AIHOUSE - PREPROSTO ČUDOVITO!

NOTRANJI OBLIKOVALCI, DIZAJNERJI, IZDELOVALCI POHIŠTVA, KERAMIČARJI, ...

AIHOUSE – PREPROSTO ODLIČNO!
29. 3. 2022 ZWCAD Slovenija

ZWCAD SLOVENIA se je že pred leti zavezala trgu nuditi kar najboljšo tehnično programsko opremo, po zagotovo najugodnejših cenah in pogojih. Slednje pomeni, da se dnevno trudimo sklepati pogodbe in zastopati tista razvojna podjetja, ki uporabnikom za njihov denar nudijo kar največ.

 

 

 

K izjemnim CAD/CAM/CAE/BIM programskim rešitvam v letošnjem letu z velikim zadovoljstvom pridajamo še programsko opremo, namenjeno pohištveni industriji. Novost sliši na ime AiHouse.

Ne glede na to, ali se ukvarjate z notranjim oblikovanjem, prodajo, ali celo s proizvodnjo pohištva, je AiHouse kot nalašč za Vas.

Ob tem je aplikacija kljub 4K renderiranju strojno nadvse nezahtevna, saj se vsa procesorsko zahtevnejša opravila izvajajo v oblaku. Končni rezultati so naravnost osupljivi, ter presenetljivo hitri.

Pohištvena industrija s prihodom programskih rešitev AiHouse končno vstopa v 21. stoletje in to v velikem slogu. Visokotehnološko 3D oblikovanje, proizvodnja v oblaku, ter umetna inteligenca, so sedaj dostopni vsem v omenjeni branži, in to vse od idejne zasnove produkta, do vizualizacije, ter njegove proizvodnje in prodaje.

Predstavitveni video:

https://ai-study1.3vjia.com/prod/banner/demo.mp4

DELAJTE HITREJE IN PAMETNEJE …

PREPROST POTEK DELA, OBSEŽEN NABOR INTUITIVNIH ORODIJ, …

V kolikor Vas omenjena programska rešitev zanima predlagamo, da nas o tem čimprej obvestite in zahtevate brezplačno in nadalje povsem neobvezujočo ponudbo. Veselimo se Vašega klica, ter Vam želimo veliko uspehov in zadovoljstva ob uporabi naše profesionalne CAD/BIM programske opreme, ArCADia BIM 12.

 

Ob opciji »povleci / spusti«, nudi aplikacija kar 10 različnih parametričnih modulov za modifikacijo oz. prilagajanje prostora zahtevam uporabnika (talne obloge, strop, razsvetljava, pohištvo,…).

PREKO 30 MIO. PREDPRIPRAVLJENIH 3D MODELOV

Prenehajte z iskanjem primernih 3D modelov. Izkoristite impresivno knjižnico s preko 30 mio. 3D modelov, ali pa preprosto naložite svoje (3D Studio Max / SketchUp).

IZJEMNA HITROST RENDERIRANJA

Renderiranje slik v  HD ali 4K ločljivosti, v vsega nekaj minutah. Hitro kreiranje interaktivnih panoramskih sprehodov in še…

LAHKOTNO GENERIRANJE 2D DOKUMENTOV

 

Samodejno generiranje CAD dokumentov, krojnih pol za razrez materiala, tehnične specifikacije, …

TEMELJNE FUNKCIJE

Z AIHOUSE LAHKO VSAK V ZELO KRATKEM ČASU POSTANE USPEŠEN NOTRANJI OBLIKOVALEC

KUHINJE

OMARE

STROPOVI

KERAMIKA

RENDERIRANJE

PROSTO MODELIRANJE

In ker vsako novo rešitev testiramo na živem primeru, smo tokrat dizajnirali naše sanitarije:

Rezultat ne le da je bil 100% primerljiv z resničnim stanjem, pač pa smo do njega prišli v vsega zgolj 20 minutah (vključno z renderiranjem).

Omenjeno On-Line rešitev je mogoče brezplačno testirati. V ta namen je potrebno le obiskati stran razvijalca:

https://www.aihouse.com/

OPOMBA

Naše CAD, 3D CAD/CAM, CAE, BIM, … programske rešitve z velikim zadovoljstvom predstavimo tudi na Vaši lokaciji – povsem brezplačno in brez kakršnihkoli nadaljnjih obveznosti. Pokličite nas, da se dogovorimo za primeren termin in vse zgoraj omenjeno Vam rade volje predstavimo še v živo – v teh zapletenih časih tudi na daljavo.

Za dodatna vprašanja smo rade volje na razpolago in sicer na tel. št.: (02) 471 12 40, ali pa nam preprosto pišite na: info@zwcad.si

Želimo Vam kar se da uspešen, predvsem pa zdrav in miren dan.

Ekipa ZWCAD SLOVENIA