OMOGOČAMO VARNO DELO OD DOMA

DRUŽBENO ODGOVORNO DELO, TER CAD PROGRAMSKA OPREMA ZWSOFT

OMOGOČAMO VARNO DELO OD DOMA
19. 3. 2020 Andrej

V luči dogajanja, je sprejetje ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa povsem logično in nujno. Da bi ob tem bila gospodarska škoda čim manjša, se zdi delo od doma (kjer je omenjeno seveda mogoče) naravnost idealna rešitev.

Z našo programsko opremo je to seveda mogoče. Temu je tako zaradi izjemno enostavne prenosljivosti  programskih licenc, ki so ob tem še permanentne.

 

DRUŽBENO ODGOVORNO DELO,
TER  CAD PROGRAMSKA OPREMA ZWSOFT

 

CAD programska oprema ZWCAD nudi AutoCAD-u primerljivo uporabniško izkušnjo, pri čemer so programske licence permanentne in prosto prenosljive, kar daje uporabniku določeno svobodo in s čimer je delo od doma zares omogočeno. Večja podjetja se bodo posluževala VPN povezav, kar pa seveda ni nujno potrebno. Izposoja licenc je namreč omogočena neposredno z licenčnega strežnika.

 

VZORNA UPORABNIŠKA PODPORA

 

Kot zastopniki za omenjeno CAD programsko opremo, smo se odločili svojim uporabnikom stati ob strani tudi v tem nesigurnem in vprašanj polnem času. Na razpolago smo Vam vsak delavnik med 8:00 in 16:00 uro. Naši strokovnjaki delujejo na številnih lokacijah, ter po novem rešujejo tudi sistemske težave. Slednje predstavljajo kar 80% vseh javljenih težav.

Pri delu od doma uporabniki pogosto nimajo koga, kateremu bi lahko zastavili določeno vprašanje v zvezi z delovanjem programske opreme ZWCAD, tako da smo temu segmentu našega poslovanja v teh dneh namenili občutno več pozornosti in časa. Po potrebi se z uporabnikom povežemo na daljavo in zadevo uredimo v kar najkrajšem možnem času.

Na podoben način lahko izvedemo tudi usposabljanje za delo v CAD okolju AutoCAD / ZWCAD.

 

STROKOVNA, PRIJAZNA,
TER HITRO ODZIVNA PRODAJNA SLUŽBA

 

CAD programsko opremo ZWCAD je brez kakršnihkoli omejitev mogoče naročiti tudi v času razglasitve vsesplošne karantene. Naša prodajna služba Vam bo znala primerno svetovati najprimernejšo programsko rešitev, sestaviti najugodnejšo možno ponudbo, ter pošiljko hitro in varno dostaviti na Vaš naslov.

OPOMBA: vsak nakup v času karantene opremimo še z dodatno CAD licenco. Slednja bo sicer časovno omejena (do vključno 30 Junij 2020), a verjamemo da bo prenekateremu podjetju pri delu njihovih zaposlenih doma, že ta opcija še kako prav prišla.

Spodaj objavljamo neposredno povezavo do polno delujoče različice CAD programske opreme ZWCAD PROFESSIONAL 2020. Licenca bo polno funkcionalnost nudila za čas 30 dni, nakar bo delovanje določenim funkcijam onemogočeno. Vsem, ki boste CAD programsko opremo ZWCAD PROFESSIONAL 2020 želeli uporabljati še po izteku 30 dni, nam pišite, da Vam uredimo dodatno licenco s podaljšanim rokom veljavnosti. 

DOWNLOAD
 

OSTANITE DOMA IN OSTANITE ZDRAVI

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Spodbujamo delo od doma, pri čemer Vam bomo v maksimalni meri stali ob strani. Dovolite torej, da Vam novo delovno okolje ustrezno pripravimo. Vse kar potrebujete sami, je da ostanete doma.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EXCELLENT SME 2020 za nas ni le priznanje, pač pa zaveza k odličnosti, katere potrditev iščemo le v zadovoljstvu naših uporabnikov.

Ostanite doma in naj Vam pri Vašem delu pomagamo mi. Potrebujete pomoč pri vzpostavitvi VPN in Remote Desktop med domačim in službenim okoljem? Naši tehniki Vam pri tem lahko pomagajo in to na daljavo.

Ostanite doma in ostanite zdravi!

Ekipa ZWCAD SLOVENIA