ALI STE TUDI SAMI POTREBNI DOBRIH NOVIC?

Z BLACK FRIDAY CENAMI, BOSTE TEH GOTOVO DELEŽNI

ALI STE TUDI SAMI POTREBNI DOBRIH NOVIC?
28. 10. 2020 ZWCAD Slovenija

 

 

V časih, v kakršnih živimo danes, je prav vsaka pozitivna informacija še toliko bolj dobrodošla. Veseli nas, da Vam smemo posredovati nekaj zares koristnih in nadvse pozitivnih informacij, ki Vam za razliko od tistih ki jih bomo poslušali zvečer, utegnejo celo ugajati.

Akcije za nakup programske opreme smo razdelili na sklope, da ne boste izgubljali časa s prebiranjem vsebin, ki bi Vas toliko ne zanimale.  Že tukaj se Vam zahvaljujem za Vaš čas, ter Vam iskreno želim predvsem zdravja in sreče. Slednjega v tem letu zagotovo ni preveč.

 

 

 

JURANČIČ Andrej, direktor

VSEBINA

 

NOVA RAZLIČICA 3D CAD/CAM PROGRAMSKE OPREME ZW3D 2021, TER OPCIJA PRIDOBITVE PERMANENTNIH LICENC ZA OMENJENO PROGRAMSKO OPREMO, POVSEM BREZPLAČNO!

NOVA RAZLIČICA NAJPRILJUBLJENEJŠE AUTOCAD ALTERNATIVE, ZWCAD 2021, TER AKCIJSKI POPUSTI DO -50% ZA NAKUP OMENJENE CAD PROGRAMSKE OPREME!

NAJBOLJŠA REŠITEV S PODROČJA PROFESIONALNE VIZUALIZACIJE (RENDERIRANJE), SEDAJ ŠE POD POSEBEJ UGODNIMI POGOJI TER BREZPLAČNIMI PREHODI NA VERZIJO 10.00!

CAD PROGRAMSKA OPREMA ZA GRADBINCE IN ARHITEKTE, S PODPORO BIM TEHNOLOGIJE (ZA OMEJEN ČAS KAR 50% CENEJE)

 

NOVA RAZLIČICA 3D CAD/CAM PROGRAMSKE OPREME ZW3D 2021…

 

Ponudba programskih rešitev je na trgu 3D modelirnikov precej pestra. Morda je prav zaradi tega tudi odločitev katero izmed teh rešitev uporabljati, tako težka. Cena pri tem seveda ne predstavlja edinega kriterija. V račun je potrebno vzeti še vprašanje kompatibilnosti, licenciranje, stroške letnega vzdrževanja, nadgradljivost, uporabniško podporo in odzivnost le te, ter še bi lahko naštevali.

Predstavitveni video aktualne verzije ZW3D 2021:

ZAKAJ SE ODLOČITI PRAV ZA ZW3D 2021

ZW3D™ se od preostalih 3D modelirnikov loči predvsem po tem, da gre pri njem za tako imenovano Vse-v-enem (AIO) rešitev. Uporabnik že v osnovni izvedbi ZW3D STANDARD prejme celoten paket orodij (CAD in CAM), pri čemer število funkcij, ki so uporabniku na razpolago definira sama licenčna koda. Dodatnih modulov kasneje ni potrebno dodajati, pač pa je potrebno vpisati le novo licenčno kodo, ki bo v programu sprostila dodatne opcije.

Obenem vsebuje aplikacija zmogljiv prevajalnik 3D CAD formatov, kar mu omogoča odpiranje nativnih datotek konkurenčnih rešitev (CATIA, PRO/E, Inventor, Solid Works, …).

V eni sami aplikaciji se tako nahaja kompletno CAD okolje (3D in 2D skicirka), z močno izboljšanim področjem kinematike (gibanja in kolizije), obsežno programsko okolje namenjeno razvoju orodij za brizganje plastike (MOLD), kompletna rešitev za obdelavo pločevine (SHEET METAL), celotno CAM okolje s podporo 2 do 5 osne obdelave (struženje, rezkanje, žično erodiranje, …) vključno z integrirano in večkrat nagrajeno rešitvijo VoluMill , kot tudi simulacijo mehanske obdelave na stroju in poti orodij (CNC), ter močno posodobljeno področje izdelave elektrod.

BREZPLAČNO TESTIRANJE

Omogočamo brezplačno testiranje naše 3D CAD/CAM programske opreme ZW3D 2021. V ta namen objavljamo povezavo s katere je mogoče sneti namestitveno datoteko:

Testna različica bo polno funkcionalnost nudila za čas 30 dni, nakar bo delovanje določenim funkcijam onemogočeno. V primeru, da 30 dni ne bo zadostovalo, smo Vam pripravljeni testno obdobje ustrezno podaljšati.

Za vsa nadaljnja vprašanja se prosimo obrnite neposredno na nas in sicer preko e-naslova: info@zwcad.si, oz. nas pokličite na (02) 471 12 40.

TRENUTNA AKCIJA (ZA PODJETJA, KI STE TAKO ALI DRUGAČE VEZANA NA AVTOMOBILSKO INDUSTRIJO)

Za omejen čas bo mogoče vsako drugo licenco omenjene programske opreme pridobiti s kar 100% popustom. Povedano drugače, vsako drugo licenco je mogoče prejeti povsem brezplačno. Seveda gre pri tem za permanentne licence, ki ob nakupu preidejo v uporabnikovo trajno last. Omenjeno sicer ne velja za vse različice, tako da nas za podrobnosti prosimo pokličite (kljub razmeram delamo normalno vsak delavnik od 8:00 do 16:00).

 

 

NOVA RAZLIČICA NAJPRILJUBLJENEJŠE AUTOCAD ALTERNATIVE, ZWCAD 2021…

Kar CAD paket ZWCAD 2021 dela tako dopadljivega je predvsem popolna AUTOCAD® FUNKCIONALNOST, PRIMERLJIVA UPORABNIŠKA IZKUŠNJA, 100% KOMPATIBILNOST, ZAVIDLJIVO ŠTEVILO PROGRAMSKIH DODATKOV in še …, kar vse nudi po kar nekajkrat nižji ceni.

Predstavitveni video aktualne verzije ZWCAD 2021:

ZWCAD™ je, kot kaže, prerasel okvirje dopadljivega AutoCAD® klona in se je v svojih zadnjih različicah iz alternativne rešitve prelevil v prvo izbiro še tako resnega in zahtevnega CAD uporabnika.

Danes sloni ZWCAD™ na lastnem, zanesljivem in nadvse robustnem programskem jedru. Na trg je pravkar prispela različica ZWCAD™ 2021, ki z aplikacijo AutoCAD® ni le izenačena po letnici, pač pa vzornika v prenekateri disciplini celo prekaša.

Je sistemsko manj zahtevna aplikacija, zaradi česar jo je mogoče uspešno uporabljati tudi na procesorsko manj zmogljivih osebnih računalnikih, vključuje številna pametna orodja, ki jih bomo pri AutoCAD®-u iskali zaman (SMART MOUSE, SMART SELECT, SMART VOICE, …), ter še vedno nudi permanentne programske licence (tako samostojne, kot tudi mrežne). Slednje so prosto prenosljive, z možnostjo koriščenje vseh znanih oblik programskih zaščit.

BREZPLAČNO TESTIRANJE

Omogočamo brezplačno testiranje naše CAD programske opreme ZWCAD 2021. V ta namen objavljamo povezavo s katere je mogoče sneti namestitveno datoteko:

Testna različica bo polno funkcionalnost nudila za čas 30 dni, nakar bo delovanje določenim funkcijam onemogočeno.

Za vsa nadaljnja vprašanja se prosimo obrnite neposredno na nas in sicer preko e-naslova: info@zwcad.si, oz. nas pokličite na (02) 471 12 40.

TRENUTNA AKCIJA

Čeravno so se po petih letih cene omenjene CAD programske opreme nekoliko zvišale, bo za omejen čas profesionalno CAD programsko opremo ZWCAD 2021 mogoče naročiti s kar 20% popustom za nakup prve licence in kar 50% popust pri nakupu vsake druge licence. Za podrobnosti nas prosimo pokličite kar čimprej.

 

 

NAJBOLJŠA REŠITEV S PODROČJA PROFESIONALNE VIZUALIZACIJE (RENDERIRANJE) …

 

Izjemna in cenovno dostopna programska aplikacija KeyShot omogoča izjemno kvalitetno vizualizacijo 3D modelov v realnem času. Slednje pomeni, da rezultate prikazuje v hipu, s čimer čas za ustvarjanje realističnih prikazov izdelkov drastično skrajšuje.

Aplikaciji zaupajo velike in zveneče blagovne znamke po vsem svetu, predvsem zaradi njene hitrosti, enostavnosti uporabe, znanstveno natančno definiranih materialov in naprednih zmožnosti urejanja le teh.

Lažje upravljajte s svojimi idejami, uspešneje raziščite vse možne koncepte, ter hitreje kreirajte izjemno realistične vizualne predstavitve – poskusite KeyShot še danes!

Predstavitveni video aktualne verzije Keyshot 9.0:

BREZPLAČNO TESTIRANJE

Omogočamo brezplačno testiranje profesionalne programske opreme Keyshot 9.0. V ta namen objavljamo povezavo s katere je mogoče sneti namestitveno datoteko:

Testna različica sicer nudi omejeno funkcionalnost z »vodnim žigom«.

Za vsa nadaljnja vprašanja se prosimo obrnite neposredno na nas in sicer preko e-naslova: info@zwcad.si, oz. nas pokličite na (02) 471 12 40.

Aplikacija je izjemno enostavna za uporabo, nudi pa številne video tutorje, ki delo prikažejo na nadvse pregleden in jasen način:

 

 

TRENUTNA AKCIJA

Za omejen čas omogočamo nakup trenutno aktualne verzije 9.00 z opcijo prostega prehoda na verzijo 10.00, po izidu le te. Omenjeno velja tudi v primeru nadgradnje obstoječih licenc. Dve verziji za ceno ene!

POZOR: po izidu verzije 10.00 starejših verzij od 8.00 več ne bo mogoče nadgraditi. Nadgradnjo v sedanjem času toplo priporočamo.

 

ARCADIA BIM 11

 

Z tehnologijo BIM označujemo proces izdelave in upravljanja digitalnega modela/podatkov s pomočjo katerega oblikujemo, gradimo in vzdržujemo objekt skozi celoten življenjski cikel.

Za njegovo hitrejšo implementacijo, je EU že pred časom sprejela direktivo, na podlagi katere bi naj države članice predpisale uporabo BIM tehnologije pri izdelavi projektov javnega značaja. Slednje je na našem trgu ustaljena praksa, zaradi česar je uporaba primerne računalniške podpore nujna.

Za razliko od večine obstoječih BIM rešitev, ponuja ArCADiasoft uporabniku prijazne programske rešitve, ki so enostavne za uporabo, tehnično dovršene, izjemno zmogljive ter cenovno nadvse ugodne. Aplikacija je prevedena v številne svetovne jezike, za prevod v slovenski jezik pa bo potrebno še nekoliko počakati.

 

BREZPLAČNO TESTIRANJE

Omogočamo brezplačno testiranje naše CAD programske opreme ArCADia BIM 11. V ta namen objavljamo povezavo s katere je mogoče sneti namestitveno datoteko:

 

TRENUTNA AKCIJA

  • 50% POPUST PRI NAROČILU KATEREKOLI CAD IZVEDBE (ARCADIA 11, ARCADIA PLUS 11, …)
  • DODATNI POPUSTI PRI NAROČILU PROGRAMSKIH MUDILOV (DO 50%)

 

Več o profesionalni BIM rešitvi ArCADia BIM 11, je mogoče najti tukaj:

 

Pazite nase in ostanite zdravi!

Želimo Vam prijeten in uspešen dan.

 

Ekipa ZWCAD SLOVENIA