ZW3D 2021

ŠE ZMOGLJIVEJŠI, TER UPORABNIKU ŠE PRIJAZNEJŠI

ZW3D 2021
15. 2. 2021 ZWCAD Slovenija

 

Uporaba 3D modelirnikov je že dalj časa v vzponu. Tovrstnih programskih aplikacij se čedalje bolj poslužujejo tudi uporabniki, ki so do nedavnega zaprisegali le na 2D CAD rešitve.

Žal pa zgoraj omenjeno pogosto ne drži. Visoka cena, rigorozna plačilna politika, omejena svoboda pri izbiri oblike licenciranja, odsotnost permanentnih licenc, drago vzdrževanje, … so pogosto dovolj tehten razlog, da se prehod na uporabo 3D modelirnikov vendarle ne opravi.

 

NA SREČO OBSTAJA TUDI REŠITEV, KI IZ LETA V LETO PRIDOBIVA NA PRILJUBLJENOSTI IN ČEDALJE BOLJ KONKURIRA TUDI NAJVEČJIM

Rešitev sliši na ime ZW3D in je, v nasprotju s splošnim mnenjem, produkt ameriških razvijalcev. Je med prvimi izmed 3D modelirnikov, ki je nudil napredno, hibridno modeliranje. Med ostalim, vsebuje ZW3D tudi kompletno okolje za delo s pločevino (SHEET METAL), ter izjemen prevajalnik 3D CAD/CAM formatov, ki mu omogoča neposredno delo z izvornimi datotekami praktično vseh konkurenčnih rešitev (CATIA, PRO-E, Creo, SW, Inventor, …).

Zgoraj omenjeno vsebuje že osnovna verzija te 3D CAD/CAM rešitve. Ob STANDARD različici, je mogoče poseči še po PROFESSIONAL in PREMIUM različici, ki uporabnikom nudita še kompletni okolji za razvoj orodij za brizganje plastike, ter CAM (mehanska obdelava – CNC).

Predstavitev najnovejše različice ZW3D 2021:

 

ZW3D NUDI

 

  • Ugodno nabavno ceno (lahko tudi preko poslovnega najema),
  • Permanentne licence (ob nakupu preidejo v trajno last),
  • Liberalno licenciranje (prosta prenosljivost licenc, sprememba oblike licenc, …),
  • Liberalno nadgrajevanje programskih licenc (ni nuje po letnem vzdrževanju),
  • 24/7 uporabniško podporo (prijazno in odzivno),
  • Brezplačne nadgradnje tekom leta (SERVICE PACK-i),

 

PROGRAMSKO REŠITEV ZW3D JE MOGOČE BREZPLAČNO TESTIRATI IN TO BREZ NEPOTREBNEGA IZPOSTAVLJANJA

 

V ta namen objavljamo neposredno povezavo do namestitvene datoteke. Namestitev je sila enostavna in hitra. Enako hitro in brez težav jo je kasneje mogoče tudi odstraniti.

 

Pozor: testna različica bo nudila polno funkcionalnost za čas 30 dni, nakar bo določenim funkcijam delovanje onemogočeno.

 

TRENUTNA AKCIJA

 

Za omejen čas bo omenjeno 3D CAD/CAM rešitev mogoče nabaviti pod akcijskimi pogoji in sicer:

 

  • Nakup aktualne različice 2021, z opcijo brezplačnega prehoda na verzijo 2022 (one year maintenance – FREE)

 

POZOR

 

Akcijska ponudba velja le v promocijskem obdobju in le na območju Slovenije. Akcija se zaključi z uradnim izidom verzije 2022, ko bomo hkrati prejeli tudi nove cenike.

Ker pri ZWCAD SLOVENIA poslujemo deloma tudi od doma, si pridržujemo pravico do manjših zamud pri obdelavi naročil, za kar se že v naprej iskreno opravičujemo in hkrati zahvaljujemo za razumevanje.

Želimo Vam prijeten in uspešen dan.

Ekipa ZWCAD SLOVENIA