ZWCAD 2021

... IN TO JE ŠELE ZAČETEK.

ZWCAD 2021… IN TO JE ŠELE ZAČETEK.
14. 10. 2020 ZWCAD Slovenija

ZWCAD™ 2021

… NUDI POPOLNO AUTOCAD® FUNKCIONALNOST, PRIMERLJIVO UPORABNIŠKO IZKUŠNJO, 100% KOMPATIBILNOST, ZAVIDLJIVO ŠTEVILO PROGRAMSKIH DODATKOV, …

… kar vse nudi po kar nekajkrat nižji ceni. ZWCAD™ je, kot kaže, prerasel okvirje dopadljivega AutoCAD® klona in se je v svojih zadnjih različicah iz alternativne rešitve prelevil v prvo izbiro še tako resnega in zahtevnega CAD uporabnika.

 

ŠE PRED NEDAVNIM …

 

… je omenjeno CAD orodje sodilo v družino t. i. InteliCAD izdelkov, kar pomeni, da je ZWCAD™ uporabljal enako programsko jedro kot npr. GstarCAD, Bricscad, ProgeCAD, ipd.

Kar je ZWCAD™ že od samega začetka ločevalo od omenjenih proizvodov je dejstvo, da je izmed vseh tekmecev znal najbolje izkoristiti InteliCAD tehnologijo (programsko jedro) in tako uporabniku nudil delovno okolje, ki se je AutoCAD®-u v vseh pogledih (razen v ceni) najbolj približalo.

Omenjeno prednost pred konkurenti je ZWCAD™ z leti le še krepil vse do točke, ko InteliCAD tehnologija enostavno ni več zmogla zadovoljevati vse ambicioznejših načrtov hitro razvijajoče se CAD programske opreme.

DANES …

 

… sloni ZWCAD™ na lastnem, zanesljivem in nadvse robustnem programskem jedru. Na trg je pravkar prispela različica ZWCAD™ 2021, ki z aplikacijo AutoCAD® ni le izenačena po letnici, pač pa vzornika v prenekateri disciplini celo prekaša.

Je sistemsko manj zahtevna aplikacija, zaradi česar jo je mogoče uspešno uporabljati tudi na procesorsko manj zmogljivih osebnih računalnikih, vključuje številna pametna orodja, ki jih bomo pri AutoCAD®-u iskali zaman (SMART MOUSE, SMART SELECT, SMART VOICE, …), ter še vedno nudi permanentne programske licence (tako samostojne, kot tudi mrežne). Slednje so prosto prenosljive, z možnostjo koriščenje vseh znanih oblik programskih zaščit.

 

ZARADI PRENOVLJENEGA JEDRA, TER NADGRAJENEGA GRAFIČNEGA POGONA …

 

  • … nudi ZWCAD™ v svoji zadnji različici dolgo pričakovano prosojnost, katero je mogoče določiti tako 2D, kot tudi 3D CAD objektom.
  • … je mogoče odpirati resnično velike DWG dokumente nadvse hitro in brez neprijetnosti.
  • … nudi nova različica številne izboljšave in novosti, med katerimi gre posebej izpostaviti poenoten vmesnik za delo z eksternimi referencami (XREF), uporabo formul v tabelah, možnost ločenih nastavitev plasti pri različnih VIEWPORT-ih, ipd …
  • … nudi ZWCAD™ povsem primerljivo uporabniško izkušnjo, kot smo je sicer vajeni pri CAD programski opremi AutoCAD®, le da so pri ZWCAD™ licence permanentne, ter tako ob nakupu preidejo v uporabnikovo trajno last.

 

 

POGREŠATE PERMANENTNE LICENE? VAS UKINJANJE MREŽNIH LICENC MOTI? OBUPUJETE NAD STROŠKI NAJEMA CAD LICENC? NIMATE USTREZNE UPORABNIŠKE PODPORE?

 

Zaradi 100 % kompatibilnosti ZWCAD™ programskega orodja z aplikacijo AutoCAD®, ugodnejše nabavne cene in plačilnih pogojev, ohranitve prijaznejše politike licenciranja na eni strani, ter čedalje restriktivnejše politike licenciranja pri AutoCAD®-u, ter težjih gospodarskih razmer in z njimi povezanih nevšečnosti na drugi, se za CAD programsko rešitev ZWCAD™ odloča čedalje več AutoCAD® uporabnikov.

Trend je logičen, saj sta programski okolji pri obeh vodilnih CAD aplikacijah praktično identični in je tako vsakršno dodatno usposabljanje pri prehodu na CAD okolje ZWCAD™ nepotrebno.

Ni torej težko razumeti rasti priljubljenosti CAD aplikacije ZWCAD™, katere testno različico je mogoče brezplačno sneti s spletnega portala www.zwcad.si, slovenskega ponudnika – podjetja CAX, d.o.o.

Testna različica bo polno funkcionalnost nudila za čas 30 dni, nakar bo delovanje določenim funkcijam onemogočeno.

 

VIDEO PREDSTAVITEV NOVE RAZLIČICE CAD PROGRAMSKE OPREME ZWCAD™ 2021

 

 

AKCIJA OB IZIDU NOVE RAZLIČICE CAD PROGRAMSKE OPREME ZWCAD 2021

 

“Čeravno so se po petih letih cene omenjene CAD programske opreme zvišale, bo za omejen čas profesionalno CAD programsko opremo ZWCAD 2021 mogoče naročiti s kar 20% popustom.

Za podrobnosti se obrnite na nas, ki smo Vam na voljo 24/7.”

 

 

 

 

JURANČIČ Andrej, ZwCAD SLOVENIA
Direktor

Želimo Vam prijeten in uspešen preostanek tedna.

 

Ekipa ZWCAD SLOVENIA