ZW3D 2020 & STROJNE SIMULACIJE

ZW3D 2020 JE PRVA RAZLIČICA Z INTEGRIRANO SIMULACIJO OBDELAVE NA CNC STROJU

ZW3D 2020 & STROJNE SIMULACIJE
22. 5. 2020 ZWCAD Slovenija

Zadnja različica popularne 3D CAD/CAM rešitve ZW3D 2020, med ostalim nudi dolgo pričakovano opcijo simuliranja mehanskih obdelav na CNC stroju

Zahvaljujoč simulaciji izvajanja NC programov (G-kode) na CNC stroju, je mogoče zlahka zaznati potencialne napake, kot so na primer kolizije, mehanske poškodbe obdelovanca, ipd.

 

Zgoraj: predstavitveni video simulatorja obdelave na CNC stroju

 

LASTNOSTI

 

  • Simulacija rezkalnih strojev in stružnic;
  • Simulacija menjave orodja, menjave glave, menjave palete, premikov, ipd.;
  • Natančna emulacija funkcij krmiljenja:

G kode in M ​​funkcije;
Koordinatni sistemi;
Kompenzacija polmera in dolžine orodja;
Cikli vrtanja;
Programske instrukcije;

  • Zaznavanje trkov v realnem času med deli stroja;

 

TESTIRANJE

ZGORAJ: predstavitveni video konstruiranja spiralnega izdelka

Nudimo opcijo brezplačnega 30 dnevnega testiranja 3D CAD/CAM programske opreme ZW3D 2020 PREMIUM (zajeti vsi moduli in opcije), pri čemer je le potrebno sneti namestitveno datoteko in jo zagnati.

 Kako preprosto je uporabljati omenjeno programsko opremo prikazujemo v gornjem videu, kjer za konstruiranje prikazanega izdelka potrebujemo zgolj  2 minuti.

Profesionalno 3D CAD/CAM programsko opremo ZW3D 2020, je v trenutnih razmerah mogoče naročiti s kar 20% popustom, zato naročila v tem času toplo priporočamo.

 

POMAGAMO PRI (VARNEM) PONOVNEM ZAGONU DEJAVNOSTI

 

Vsi se zavedamo težav, ki jih podjetja beležimo pri ponovnem zagonu dejavnosti. Upoštevati je potrebno veliko varnostnih predpisov, kar je ob vsakodnevnih obveznostih že skoraj nemogoče. Kar je še huje pa je zavedanje, da si ponovnega vala epidemije preprosto ne moremo privoščiti in je zato dosledno upoštevanje varnostnih / zdravstvenih predpisov nujno.

Najosnovnejši tovrstni ukrep je nedvomno ta, da vstop v prostore omogočimo le zdravim osebam.

Z merjenjem povišane telesne temperature oseb, zagotovimo varnost tako za zaposlene, kot tudi stranke. Ta ukrep lahko predstavlja konkurenčno prednost, saj se ljudje vse bolj zavedamo pomena vrednote zdravja, ter se v varnem okolju zagotovo bolje počutimo in temu primerno tudi tovrstna okolja cenimo.

Predstavljamo rešitev z stacionarno kamero za merjenje povišane telesne temperature oseb, brez potrebe po posegu v osebni prostor preverjane osebe. Merjenje se namreč vrši na razdalji od 1,5 m do 3 m, izvede pa se v hipu, kar omogoča naravno in nemoteno pretočnost ljudi. Umetna inteligenca (AI) zmanjšuje možnost sprožanja lažnih alarmov pri merjenju temperature.

Rešitev je dobrodošla povsod kjer želimo omejiti vstop osebam s povišano telesno temperaturo, ter tako poskrbimo za varnost naših zaposlenih, kot tudi drugih oseb v naših prostorih.

Primerna je za izobraževalne ustanove, občine, sodišča, knjižnice, potniške terminale (avtobusne postaje, železniške postaje, letališča, luke), industrijske obrate, trgovske centre in podobno.

Čeravno gre za vrhunski in tehnološko dovršen izdelek, je strošek nakupa izjemno ugoden. Slednjega smo uspeli obdržati na tako nizki ravni zaradi količine kompletov, ki jih nameravamo inštalirati po državi.

 

»Rešitev je atraktivna tudi zaradi opcije istočasne uporabe opreme še za brezstično  registracijo delovnega časa, ter beleženja prisotnosti zaposlenih. Oseba se ob prihodu (oziroma odhodu) na delovno mesto prijavi (oziroma odjavi) samodejno, saj naprava prepozna osebo v delčku sekunde, ji izmeri temperaturo, ter ji (v kolikor je tako nastavljeno) zapove nameščanje obrazne maske. Če oseba obrazno masko že nosi, slednje naprava zazna in osebe tako na to ne opomni. Sistem je nadalje mogoče nadgraditi še z elektronskimi ključavnicami in ostalimi varnostnimi opcijami.«

 

 

 

 

JURANČIČ Andrej, ZWCAD SLOVENIA
Direktor

Zgoraj: prikaz instalacije (steber / namizno stojalo)

Mere:

Podatki se vodijo centralno, prejemati pa jih je mogoče tako na mobilne naprave, kjer je nameščena ustrezna programska opreme (Android / iOS), kot tudi na osebnem računalniku, s pripadajočo programsko opremo. Do naprave je mogoče preprosto dostopati z vpisom njenega IP naslova.

V prednaročilu nudimo komplet stojala + kamere + programske opreme s kar 15% popustom.

Za brezplačno in nadalje povsem neobvezujočo ponudbo, nam prosimo pišite na info@zwcad.si, oziroma nas pokličite na telefonsko številko (02) 471 12 40 (vsak delavnik od 8:00 do 16:00).

Želimo Vam uspešen, ter predvsem varen in zdrav ponoven zagon.

 

ONLINE USPOSABLJANJA PO KAR -50% NIŽJI CENI

 

»Rad bi se naučil konstruiranja in rabe CAD programske opreme, ampak ob vseh obveznostih preprosto ne zmorem. Tudi če bi čas našel, so usposabljanja draga, da stroška nakupa CAD programskih licenc niti ne omenjam«.

 

Zgoraj napisano se sliši precej znano, mar ne? A so se razmere čez noč spremenile, saj smo za  čas karantene strošek udeležbe CAD usposabljanj znižali za kar 50%. Velja tako za uvodna usposabljanja, kot tudi nadaljevalna. Sem sodi tudi uvodno usposabljanje za delo z modelirnikom ZW3D.

Usposabljanja potekajo v obliki On-line predavanj, pri čemer so skupine manjše in sicer štejejo vsega od 3 do 6 udeležencev.

Po prijavi prejmejo udeleženci literaturo kak dan pred pričetkom usposabljanja in sicer v obliki PDF dokumenta. Hkrati prejmejo še neposredno povezavo do namestitvene datoteke (ZWCAD 2020 PROFESSIONAL / ZW3D 2020 PREMIUM). V kolikor se pojavi težava z nameščanjem programske opreme, se z uporabnikom vzpostavi povezava na daljavo, težavo pa odpravi usposobljen tehnik.

Usposabljanja trajajo 4 oz. 5 dni v tednu, po 5 pedagoških ur na dan. Ura pričetka se določi vzajemno, kot se skupno določi tudi kateri dan v tednu si udeleženci CAD usposabljanja želijo vzeti prosto.

POZOR: omenjeno opcijo s kar 50% nižjim stroškom udeležbe, nudimo le še do konca meseca maja, 2020. Glede na velik interes smo se odločili omogočiti prijave do zaključka meseca maja, medtem ko bomo usposabljanja izvajali vse do zaključka poletja 2020. 

 

VSEBINA UVODNEGA CAD USPOSABLJANJA

 

– UVOD
– PREDSTAVITEV PREDAVATELJA IN PROGRAMA
– PREDSTAVITEV DOKUMENTACIJA (SKRIPTE)
– OS WINDOWS – OSNOVNE MANIPULACIJE
– PREDSTAVITEV OKOLJA PROG. APLIKACIJE ZWCAD 2020 PROFESSIONAL SP2
– PRILAGAJANJE OKOLJA ZAHTEVAM UPORABNIKA
– OSNOVNI OBJEKTI RISBE
– OSNOVE RISANJA
– DELO S PLASTMI (LAYERS)
– POIZVEDBE
– IZBORI IN NJIHOVA UPORABA (NAPREDNO)
– PODROBNA RAZLAGA FUNKCIJE PROPERTIES
– BLOK (PODROBNO – ATRIBUTI)
– BESEDILA IN POSEBNE OZNAČBE V OKOLJU CAD
– ŠRAFURE IN PRODUKTIVNO KOTIRANJE
– MODEL SPACE (MODEL) IN PAPER SPACE (LAYOUT)
– PRIPRAVA NA TISK DOKUMENTACIJE
– VAJE (POTENCIRANO)
– ZAKLJUČEK S PREJEMOM URADNIH POTRDIL

DOWNLOAD polno delujoče (časovno omejene) CAD programske opreme, ZWCAD 2020 PROFESSIONAL:

DOWNLOAD

Hitrost osvajanja vsebin prilagodimo skupini, tako da je osvojitev zastavljenih vsebin zajamčena slehernemu udeležencu usposabljanja.

 

MNENJA UDELEŽENCEV

 

»Za udeležbo na usposabljanju sem se odločil več ali manj zaradi cene, ki je v tem trenutku pri ZWCAD SLOVENIA zares izredno ugodna. Želel sem tudi podrobneje spoznati ZWCAD, ker sem do sedaj uporabljal AutoCAD in ker sem zanj moral najti primernejšo zamenjavo.

Usposabljanje je zaradi strokovnosti, smisla za humor, ter izjemne samozavesti predavatelja, bilo vse prej kot naporno. Vsak dan znova sem bil presenečen nad osvojenim znanjem, katerega sem prejemal na izjemno dopadljiv in lahkoten način.

Delo »po novem« opravljam s programsko opremo ZWCAD PROFESSIONAL 2020, saj sem tudi to ob zaključku usposabljanja lahko naročil pod posebej ugodnimi pogoji.

Usposabljanje iskreno in toplo priporočam!«

ŠTUMBERGER Bojan

VLJUDNO VABLJENI!

 

 

Ekipa ZWCAD SLOVENIA