PRIDOBIVANJE NOVIH ZNANJ V ČASU KARANTENE

ČE SMO ŽE DOMA, DAJMO TO MAKSIMALNO IZKORISTITI!

PRIDOBIVANJE NOVIH ZNANJ V ČASU KARANTENE
3. 4. 2020 Andrej

»Rad bi se naučil konstruiranja in rabe CAD programske opreme, ampak ob vseh obveznostih preprosto ne zmorem. Tudi če bi čas našel, so usposabljanja draga, da stroška nakupa CAD programskih licenc niti ne omenjam«.

Zgoraj napisano se sliši precej znano, mar ne? A so se razmere čez noč spremenile: časa imamo kar naenkrat na pretek (vsaj upam, da se vsi v čim večji meri držimo doma), Play Station-a in poročil smo se že naveličali, strošek udeležbe CAD usposabljanj se je znižal za kar 50%, pri čemer so na razpolago tudi CAD licence, ki polno funkcionalnost nudijo vse do konca karantene.

 

»Ugodnejšo obliko usposabljanja so doslej izkoristila že številna slovenska podjetja. Slednja so nam tudi namignila, da bi se tovrstnih usposabljanj utegnila udeležiti tudi preostala podjetja, ki bi na tak način  želela svojim zaposlenim popestriti čas, katerega morajo sedaj preživljati v karanteni.

Osvojimo znanje s področja naprednejše rabe CAD programske opreme, ter iz karantene izstopimo še močnejši«.

 

JURANČIČ Andrej, ZWCAD SLOVENIA
Direktor

 

OBLIKA USPOSABLJANJA

 

Usposabljanja potekajo v obliki On-line predavanj, pri čemer so skupine manjše in sicer štejejo vsega od 3 do 6 udeležencev.

Po prijavi prejmejo udeleženci literaturo kak dan pred pričetkom usposabljanja in sicer v obliki PDF dokumenta. Hkrati prejmejo še neposredno povezavo do namestitvene datoteke (ZWCAD 2020 PROFESSIONAL). V kolikor se pojavi težava z nameščanjem CAD programske opreme, se z uporabnikom vzpostavi povezava na daljavo, težavo pa odpravi usposobljen tehnik.

Usposabljanja trajajo 4 dni v tednu, po 5 pedagoških ur na dan. Ura pričetka se določi vzajemno, kot se skupno določi tudi kateri dan v tednu si udeleženci želijo vzeti prosto.

P.S.: po opravljenem tečaju prejmejo uporabniki dodatno uradno CAD licenco, ki bo polno funkcionalnost nudila vse do zaključka karantene.

 

VSEBINA USPOSABLJANJA

 

– UVOD
– PREDSTAVITEV PREDAVATELJA IN PROGRAMA
– PREDSTAVITEV DOKUMENTACIJA (SKRIPTE)
– OS WINDOWS – OSNOVNE MANIPULACIJE
– PREDSTAVITEV OKOLJA PROG. APLIKACIJE ZWCAD 2020 PROFESSIONAL SP2
– PRILAGAJANJE OKOLJA ZAHTEVAM UPORABNIKA
– OSNOVNI OBJEKTI RISBE
– OSNOVE RISANJA
– DELO S PLASTMI (LAYERS)
– POIZVEDBE
– IZBORI IN NJIHOVA UPORABA (NAPREDNO)
– PODROBNA RAZLAGA FUNKCIJE PROPERTIES
– BLOK (PODROBNO – ATRIBUTI)
– BESEDILA IN POSEBNE OZNAČBE V OKOLJU CAD
– ŠRAFURE IN PRODUKTIVNO KOTIRANJE
– MODEL SPACE (MODEL) IN PAPER SPACE (LAYOUT)
– PRIPRAVA NA TISK DOKUMENTACIJE
– VAJE (POTENCIRANO)
– ZAKLJUČEK S PREJEMOM URADNIH POTRDIL

DOWNLOAD polno delujoče (časovno omejene) CAD programske opreme, ZWCAD 2020 PROFESSIONAL:

DOWNLOAD

Hitrost osvajanja vsebin prilagodimo skupini, tako da je osvojitev zastavljenih vsebin zajamčena slehernemu udeležencu usposabljanja.

 

MNENJA UDELEŽENCEV

 

»Za udeležbo na usposabljanju sem se odločil več ali manj zaradi cene, ki je v tem trenutku pri ZWCAD SLOVENIA zares izredno ugodna. Želel sem tudi podrobneje spoznati ZWCAD, ker sem do sedaj uporabljal AutoCAD in ker sem zanj moral najti primernejšo zamenjavo.

Usposabljanje je zaradi strokovnosti, smisla za humor, ter izjemne samozavesti predavatelja, bilo vse prej kot naporno. Vsak dan znova sem bil presenečen nad osvojenim znanjem, katerega sem prejemal na izjemno dopadljiv in lahkoten način.

Delo »po novem« opravljam s programsko opremo ZWCAD PROFESSIONAL 2020, saj sem tudi to ob zaključku usposabljanja lahko naročil pod posebej ugodnimi pogoji.

Usposabljanje iskreno in toplo priporočam!«

ŠTUMBERGER Bojan

 

VLJUDNO VABLJENI!

 

 

In da preživljanje časa doma ne bo tako zelo resno …

Ostanite doma in ostanite zdravi!

Ekipa ZWCAD SLOVENIA