AUTODESK UKINJA MREŽNE LICENCE, TER …

... KAKŠNA JE ALTERNATIVA?

AUTODESK UKINJA MREŽNE LICENCE, TER LICENCIRANJE KOT GA POZNAMO
23. 3. 2020 Andrej

 

 

 

STARTING MAY 7, 2021, ALL AUTODESK SUBSCRIPTIONS WITH MULTI-USER ACCESS AND ALL MAINTENANCE PLANS WILL BE RETIRED AND NO RENEWALS WILL BE POSSIBLE”

Zadeve okrog licenciranja AutoCAD® programskih rešitev so med uporabniki CAD programske opreme že dalj časa predmet burnih razprav, ki se bodo prav kmalu še dodatno razplamtele.

AutoDESK namreč ukinja dosedanjo prakso licenciranja, pri čemer v celoti ukinja mrežne licence, kot tudi vzdrževalne pogodbe za omenjeno programsko opremo.

Kaj dejansko to pomeni za uporabnike, si lahko le mislimo. Upravljanje s programskimi licencami bo odslej v celoti zaupano AutoDESK-u, tako da licence več ne bodo administrirane s strani sistemskih administratorjev. Ti bodo po novem le prejemniki poročil.

 

ZWSOFT ŠE NAPREJ OHRANJA POŠTEN ODNOS DO SVOJIH UPORABNIKOV…

 

Za razliko od AutoDESK-a, ZWSOFT vzpodbuja rabo permanentnih licenc (mrežnih in samostojnih), kot tudi vzdrževalnih pogodb. S tem uporabnikom še naprej omogoča normalno delo.

V času vsesplošne negotovosti je omenjeno še kako pomembno. Če kdaj, je sedaj potrebno s stroški ravnati nadvse odgovorno. Znani stroški in z njimi povezana lastnina so pri tem osnova.

Z AutoCAD®-om 100% kompatibilna CAD programska oprema ZWCAD™, lahko pri tem naredi vso razliko. Cene že leta ostajajo na istem nivoju, pri čemer pa tako kvaliteta, kot tudi število uporabnikov, eksponentno rasteta. ZWCAD se je skozi leta več kot le dokazal kot zaupanja vredno CAD okolje, z AutoCAD®-u primerljivo uporabniško izkušnjo.

 

VIDETI, POMENI VERJETI …

 

Glede na trenutne razmere je velika verjetnost, da vsebino berete od doma. Iz istega razloga je prav tako zelo verjetno, da računalnik s katerim prebirate to vsebino ni ravno delovna postaja. Prav zaradi tega je morda sedaj najprimernejši trenutek za testiranje te izjemne CAD programske opreme. Slednja za povsem spodobno delovanje namreč ne potrebuje izjemnih procesorskih moči, niti ogromnega pomnilnika in zmogljive grafičen kartice.

Za namestitev profesionalne CAD programske opreme ZWCAD™ Professional 2020 SP2 boste potrebovali vsega nekaj minut časa. Namestitev ne bo v ničemer vplivala na kasnejše delovanje Vašega računalnika in če boste po testiranju želeli CAD aplikacijo odstraniti, se bo ta hitro in brez kakršnih koli težav odstranila v celoti.

Spodaj prilagamo neposredno povezavo do namestitvene datoteke. Namestitev bo polno funkcionalnost nudila za čas 30 dni, nakar bo delovanje določenim funkcijam onemogočeno. Če boste aplikacijo po zaključenem testnem obdobju želeli uporabljati še naprej, Vam bomo sestavili ugodno ponudbo, h kateri bomo brezplačno pridali še dodatno (časovno omejeno) licenco.

DOWNLOAD

 

STROKOVNA, PRIJAZNA,
TER HITRO ODZIVNA PRODAJNA SLUŽBA

 

CAD programsko opremo ZWCAD je brez kakršnihkoli omejitev mogoče naročiti tudi v času razglasitve vsesplošne karantene. Naša prodajna služba Vam bo znala primerno svetovati najprimernejšo programsko rešitev, sestaviti najugodnejšo možno ponudbo, ter pošiljko hitro in varno dostaviti na Vaš naslov.

OPOMBA: vsak nakup v času karantene (kot že rečeno) opremimo še z dodatno CAD licenco. Slednja bo sicer časovno omejena (do vključno 30 Junij 2020), a verjamemo da bo prenekateremu podjetju pri delu njihovih zaposlenih doma, že ta opcija še kako prav prišla.

 

 

ODLOČNO VAM STOJIMO OB STRANI…

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

Pri delu od doma lahko naletimo na številne neprijetnosti, med katerimi je ena izmed njih zagotovo nezmožnost neposredne komunikacije s sodelavci, ki bi pri določenih vprašanjih lahko pomagali.

Tukaj rade volje nastopimo mi. V primeru vprašanj se lahko z Vašim računalnikom povežemo na daljavo in zadevo uredimo v kar najkrajšem času. Vprašanje nam Lahko posredujete tudi elektronsko in ga potem, ko ga obdelamo, vrnemo nazaj v obliki rešitve.

Naša tehnična ekipa je tukaj za Vas. Pri delu z našo CAD programsko opremo nikakor niste sami!

Želimo Vam veliko uspeha in zadovoljstva pri delu z našo CAD programsko opremo.

 

Ostanite doma in ostanite zdravi!

Ekipa ZWCAD SLOVENIA