URADEN IZID NOVIH CAE IN MCAD RAZLIČIC

MOLDEX3D IN ZWCAD MECHANICAL

URADEN IZID NOVIH RAZLIČIC CAE IN MCAD APLIKACIJ
12. 7. 2022 Andrej Jurancic

Visoke temperature so letos zaščitni znak poletja. A že tako visoke temperature, sedaj dodatno višamo z izidi novih različic CAE in MCAD programskih rešitev MOLDEX3D 2022 R1 OR, ter ZWCAD MECHANICAL 2023, katere v poletnih mesecih nudimo pod še posebej ugodnimi cenami in pogoji.

 

MOLDEX3D 2022 R1 OR

 

Inženirske programske rešitve (CAE) že dolgo več niso namenjene le privilegiranim, ter finančno nadpovprečno podrtim podjetjem. Razloga za povedano sta predvsem dva:

Prvi je najverjetneje ta, da so rešitve s tega področja postala uporabniku veliko prijaznejše. Dolgo časa so namreč veljala za izjemno zapletena in zahtevna orodja, katerih se ne gre posluževati v primeru, da zanje nimamo usposobljenega kadra. Današnje rešitve vsebujejo številne čarovnike, ki manko v znanju uspešno kompenzirajo, ter tako omogočajo lahkotno, varno, ter kvalitetno opravljanje vsakodnevnih opravil.

Drug razlog je najti v nižji ceni CAE programskih rešitev. Žal to ne velja za vse rešitve s tega področja. Nedvomno pa omenjeno velja za CAE programsko opremo MOLDEX3D.

Kvalitetne simulacije in analize postopkov brizganja plastike, so v fazi konstruiranja orodij za brizganje plastike ključnega pomena. Čeravno so tovrstne simulacije praviloma pregrešno drage, je njihova cena v primerjavi s stroški slabo konstruiranega orodja, zanemarljiva.

Na voljo je nova različica, MOLDEX3D 2022 R1 OR.

Video predstavitev: https://youtu.be/etMTSrmAktU

TRENUTNA AKCIJA

Večkrat nagrajeno CAE rešitev MOLDEX3D bomo v poletnih mesecih nudili pod izjemno ugodnimi pogoji in cenami, s popusti vse do -50%.

Ob tem bomo k vsaki licenci pridali še izjemno CAD orodje CADdoctor, ki delo na uvoženih geometrijah izjemno poenostavi.

Video predstavitev CAD programske rešitve CADdoctor: https://www.youtube.com/watch?v=Lc60JxcnwvM

Želite brezplačno predstavitev, katero izvedemo na Vašem naslovu in katera lahko obravnava Vaš tipični primer? Povabite nas in rade volje se dogovorimo za termin.

Zahtevajte brezplačno in nadalje povsem neobvezujočo ponudbo še danes. Akcijske cene so časovno omejene.

 

UPORABNIKI AUTODESK MOLDFLOW, POZOR!

 

NUDIMO EKVIVALENTNE PAKETE, S KAR 50% PRIHRANKI!

Ste uporabnik katerega izmed Autodesk Moldflow paketov? Vas stroški najema licenc skrbijo?

Nudimo opcijo uporabe ekvivalentnih paketov, s katerimi boste obstoječe stroške uporabe garantirano prepolovili. Ponudba velja za sledeče pakete:

 

  • MOLDFLOW ADVISER ULTIMATE,
  • MOLDFLOW INSIGHT STANDARD,
  • MOLDFLOW INSIGHT PREMIUM, ter
  • MOLDFLOW INSIGHT ULTIMATE.

 

Za podrobnosti nas prosimo pokličite, saj je ponujena opcija časovno omejena.

ZWCAD MECHANICAL 2023

 

 

Video predstavitev: https://www.youtube.com/watch?v=95eyTT5PcEU

ZwCAD™ MECHANICAL sodi med namenske CAD aplikacije, a ga je (zaradi mnoštva vključenih univerzalno uporabnih programskih orodij) priporočljivo uporabljati tudi v drugih panogah in ne le v strojništvu.

PREGLEDEN UPORABNIŠKI VMESNIK (UI)

Razvijalec, podjetje ZWSOFT CO., LTD., je poskrbel za elegantno integracijo MECHANICAL orodij v samo CAD platformo ZwCAD™. Celotna rešitev se nahaja v zgolj dveh zavihkih (RIBBON UI), oziroma v dveh padajočih menijih (CLASSIC UI).

Kot tak ponuja MECHANICAL različica vse kar nudi PROFESSIONAL različica CAD programskega paketa ZwCAD™, k čemur dodaja orodja kot so na primer:

 

 

 

 

DODATNA ORODJA RAZLIČICE MECHANICAL

Dodanih je bilo več kot 160 konkretnih orodij, ki delo nadvse uspešno rešujejo. Prihranek v času je temu primeren (zares impresiven):

 

ŠTEVILNE KONSTRUKCIJSKE LINIJE IN KROŽNICE V OKOLJU MECHANICAL

Če imamo v »klasičnem« CAD okolju le eno samo konstrukcijsko črto, jih imamo v MECHANICAL različici kar petnajst (15). Še več. Na razpolago imamo celo konstrukcijske krožnice.

SIMETRALE – POTREBEN JE LE EN KLIK MIŠKE

Različica MECHANICAL premore celo posebno orodje namenjeno izdelavi simetral – hitro in nadvse učinkovito, z enim samim klikom geometrije.

Izbor okvira risbe, glave in merila, je malodane samodejno opravilo. Za spremembo kateregakoli izmed naštetih entitet, je potreben le en klik miške. Omenjeno nikakor ni nepomembno, saj lahko to isto opravilo v klasičnem CAD okolju predstavlja pravo nočno moro.

Nadgrajeno je celo’ področje dimenzioniranja (kotiranje), kjer se med ostalim nahaja nadvse priljubljeno orodje POWER DIMENSION.

Izdelava prerezov, pogledov in detajlov je prav tako izjemno hitro, saj okolje premore posebna orodja, namenjena prav temu.

POGLEDI, DETAJLI, PREREZI, …

Parametrično konstruiranje gredi in zobnikov? Seveda.

 

BOGAT NABOR POSEBNIH OZNAČB

Kako pa je z označbami / simboli? Je urejevanje dokumentov lažje kot pri običajnem CAD-u? Tako je.

 

MECHANICAL različica premore tudi kompletno tabelo toleranc, kar bodo strojniki znali še kako ceniti.

Adaptivno prilagajanje merila, ter  sočasna uporaba več okvirjev znotraj istega prostora modela …

 

SAMODEJNA IZDELAVA KOSOVNIC

Kosovnice in pripadajoče pozicije so seveda asociativne, tako da se sprememba pozicije v istem hipu samodejno zabeleži še v kosovnici.

BOGATA KNJIŽNICA STROJNIH ELEMENTOV

MECHANICAL različica vsebuje tudi kompletno knjižnico strojnih elementov …

Novo različico MCAD rešitve ZWCAD MECHANICAL 2023 je mogoče tudi brezplačno testirati. V ta namen objavljamo neposredno povezavo do namestitvene datoteke:

DOWNLOAD

Testna različica bo polno funkcionalnost nudila za čas 30 dni, nakar bo določenim funkcijam delovanje onemogočeno.

V primeru dodatnih vprašanj smo Vam rade volje na razpolago.

Še naprej Vam želimo obilo zadovoljstva in uspehov pri uporabi naših CAD, 3D CAD/CAM, CAE, BIM, … rešitev.

Ekipa ZWCAD SLOVENIA