V NOVO LETO 2021 ŠE MOČNEJŠI …

… Z NOVIMI RAZLIČICAMI, TER Z POVSEM NOVIMI PRODUKTI

V NOVO LETO 2021 ŠE MOČNEJŠI
26. 1. 2021 ZWCAD Slovenija

PONUDBO Z LETOŠNJIM LETOM ŠIRIMO S KAR TREMI POVSEM NOVIMI REŠITVAMI IN SICER S PODROČJA INŽENIRSKIH (CAE) REŠITEV.

Zgoraj: izjemno zmogljiv, atraktiven, ter okolju prijazen električni skuter, podarjamo uporabnikom naše CAE programske opreme (v nadaljevanju)

 

Pri ZWCAD SLOVENIA (CAX, RAČUNALNIŠKO PODPRTE TEHNOLOGIJE, D.O.O.) že preko 20 let nudimo izjemne programske rešitve, ter »know-how« s področij CAD, CAM, BIM, CAE, …

Profesionalne rešitve nudimo po dopadljivih cenah, s prijazno politiko licenciranja, ter profesionalno, uporabniku prijazno uporabniško podporo (24/7).

Omenjeno velja kljub močno oteženim razmeram. Za prav vse rešitve, ki jih nudimo.

V času, ko se zdi da se razmere le še zaostrujejo in dražijo, nudimo trgu ustrezne rešitve po več kot le sprejemljivih pogojih:

 • Cenovno ugodne programske licence, z opcijo odplačila na obroke,
 • Posebni promocijski popusti (do kar 50%),
 • Bonus programska oprema,
 • Cenovno ugodna usposabljanja,
 • Ugodna vzdrževalna politika,
 • Mrežne licence (praktično brez doplačila),
 • Vse oblike programskih zaščit,
 • Permanentne licence (ob nakupu preidejo v uporabnikovo trajno last),
 • In še …

 

CAD PROGRAMSKE REŠITVE 2021

ČE OBUPUJETE NAD STROŠKI IN OMEJITVAMI VAŠE OBSTOJEČE CAD REŠITVE …

 

ZWCAD 2021

 

Trenutno zagotovo najbolje prodajana CAD rešitev v Sloveniji. Nudi 100% kompatibilnost s programskim paketom AutoCAD 2021, s povsem primerljivim programskim okoljem in uporabniško izkušnjo.

Kot AutoCAD tudi ZWCAD izhaja v dveh osnovnih različicah:

 • ZWCAD STANDARD (ekvivalent AutoCAD LT seriji), ter
 • ZWCAD PROFESSIONAL (ekvivalent polni različici AutoCAD).


(Zgoraj: programsko okolje ZWCAD 2021)

(Zgoraj: programsko okolje AutoCAD 2021)

 

Izmenjava datotek med obema aplikacijama poteka gladko in povsem brez težav. Delo SE lahko na povsem enak način nadaljuje v katerikoli od omenjenih CAD aplikacij.

Ob obema osnovnima različicama, nudi ZWCAD 2021 še opcijo namenjeno strojnikom: ZWCAD MECHANICAL 2021.

Več o programski opremi si je mogoče prebrati s klikom spodnje grafike:

Do vključno 15. 02. 2021 smemo CAD programsko opremo ZWCAD 2021 nuditi s kar 15% popustom. Omenjeno velja za vse izpeljanke omenjene programske opreme, ne pa tudi za programske dodatke.

Popust velja le do vključno 15. februar 2021!

 

ArCADia BIM 12

 

arhitekti, gradbinci, … se zadnja leta čedalje pogosteje srečujejo z »novo«, t.i. BIM (Building Information Modeling) tehnologijo, katero določena CAD  okolja podpirajo, druga spet ne.

Za razliko od ZWCAD-a, ki na tem področju sicer nudi opcijo manipuliranja z IFC datotekami, nudi ArCADia BIM 12 celovito podporo omenjeni tehnologiji.

Programska rešitev ArCADia BIM je logična nadgradnja poslovne filozofije razvojnega podjetja ArCADiasoft, ki z omenjeno rešitvijo želi zadovoljiti prav vsem potrebam oblikovalcev in to na vseh stopnjah razvoja projektov.

Sistem inteligentno podpira in koordinira dela v celotnem procesu načrtovanja v skladu s tehnologijo BIM (Building Information Modeling), ter hkrati ustvarja obsežno digitalno bazo podatkov o stavbah.

Zagotavlja popoln nadzor in varnost na vseh stopnjah razvoja, tar dela hkrati racionalizira in posledično krajša čase izdelave.

ArCAD BIM 12 nudi tri osnovne platforme:

 

 • ArCADia BIM LT
 • ArCADia BIM
 • ArCADia BIM PLUS

 

… , ter na desetine različnih programskih modulov (Arhitektura, elektrika, strojne inštalacije, ostrešja, armature, okolica, …).

Več o programski opremi si je mogoče prebrati s klikom spodnje grafike:

Do vključno 15. 02. 2021 smemo CAD programsko opremo ArCADia BIM 12 nuditi s kar 50% popustom. Omenjeno velja za vse izpeljanke omenjene programske opreme, vključno s programskimi dodatki (moduli).

Popust velja le do vključno 15. februar 2021!

 

3D CAD/CAM PROGRAMSKE REŠITVE 2021

NUDIMO AIO REŠITEV, ZW3D 2021

Ali ne bi bilo lepo, če bi imeli vse-v-enem rešitev, z enovito programsko rešitvijo za izdelavo 2D tehnične dokumentacije, modeliranje 3D objektov, CAM, konstruiranje orodij za brizganje, krivljenje pločevine, simuliranje mehanskih obdelav (tako poti orodja, kot tudi CNC stroja), ipd.?

 

ZW3D 2021

 

V poplavi najrazličnejše 3D CAD programske opreme, se je pogosto težko odločiti za sebi najprimernejšo.

ZW3D omenjeno težavo do neke mere lajša z združevanjem sicer ločenih aplikacij v eno samo, tako imenovano »vse v enem« (AIO) rešitev, uporabniku prijazno nabavno ceno, ter dopadljivo politiko licenciranja.

V istem paketu se tako nahajajo programske rešitve s področja CAD in CAM, ter številni programski moduli kot so na primer PLOČEVINA, ELEKTRODE, MOLD, ASSEMBLY, ipd., katere je pri konkurenčnih rešitvah pogosto potrebno dokupovati.

ZW3D v verziji 2021 prinaša številne novosti in izboljšave, zaradi katerih bo 3D oblikovanje / modeliranje bodočih visokokakovostnih izdelkov, pravi užitek.

Rešitev je grajena modularno, tako da se lahko s časom dopolnjuje skladno z rastočimi potrebami uporabnika. Obstajajo sledeče tri osnovne izvedbe:

 

 • ZW3D STANDARD
 • ZW3D PROFESSIONAL (Vsebuje vse kar nudi ZW3D STANDARD, k čemur pridaja celotno programsko okolje za konstruiranje orodij za brizganje plastike)
 • ZW3D PREMIUM (Vsebuje vse kar nudi ZWCAD PROFESSIONAL, k čemur pridaja še celotno področje CAM – mehanska obdelava)

 

(Zgoraj: programsko okolje ZW3D 2021)

Konkretni primer mehanske obdelave v okolju ZW3D (klik spodnje grafike):

Več o programski opremi si je mogoče prebrati s klikom spodnje grafike:

Do vključno 15. 02. 2021 smemo 3D CAD/CAM programsko opremo ZW3D 2021 nuditi s kar 15% popustom. Omenjeno velja za vse izpeljanke omenjene programske opreme, ne pa tudi za programske dodatke.

Popust velja le do vključno 15. februar 2021!

 

 

VIZUALIZACIJA

KEYSHOT 10 – ZA NAŠE UPORABNIKE, LE NAJBOLJŠE!

 

 

Vizualizacije postajajo čedalje pomembnejši del projektiranja. Prikaz končnega stanja predmeta dela v mnogočem olajša proces odločanja, odpravlja morebitne nejasnosti, skrajša čas, ter posledično občutno poceni sam projekt.

Programska rešitev KeyShot omogoča izjemno profesionalne 3D-prikaze in to v realnem času. Blagovne znamke širom sveta zaupajo KeyShot-u prav zaradi njegove hitrosti, enostavnosti uporabe, natančnih materialnih popisov, ter naprednih opcij za urejanje materialov.

Komunicirajte s svojimi idejami na povsem drugem, višjem nivoju, raziščite koncepte, ter hitreje dostavljajte izjemne vizualne rešitve – uporabite najboljšo rešitev te vrste na svetu, KeyShot.

(Zgoraj: programsko okolje KEYSHOT 10)

 

Primeri izdelani s programsko rešitvijo KEYSHOT:

Več o programski opremi si je mogoče prebrati s klikom spodnje grafike:

Do vključno 15. 02. 2021 smemo profesionalni renderirnik KEYSHOT 10 nuditi s 5% popustom. Omenjeno velja za vse izpeljanke omenjene programske opreme.

Popust velja le do vključno 15. februar 2021!

 

 

INŽENIRSKE PROGRAMSKE REŠITVE (CAE)

MOLDEX3D, ZWSIM STRUCTURAL, ZWSIM-EM, ZWMESHWORKS, …

Z velikim veseljem naznanjamo prihod novih rešitev s CAE področja in sicer programske rešitve partnerskega podjetja ZWSOFT, ki k svojim CAD in 3D CAD/CAM rešitvam sedaj prilaga še popolne CAE rešitve ZWSim Structural, ZWSim-EM, ter ZWMeshWorks.

A gremo lepo po vrsti.

 

MOLDEX3D 2020

Vsak ki se ukvarja s plastiko ve, da je omenjeno področje izjemno zahtevno in da so simulacije in analize postopkov brizganja v določenih primerih praktično nepogrešljive.

Tukaj nastopi MOLDEX3D kot vodilna rešitev, po kateri posega čedalje večje število uporabnikov. Tudi v Sloveniji.  Uporabljajo ga tako velika, kot tudi mala in mikro podjetja.

Na razpolago so sledeče platforme:

 • MOLDEX3D EDESIGN BASIC
 • MOLDEX3D EDESIGN
 • MOLDEX3D PROFESSIONAL
 • MOLDEX3D ADVANCED

…ter je naravnost zavidljivo število dodatnih modulov:

 • FIBER
 • STRESS
 • VISCOELASTICITY
 • OPTICS
 • GAS ASSISTED IMJECTION MOLDING
 • WATER ASSISTED INJECTION MOLDING
 • INJECTION COMPRESSION MOLDING
 • CO-INJECTION
 • FOAM INJECTION MOLDING
 • BI-INJECTION
 • COMPRESSION MOLDING
 • POWDER INJECTION MOLDING

V zadnji različici MOLDEX3D 2020, omenjena CAE rešitev ne nudi zgolj izjemno natančnih simulacij in analiz, pač pa nudi tudi odgovore na vprašanja in potrebe, ki jih industrija čedalje pogosteje izpostavlja na področju pametne proizvodnje, oz. Industrije 4.0.

Predstavitveni video:

Do vključno 15. 02. 2021 smemo CAE programsko opremo MOLDEX3D 2020 nuditi z do kar 50% popustom. Maksimalen popust velja za PROFESSIONAL in ADVANCED različico programske opreme, ne pa tudi za programske module, kjer so popusti nekoliko nižji, a še vedno impresivni.

Popust velja le do vključno 15. februar 2021!

To pa še ni vse. Novost letošnje pomladi je produkt, načrtovan in oblikovan s pomočjo naše programske opreme (CAD/CAM/CAE), električni skuter CityCoco, z elektromotorjem jakosti 2000 W, ter izjemnim dizajnom:

(Zgoraj: atraktivni in nadvse zmogljivi elektro skuter, CityCoco)

Do zaključka akcije prilagamo ta izjemen in okolju prijazen skuter k vsaki prodani licenci MOLDEX3D PROFESSIONAL ali ADVANCED, povsem brezplačno!

Zaključite pandemijo z  stilom, ter se v poletje zapeljite z izjemno zmogljivim in nadvse atraktivnim električnim skuterjem!

 

OPOMBA: za testno licenco nas pokličite na (02) 471 12 40, ali nam preprosto pišite na info@zwcad.si.

 

 

ZWSIM STRUCTURAL

Rešitev sodi med novosti letošnjega leta in svojega uradnega izida še ni dočakal. Kljub temu najbolj neučakanim omogočamo testiranje BETA različice.

(Zgoraj: programsko okolje ZWSIM STRUCTURAL 2021)

 

Programsko okolje močno spominja na okolje 3D modelirnika ZW3D, kar seveda ni naključje. Uporabniki omenjenega modelirnika bodo dela v novi CAE pridobitvi nadvse hitro osvojili, saj sta okolje in logika že znani.

Kot del serije CAE rešitev ZWSIM, simulira ZWSIM STRUCTURAL fizično vedenje struktur, ter ustrezno preverja racionalnost konstrukcijskih zasnov pred proizvodnjo in gradnjo le teh. S tem povečuje učinkovitost, ter hkrati krajša čase in zmanjšuje stroške razvoja.

 

(Zgoraj: številne zajete simulacije in analize)

 

(Zgoraj: uporabniku prijazno volumsko mreženje)

 

Vsem, ki želite novo CAE rešitev preizkusiti in si s tem zagotoviti 15% popust pri morebitnem kasnejšem nakupu, že sedaj omogočamo brezplačno testiranje.

 

Serija CAE rešitev ZWSIM zajema še dve izjemni rešitvi, ki pa bosta predstavljeni v bližnji prihodnosti. Zaenkrat namreč še ni mogoče pridobiti testnih licenc.

Tako bomo o ZWSIM-EM (elektromagnetni simulator), ter o ZWMESHWORKS (volumsko mreženje) govorili že v kratkem.

Želimo Vam veliko zadovoljstva ob uporabi naših programskih rešitev, za katere se bomo tudi v prihodnje trudili, da bodo uporabniku in njegovi denarnici prijazne.

 

 

Glede na to, da pandemija še kar traja, prilagamo k vsakemu naročilu naše programske opreme še kvalitetne bombažne obrazne maske.

Pazite nase in ostanite zdravi!

Želimo Vam prijeten in uspešen dan.

 

Ekipa ZWCAD SLOVENIA