomo odslej objavljali z vsako poslano novičko, in sicer z namenom popularizacije programskega jezika LISP, s katerim so predstavljene rešitve tudi spisane. 

Za uverturo predstavljamo rešitev namenjeno enostavnemu kreiranju kosovnic (seznam uporabljenih blokov),

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DOWNLOAD

nato še rešitev za hitro izdelavo simetral na krožnicah,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DOWNLOAD

ter rešitev za samodejen izris višinskih kot (anotacije v arhitekturi).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DOWNLOAD

RAZLAGA:

LISP programske rešitve prikličemo v CAD okolje z ukazom APPLOAD. Znotraj CAD okolja rutine sprožimo z vpisom sledečih ukazov v ukazno vrstico:

  • COUNT (zagon ukaza za kreiranje kosovnice);
  • CLINE (zagon ukaza za izris središčnic na krožnicah, krožnih lokih, elipsah, …);
  • EM (izris višinske kote).

Seveda si je sintakso programov mogoče ogledati v izvorni obliki, za kar se lahko poslužimo integriranega razvojnega okolja VLISP. Vpis slednjega v ukazno vrstico CAD paketa ZWCAD, bo odprlo omenjeno razvojno okolje.

Želimo Vam obilo zabave ob spoznavanju novosti različice 2020.

 

CAD USPOSABLJANJA PO 50% NIŽJI CENI

 

 

 

 

 

 

 

»Še tako kvalitetna CAD programska oprema je dokaj neuporabna, če z njo ne znamo ustrezno ravnati. Tega se pri ZWCAD SLOVENIA še kako dobro zavedamo. Zaradi tega ob sami profesionalni programski opremi in tehnični podpori,  nudimo še kvalitetna in vsebinsko ravno prav uravnotežena usposabljanja«.

 

Jurančič Andrej, direktor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Želimo Vam nadvse uspešen dan.

 

Ekipa ZWCAD SLOVENIA