KOREKCIJE CEN CAD, 3D CAD/CAM, BIM,TER CAE PROGRAMSKE OPREME

PO DOLGIH PETIH (5) LETIH SE OBETA OBČUTNA KOREKCIJA CEN

KOREKCIJE CEN CAD, 3D CAD/CAM, BIM,TER CAE PROGRAMSKE OPREME
21. 7. 2020 ZWCAD Slovenija

Turistična sezona je na vrhuncu, čeravno jo letošnje leto doživljamo na povsem drugačen način. Če se je že vse ostalo spremenilo, pa ostajajo izidi novih različic CAD, 3D CAD/CAM, ter CAE programske opreme zanesljiva stalnica.

Nahajamo se tik pred izidom novih verzij omenjenih programskih rešitev, pri čemer se bodo z jesenjo žal korigirale cene programske opreme in sicer v povprečju za 20%.

Po dolgih petih letih je to ne le razumljivo, pač pa tudi povsem pričakovano. Nove različice, ki prinašajo številne novosti in izboljšave, bodo tako že to jesen v primerjavi s cenami aktualnih različic, nekoliko dražje.

 

SEDAJ JE IDEALEN ČAS ZA NAKUP NOVIH, OZ. NADGRADNJO OBSTOJEČIH CAD, CAM, BIM, TER CAE LICENC

 

“NUDIMO POPUSTE TAKO PRI NAKUPU NOVIH, KOT TUDI PRI NADGRADNJI OBSTOJEČIH LICENC, Z OPCIJO BREZPLAČNEGA PREHODA NA VERZIJO 2021 (PRI MOLDEX3D CELO 2021, TER 2022).

Pri ZWCAD SLOVENIA tako vsem, ki beležite potrebe po tovrstni programski opremi toplo priporočamo, da svojo odločitev glede nakupa novih oz. nadgradnje obstoječih licenc, sklenete še pred izidom novih verzij.

Z opcijo prostega prehoda na prihajajočo verzijo si ob ugodnejšem nakupu aktualne različice 2020 zagotovite še prost prehod na verzijo 2021 (v primeru CAE programske opreme MOLDEX3D, pa celo na verzijo 2022).

Še več:  pri nakupu aktualnih različic 2020, vam priznamo še 10% (pri MOLDEX3D in ARCADIA BIM pa celo vse do 50%) popust”.

 

 

 

 

 

JURANČIČ Andrej, ZwCAD SLOVENIA
Direktor

 

 

Več o akciji leta 2020 je mogoče izvedeti s klikom spodnje povezave:

 

Neglede na to, kje in kako preživljate poletne dni Vam želimo, da so ti srečni in predvsem zdravi.

 

Ekipa ZWCAD SLOVENIA