ZW3D 2021/22 - PREDNOST JE V TEHNOLOGIJI

NOVOSTI NAJNOVEJŠE RAZLIČICE PROFESIONALNEGA 3D CAD/CAM PAKETA

ZW3D 2021/22 – PREDNOST JE V TEHNOLOGIJI
15. 4. 2021 ZWCAD Slovenija

Kot vse kaže, mislijo pri ZWSOFT-u resno, saj z verzijama 2021/22 trgu nudijo programsko orodje, ki bo k prestopu prepričalo prenekaterega uporabnika trenutno veliko bolj uveljavljenih, ter (tako cenovno kot tudi sicer) predimenzioniranih blagovnih znamk.

Nobena skrivnost ni, da smo Slovenski uporabniki pri izbiri programske opreme precej konservativni. Veliko raje posegamo po že uveljavljenih rešitvah, čeravno nas te veliko stanejo in nas tudi sicer čedalje bolj spravljajo v nejevoljo, kot pa da bi se odločili za cenovno ugodnejše, a nekoliko manj poznane rešitve.

Programska oprema Zw3D je na slovenskem trgu prisotna že preko deset let, pri čemer je prvih nekaj let »bolehala« za rahlo krizo identitete. Po videnem v verziji 2021, je tega očitno konec.

KOMPATIBILNOST S PREOSTALIMI REŠITVAMI … (CAD)

 

Vprašanje kompatibilnosti je še kako pomembno. Izmenjavanje dokumentacije med različnimi programskimi rešitvami je nuja in tudi tukaj nudi ZW3D veliko svobode. Pretvorba formatov ni noben problem:

 

 

HIBRIDNO MODELIRANJE (CAD)

 

Zahvaljujoč inovativni tehnologiji hibridnega modeliranja, lahko uporabniki izvajajo površinske (SURFACE) operacije, neposredno na trdnih telesih (SOLID), kar predstavlja izjemo prednost pred modelirniki, ki tega ne omogočajo.

 

NAPREDNO PODROČJE »ASSEMBLY« (CAD)

ZW3D nudi dizajniranje z »TOP-DOWN« kot tudi z »BOTTOM-UP« pristopom.

 

VIDEO PREDSTAVITEV AKTUALNE RAZLIČICE 2021

 

Zgoraj: video predstavitev novosti (klik grafike)

 

ŠTUDIJA IZVEDLJIVOSTI (CAD)

 

Na razpolago so najrazličnejše analize in študije izvedljivosti samega predmeta dela. V ta namen nudi ZW3D orodja za analizo debelin, spodrezov, nagibov, ipd.

 

TRANSPARENTNO POPRAVILO GEOMETRIJE (CAD)

 

Natančno analiziranje in popravilo najrazličnejših geometrijskih težav, vključno z razpokami, odprtimi robovi itd., je z ZW3D nadvse enostavno in transparentno. Omogočeno je učinkovito reševanje vrzeli v modelih in rekonstruiranje manjkajočih površin, s čimer je zagotovljen popoln model in posledično kakovosten produkt.

 

IMPROVED COMMAND WORKFLOW (CAD)

 

 

 

Izboljšan potek dela (workflow) pri številnih ukazih. Za primer vzemimo FILLET: ena funkcija beleži vse FILLET-e v modelu in tako poskrbi za urejeno (nič več razmetano) zgodovino.

 

SMART MEASURE (CAD)

 

 

Nova funkcija SMART MEASURE omogoča pregledno predstavitev številnih relevantnih podatkov kateregakoli PART ali ASSEMBLY objekta.

 

FLATTEN (PLOČEVINA)

 

 

Nov ukaz FLATTEN omogoča razvitja pločevine v realnem času, ter hitrejšo produkcijo ustrezne 2D dokumentacije.

 

SPEEDY QUICKMILL™ TOOLPATH CALCULATION (CAM)

 

Zahvaljujoč tehniki vzporedne obdelave podatkov z več izvornimi nitmi, je bilo kreiranje poti orodij (QuickMill ™) pospešeno za približno 50%.

 

IN ŠE VELIKO VEČ…

 

Programsko opremo najbolje spoznamo, če z njo delamo. Omogočamo brezplačno testiranje, za kar spodaj objavljamo neposredno povezavo do namestitvene datoteke. Testna različica bo polno funkcionalnost nudila za čas 30 dni, nakar bo delovanje nekaterim funkcijam onemogočeno:

 

 

 

Prepričani smo, da Vas nova verzija 3D CAD/CAM programske opreme v ničemer ne bo razočarala.

 

TRENUTNA AKCIJA V ČASU PANDEMIJE

 

Pandemija se nikakor noče umiriti, kaj šele končati. Zato smo se pri ZWCAD SLOVENIA odločili, podobno kot lani, slovenskemu trgu nuditi opcijo nakupa licence profesionalne 3D CAD/CAM programske opreme ZW3D 2021, s prostim prehodom na verzijo 2022 (ob izidu le te), ter dodatno 300-dnevno licenco, za delo od doma (brez kakršnega koli doplačila).

 

Vsem uporabnikom želimo obilo zadovoljstva ter uspehov pri uporabi naše profesionalne 3D CAD/CAM programske opreme ZW3D 2021/22.

Za dodatna vprašanja smo rade volje na razpolago na tel. št.: (02) 741 12 40, oziroma na e-naslovu: info@zwcad.si

 

 

 

Želimo Vam kar se da uspešen, predvsem pa zdrav dan.

Ekipa ZWCAD SLOVENIA