ZWCAD 2021, ŽE V SLOVENIJI

... ter OSEBNO POVABILO NA KONFERENCO DIGITAL TWIN LIVE 2020

ZWCAD 2021, ŽE V SLOVENIJI, ter OSEBNO POVABILO NA KONFERENCO DIGITAL TWIN LIVE 2020
4. 9. 2020 ZWCAD Slovenija

NOVOSTI IN IZBOLJŠAV JE V NOVI VERZIJI ZARES VELIKO IN PRAV VSE SO IZJEMNO DOBRODOŠLE

Prosojnost (2D kot 3D CAD objektov), različne nastavitve plasti (Layer properties) za različne dokumentne zavihke (Layouts), formule v tabelah (Table) in poljih (Field), poenoten vmesnik za delo z eksternimi referencami (XREF), posodobljen grafični pogon, .. so le del novosti nove različice CAD programske opreme ZWCAD 2021.

POGREŠATE PERMANENTNE LICENE? VAS UKINJANJE MREŽNIH LICENC MOTI? OBUPUJETE NAD STROŠKI NAJEMA CAD LICENC? NIMATE USTREZNE UPORABNIŠKE PODPORE?

Nikar! Ob permanentni, prenosljivi, mrežni ali samostojni, ter 100% prenosljivi licenci, nudi nova verzija ZWCAD AutoCAD-u primerljivo uporabniško izkušnjo, 100% kompatibilnost, odzivno in prijazno uporabniško podporo,…, po več kot le sprejemljivih cenah in vzdrževalnih pogojih, ter povsem brez zgoraj omenjenih frustracij.

NOVOSTI V VERZIJI ZWCAD 2021

O novostih v različici ZWCAD 2021 smo že pisali, kakor tudi o razlogih zakaj se na omenjeno CAD programsko opremo splača preklopiti. Več o tem je mogoče izvedeti tukaj:

 

POZOR: POSEBNE UGODNOSTI LE ŠE NASLEDNJIH OSEM DNI (DO VKLJUČNO 11.09.2020)

Z objavo izida nove verzije 2021, v veljavo vstopajo novi ceniki. Ti se (kot že napovedano) po petih letih korigirajo, s čimer se cene v povprečju dvignejo za 25%.

 

»Vsem, ki ste z naše strani prejeli ponudbo za nakup novih oz. nadgradnjo obstoječih CAD licenc ZWCAD priporočamo, da naročilo oddate do vključno 11.09.2020 (petek). Po tem datumu bomo namreč omenjene rešitve lahko nudili le še po cenah iz novega cenika.«

 

 

 

 

JURANČIČ Andrej, ZwCAD SLOVENIA
Direktor

PROGRAMSKI PAKETI V ČASU KORONE …

 

Pakete z naročeno programsko opremo v »času korone« dodatno opremljamo še s priročnimi razpršili za dezinfekcijo rok .. upamo, da to kmalu več ne bo potrebno.

BREZPLAČNO TESTIRANJE NOVE RAZLIČICE CAD PROGRAMSKE OPREME ZWCAD 2021

Seveda je novo različico CAD programske opreme ZWCAD 2021 že mogoče testirati. V ta namen objavljamo neposredno povezavo do namestitvene datoteke:

 

Za snetje namestitvene datoteke ne potrebujete posredovati prav nobenih podatkov. Aplikacija bo polno funkcionalnost nudila za čas 30 dni, nakar bo delovanje določenim ukazom / funkcijam onemogočeno.

V primeru dodatnih vprašanj smo Vam pri ZWCAD SLOVENIA vedno rade volje na razpolago. Dosegljivi smo na tel. št.: (02) 471 12 40, oziroma na e-naslovu: info@zwcad.si

Želimo Vam veliko zadovoljstva in uspehov pri testiranju nove verzije CAD programske opreme ZWCAD 2021.

 

 

OSEBNO POVABILO NA KONFERENCO DIGITAL TWIN LIVE 2020

 

 

Delujete na področju računalniških simulacij oziroma Vas to področje zanima? Se zavedate pomena industrijskega standarda INDUSTRIJA 4.0? Želite biti del prihodnosti, oziroma pri tem tudi aktivno sodelovati? Vabimo Vas na On-line konferenco, DIGITAL TWIN LIVE 2020.

Vse zainteresirane vabimo, da se udeležite spletne konference DIGITAL TWIN LIVE 2020, ki ga prireja razvijalec vodilne rešitve s področja simulacij in analiz postopkov brizganja plastike, MOLDEX3D.

Na konferenci lahko sodelujete tudi kot govornik, ter predstavite svoj projekt, za katerega ste prepričani da bi utegnil zanimati širšo / globalno javnost in si s tem priboriti globalno prepoznavnost.

 

Se vidimo na konferenci. Dobrodošli k prijavi.

 

Želimo Vam prijeten in uspešen zaključek tedna, ter še prijetnejši vikend.

 

Ekipa ZWCAD SLOVENIA