KONČNO! PROMO POPUSTI VSE DO -50%!

CAD, 3D CAD/CAM, BIM, CAE, …

KONČNO! PROMO POPUSTI VSE DO 50%!
4. 5. 2022 Andrej Jurancic

Te dni smo z vseh strani deležni številnih neprijetnih novic o podražitvah, oteženih gospodarskih razmerah, slabših poslovnih kazalcih, ipd. Pri ZWCAD SLOVENIA menimo, da je skrajni čas za pozitivnejše informacije.

KER NISMO VSI PONUDNIKI PROGRAMSKE OPREME ENAKI…

Medtem, ko konkurenca svoje izdelke draži, pri ZWCAD SLOVENIA nudimo vrhunske programske rešitve s področja CAD, 3D CAD/CAM, CAE, ter BIM, pod verjetno najugodnejšimi pogoji doslej.

Ob tem si velja zapomniti, da so številne licence permanentne in ob nakupu preidejo v uporabnikovo trajno last. Če omenjeno pri aktualni programski opremi pogrešate, so naše rešitve kot nalašč za Vas.

 

CAD PROGRAMSKA OPREMA ZWCAD 2022/23

 

 

Zgoraj: okolje (GUI) ZWCAD 2022/23 – na las podobno okolju AutoCAD®

Uporabljate CAD programsko opremo, za katero je licence mogoče le najeti? Ste vezani na visoke letne najemnine? Si želite permanentnih, prosto prenosljivih, morda tudi celo mrežnih licenc? Vas sedanje oblike licenciranja spravljajo ob dobro voljo?

Nudimo profesionalno CAD rešitev ZWCAD 2022/23, s praktično enako uporabniško izkušnjo kot smo je vajeni pri AutoCAD-u, le da brez omenjenih frustracij.

Programski okolji sta identični do te mere, da se pri prehodu uporabnik ne rabi ukvarjati s privajanjem, saj lahko delo nemoteno nadaljuje v novem okolju. Identični so tako ukazi, kot tudi ukazne ikone, trakovi, samo programsko okolje, potek dela, … Edini večji razliki predstavljata občutno nižja cena, ter neprimerljivo ugodnejša politika licenciranja, ki ju nudimo pri programski rešitvi ZWCAD 2022/23.

Podrobnosti aktualne verzije ZWCAD 2022 je mogoče najti v našem članku na spodnji povezavi:

https://www.zwcad.si/newsletter/16447

NOVOSTI, KI JIH LAHKO PRIČAKUJEMO V PRIHAJAJOČI VERZIJI 2023

 

 • Podpora 3D miške 3DConnexion;

 

 

 

 

 

 

 • SHEET SET MANAGER (vodenje tehniške dokumentacije znotraj same CAD aplikacije);
 • 3D GRIP EDITING (direktno urejanje 3D geometrij);

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • TABLE (občutno nadgrajena funkcija tabel);
 • ADOBE POSTSCRIPT (podpora priljubljenemu formatu EPS);
 • Občutno izboljšane kalkulacije;
 • In še …

AKCIJA

Trenutno je CAD programsko opremo ZWCAD 2022 mogoče naročiti pod izjemno ugodnimi pogoji in sicer:

 • Nakup permanentne licence aktualne verzije 2022 po stari, ugodnejši ceni;
 • Prejem brezplačne nadgradnje na verzijo 2023 (enkrat po izidu le te);
 • Opcija minimalnega doplačila za mrežno licenco (po potrebi);
 • Opcija dodatnega, 15% popusta (za nakup novih licenc, oz. nadgradnjo obstoječih licenc – velja le za občinske javne službe).

Za podrobnosti glede omenjene akcije smo Vam vedno rade volje na razpolago. Zahtevajte brezplačno in nadalje povsem nezavezujočo ponudbo kar čimprej. Akcijski pogoji namreč veljajo le za določen čas, oziroma do odprodaje omejenih količin licenc.

Za podrobnejše informacije smo Vam rade volje na razpolago na tel. št.: (02) 471 12 40, oziroma nam pišite na: info@zwcad.si.

 

SKETCHUP – ARHITEKTURNO MODELIRANJE PO MERI UPORABNIKA

 

Klasični pristopi k uporabi CAD programskih orodij se s časoma spreminjajo. Evolucija, ki je sicer naraven fenomen, je še kako prisotna tudi v informatiki. Generacije novih uporabnikov se že sedaj  poslužujejo čedalje zanimivejših / naprednejših pristopov k izdelavi dokumentacij, pri čemer jim v izdatni meri pomagajo inovativne programske rešitve.

Med omenjene zagotovo sodi tudi SketchUp. Za razliko od klasične CAD rešitve, se pri SketchUp-u poslužujemo površin in 3D teles, iz katerih šele kasneje preidemo na izdelavo 2D načrtov.

Tak pristop nudi veliko večjo fleksibilnost v samem dizajniranju, saj se uporabnik v fazi modeliranja ne potrebuje ozirati na mere in ostale omejevalne okoliščine.

Novosti verzije 2022: https://www.zwcad.si/newsletter/16626

AKCIJA

Za omejen čas omogočamo nakup paketa SKETCHUP + V-RAY (letna licenca) s kar 15% popustom.

Za podrobnejše informacije smo Vam rade volje na razpolago na tel. št.: (02) 471 12 40, oziroma nam pišite na: info@zwcad.si.

BIM PROGRAMSKA OPREMA ARCADIA BIM 12

 

Zgoraj: samodejno generiranje 3D modela (na podlagi 2D tlorisa)

Z tehnologijo BIM označujemo proces izdelave in upravljanja digitalnega modela/podatkov s pomočjo katerega oblikujemo, gradimo in vzdržujemo objekt skozi celoten življenjski cikel.

Za njegovo hitrejšo implementacijo, je EU že pred časom sprejela direktivo, na podlagi katere bi naj države članice predpisale uporabo BIM tehnologije pri izdelavi projektov javnega značaja. Slednje je na našem trgu ustaljena praksa, zaradi česar je uporaba primerne računalniške podpore nujna.

Za razliko od večine obstoječih BIM rešitev, ponuja ArCADiasoft uporabniku prijazne programske rešitve, ki so enostavne za uporabo, tehnično dovršene, izjemno zmogljive ter cenovno nadvse ugodne. Aplikacija je prevedena v številne svetovne jezike, za prevod v slovenski jezik pa bo potrebno še nekoliko počakati.

Najnovejša verzija omenjene CAD/BIM programske opreme nudi vse, kar bi si od sodobne arhitekturne programske rešitve želeli in še več. Podrobnosti glede številnih programskih modulov in knjižnic najdete na naši spletni strani:

https://www.zwcad.si/arcadia

AKCIJA

Trenutno je CAD/BIM programsko opremo ARCADIA BIM 12 mogoče naročiti pod sledečimi pogoji:

 • 50% POPUST PRI NAROČILU KATEREKOLI CAD IZVEDBE (ARCADIA 12, ARCADIA PLUS 12, …)
 • DODATNI POPUSTI PRI NAROČILU PROGRAMSKIH MUDILOV (DO 25%)

Za podrobnejše informacije smo Vam rade volje na razpolago na tel. št.: (02) 471 12 40, oziroma nam pišite na: info@zwcad.si.

IZJEMNA CAE PROGRAMSKA REŠITEV, NAMENJENA PLASTIČNI INDUSTRIJI

 

 

 

 

Predstavitveni video: https://www.youtube.com/watch?v=NjSapzSqHCI

Kako določiti optimalno lokacijo in tip dolivka, kako pravilno balansirati orodje, čas ciklusa, ugotavljanje deformacij, … je le nekaj izmed zares veliko neznank in možnosti za napake. Eliminiranje le teh, oziroma zmanjšanje slednjih na minimum je naloga, ki jo iz leta v leto uspešneje rešuje CAE programska oprema MOLDEX3D.

 

Zgoraj: izjemno pregleden uporabniški vmesnik (GUI) CAE programske opreme MOLDEX3D

 

Kvalitetne simulacije in analize postopkov brizganja plastike, so v fazi konstruiranja orodij za brizganje plastike ključnega pomena. Čeravno so tovrstne simulacije praviloma pregrešno drage, je njihova cena v primerjavi s stroški slabo konstruiranega orodja, zanemarljiva.

Kljub povedanemu, cena kvalitetne programske podpore s tega področja ne rabi biti tako visoka. Še več: licenco za CAE programsko rešitev MOLDEX3D bomo brezplačno dopolnili še z licenco za CADdoctor, ki popravke na uvoženih geometrijah izjemno poenostavi in pohitri.

Video predstavitev CAD programske rešitve CADdoctor:

https://www.youtube.com/watch?v=Lc60JxcnwvM

Želite brezplačno predstavitev omenjene programske rešitve, katero izvedemo na Vašem naslovu in katera lahko obravnava Vaš trenutno peroč primer? Povabite nas in rade volje se dogovorimo za termin.

Zahtevajte brezplačno in nadalje povsem navezujočo ponudbo še danes. Akcijske cene so časovno omejene.

AKCIJA

Trenutno je CAE programsko opremo MOLDEX3D mogoče naročiti pod sledečimi pogoji:

 • Popusti do -50% (platforma in programski moduli);
 • Dodatna programska oprema CADdoctor (Elysium) v vrednosti 8.000,00 EUR – brezplačno;
 • Brezplačno uvodno usposabljanje (dva dni);
 • Brezobrestno kreditiranje za čas treh (3) let (sistem RTO);
 • Brezplačne nadgradnje naročenih modulov za čas treh (3) let (brezplačno triletno vzdrževanje);
 • In še …

 

OPOMBA

 

Vse navedene akcije so časovno, ali količinsko omejene. V primeru, da se za katero izmed navedenih programskih aplikacij resneje zanimate predlagamo, da zahtevo za ponudbo vložite kar čimprej.

Naše CAD, 3D CAD/CAM, CAE, BIM, … programske rešitve z velikim zadovoljstvom predstavimo tudi na Vaši lokaciji – povsem brezplačno in brez kakršnihkoli nadaljnjih obveznosti. Pokličite nas, da se dogovorimo za primeren termin in vse zgoraj omenjeno Vam rade volje predstavimo še v živo – v teh zapletenih časih tudi na daljavo.

Za dodatna vprašanja smo rade volje na razpolago in sicer na tel. št.: (02) 471 12 40, ali pa nam preprosto pišite na: info@zwcad.si

Želimo Vam kar se da uspešen, predvsem pa zdrav in miren dan.

Ekipa ZWCAD SLOVENIA