MPE 2022 R1, YOUR 24/7 PLASTICS TUTOR

ZNANJE, DOSTOPNO VSEM , POVSOD IN OB VSAKI URI

MPE, YOUR 24/7 PLASTICS TUTOR
11. 4. 2022 Andrej Jurancic

Vse odkar se tehnologija razvija z eksponentno hitrostjo, se klasične učilnice čedalje bolj umikajo t.i. on-line rešitvam, kot so na primer spletne učilnice, vadbeni portali, ipd.

 

 

 

Tudi MPE ukinja tradicionalni pristop k poučevanju, zaradi česar ni več potrebe po fizičnem obiskovanju za to usposobljenih centrov.

Vsi tečaji so vodeni s strani usposobljenih Moldex3D strokovnjakov, ki s svojim znanjem uspešno povezujejo rezultate analiz praktičnih primerov, s teorijo pridobljeno pri predavanjih akademskih profesorjev.

Udeleženci usposabljanj lahko pridobijo vso potrebno znanje s področja brizganja plastike, ter simulacij / analiz obdelave polimerov in celo 3D virtualnega brizgalnega stroja, neposredno na platformi, namenjeni tovrstnemu e-učenju.

KAJ NUDI MPE?

  • 24/7 non-stop usposabljanja na temo brizganja plastike;
  • Napredno znanje s področja polimernih materialov, ter parametrov brizganja;
  • Okrepljeno in poglobljeno znanje, potrebno za uspešno zaposlitev;
  • Konceptualno učenje na podlagi izčrpnih informacij, s čimer se drastično skrajša čas od načrtovanja izdelka do njegove proizvodnje.

Več bo mogoče izvedeti na brezplačni predstavitvi, ki se bo izvedla v sredo, dne 20. aprila 2022 in sicer s pričetkom ob 10:00 uri (CET).

Prijava na brezplačen webinar je mogoča s klikom spodnje povezave:

 

 

 

Že v naprej se veselimo srečanja z Vami.

Vljudno vabljeni.

 

 

 

 

 

MPE 2022 R1

Na trg je pravkar bil plasiran MPE 2022 R1. Sedaj tudi uradno. Prosimo, uporabite spodnje povezave:

 

 

 

 

 

 

 

 

Jezikovni paket je »nekoliko« obsežnejši zaradi video tutorjev, zato naj Vas to preveč ne moti.

Želimo Vam veliko uspehov ob usvajanju novih, a prepotrebnih vsebin.

OPOMBA

Naše CAD, 3D CAD/CAM, CAE, BIM, … programske rešitve z velikim zadovoljstvom predstavimo tudi na Vaši lokaciji – povsem brezplačno in brez kakršnihkoli nadaljnjih obveznosti. Pokličite nas, da se dogovorimo za primeren termin in vse zgoraj omenjeno Vam rade volje predstavimo še v živo – v teh zapletenih časih tudi na daljavo.

Za dodatna vprašanja smo rade volje na razpolago in sicer na tel. št.: (02) 471 12 40, ali pa nam preprosto pišite na: info@zwcad.si

Želimo Vam kar se da uspešen, predvsem pa zdrav in miren dan.

Ekipa ZWCAD SLOVENIA