ARCADIA BIM 12

NAJVERJETNEJE NAJBOLJŠA IZBIRA MED VSEMI ARHITEKTURNIMI PROGRAMI

ARCADIA BIM 12
31. 8. 2021 ZWCAD Slovenija

Najnovejša verzija omenjene CAD/BIM programske opreme nudi vse, kar bi si od sodobne arhitekturne programske rešitve želeli in še več. Predstavljamo najbolje ocenjeno arhitekturno programsko opremo, ArCADia BIM 12.

 

Dodanih je bilo kar nekaj novosti, kot je na primer izbor lokacije objekta neposredno z odprtokodno rešitvijo Open Street Map. Novost so tudi animirani objekti, kot so na primer ljudje in živali, s čimer postanejo renderirani videi še veliko dopadljivejši.

Vizualizacije so se na račun posodobljenega renderirnika močno izboljšale, sami materiali pa postali veliko bolj življenjski.

Celotna rešitev sloni na BIM tehnologiji in je kot takšna kompatibilna s konkurenčnimi in cenovno veliko dražjimi rešitvami, kot je na primer REVIT, saj podpira celo format RVT.

Naj si gre za armature, strojne inštalacije, prezračevanje, elektroinštalacije, vodne inštalacije, ostrešja, kanalizacijo, … bo pri načrtovanju le teh ArCADia BIM 12 uporabnikom nudila najpopolnejšo programsko podporo, po zajamčeno najboljših pogojih.

 

PREDSTAVITVENI VIDEO

 

 

Programske licence so še vedno permanentne in po nakupu preidejo v uporabnikovo trajno last.

 

KOMPATIBILNOST

 

Seveda nudi ArCADia BIM 12 100% kompatibilnost z vsemi pomembnejšimi CAD orodji, kot sta na primer ZWCAD in AutoCAD, saj med ostalim podpira format DWG.

Nudimo opcijo brezplačnega testiranja omenjene programske opreme, za kar spodaj objavljamo neposredno povezavo do namestitvene datoteke. Testna različica bo polno funkcionalnost nudila za čas 30 dni, nakar bo delovanje določenim funkcijam onemogočeno.

 

 

Želimo Vam veliko zadovoljstva in uspehov ob uporabi nove CAD/BIM programske opreme, ArCADia BIM 12.

 

AKCIJA

 

Naj se sliši še tako neverjetno, je omenjeno programsko opremo, skupaj s številnimi programskimi moduli, mogoče naročiti s kar 50% popustom!

Prepričajte se sami in vložite zahtevek za nadalje povsem neobvezujočo ponudbo še danes. Ponudbo Vam sestavimo v kar najkrajšem možnem času.

Za dodatna vprašanja smo rade volje na razpolago in sicer na tel. št.: (02) 471 12 40, ali pa nam preprosto pišite na: info@zwcad.si

 

Želimo Vam kar se da uspešen, predvsem pa zdrav dan.

Ekipa ZWCAD SLOVENIA