ZWCAD 2023 SP1 - URADEN IZID NOVE VERZIJE

KO PROJEKTIRANJE POSTANE PRAVI UŽITEK…

ZWCAD 2023 SP1
10. 8. 2022 Andrej Jurancic

 

NAGOVOR DIREKTORJA OB IZIDU NOVE VERZIJE ZWCAD 2023

»Zelo nas veseli, da smemo trgu ponuditi doslej najboljšo verzijo izjemne CAD programske opreme, ZWCAD 2023. Čeravno globalno obstaja kar nekaj dobrih rešitev s področja CAD, se nobeni ni uspelo AutoCAD-u tako približati, kot prav ZWCAD-u, na kar smo izjemo ponosni.

Tudi v prihodnje se bomo trudili, da uporabnikom naših programskih rešitev za njihov denar ponudimo kar največ, ter jim še naprej želimo obilo uspehov in zadovoljstva ob uporabi naših programskih rešitev«.

 

 

 

 

 

JURANČIČ Andrej, ZWCAD SLOVENIA
Direktor

 

V kratkem času kar je izšla nova različica izjemne CAD programske aplikacije ZWCAD 2023, smo že priča izidu prvega paketa izboljšav in novosti, tako imenovanega Service Pack 1, ali kratko SP1.

Paket izboljšav SP1 je za vse uporabnike brezplačen, snamete pa ga lahko tudi tisti, ki bi omenjeno aplikacijo želeli le testirati.

V ta namen objavljamo neposredno povezavo do namestitvene datoteke:

 

NOVOSTI AKTUALNE RAZLIČICE 2023

 

Video predstavitev novosti: https://youtu.be/rLslbX4QIbY

Med pomembnejše novosti verzije 2023 nedvomno sodi nova funkcija, SHEET SET MANAGER, ki uporabnikom omogoča hkratno pregledovanje, urejanje, risanje, arhiviranje večih risb v enem samem vmesniku.

Se sprašujete, ali zadeva deluje na enak način, kot smo tega vajeni pri AutoCAD-u? Odgovor je: »Seveda«!

 

Zgoraj: Sheet Set Manager (Vsi projektni dokumenti so pregledno razvrščeni v paleti dokumentov)

Zgoraj: Sheet Set Manager (bogat nabor ukazov, ki ga nudi desni miškin klik)

 

Veliko risb vsebuje t.i. naslovni blok, ki vključuje informacije, kot so na primer: ime projekta, številka projekta, datum revizije, ter ime revizorja, ipd. V preteklosti, če ste želeli spremeniti informacije o naslovnem bloku na risbi, ste morali risbo odpreti, vnesti spremembe, ter risbo shraniti. Če ste želeli spremeniti informacije v več risbah, je to pomenilo toliko več dela. Sedaj lahko uporabniki z SSM informacije spreminjajo neposredno v samem vmesniku, ne da bi pri tem odpirali risbe. Omogočeno je paketno spreminjanje informacij v več risbah, če si le delijo ista polja.

Področje tabel, je s funkcijo TABLE v novi različici 2023 prav tako izjemno napredovalo. Novosti je toliko, da so za to področje izdelali kar nov ukazni trak:

 

Uporabniki bodo odslej lahko poenotili slog tabele preprosto z uporabo MATCH CELL, dodajali bloke z BLOCK INSERTION, ter še… Po opravljenih nastavitvah tabele, bodo lahko nastavitve shranili kot predlogo za nadaljnjo rabo.

 

 

V ZWCAD 2023 je povečana učinkovitost operacij, kot so izbiranje, brisanje, premikanje, povečava in 3D modeliranje. V primerjavi s prejšnjo različico je aplikacija občutno hitrejša pri izbiri več predmetov na risbi, ter še posebej pri njihovem brisanju (glej video spodaj).

 

 

Naslednja novost različice 2023 je gotovo t.i. 3D GRIPS. Uporabnikom omogoča preprosto urejanje 3D entitet in sicer tako, da povlečejo njihove t.i. značilne točke.

 

 

Geometrijske informacije 3D-modela se pri tem prikazujejo dinamično, njegove dimenzije pa se posodabljajo samodejno.

 

 

3DCONNEXION SEDAJ TUDI ZA ZWCAD 2023

 

Uporabniki lahko odslej 3D modele v okolju ZWCAD 2023 prosto premikajo, vrtijo, približujejo, oddaljujejo, lahko izvajajo pogosto uporabljene ukaze (pred-nastavljene), ipd., brez potrebe po premikanju roke.

Vse to jim omogoča 3D miška 3DCONNEXION SPACEMOUSE PRO.

POZOR

K prvemu nakupu vsaj petih licenc CAD programske opreme ZWCAD 2023 PRO, bomo pridali novo 3D miško 3DConnexion SpaceMouse PRO, povsem brezplačno!

 

ZA KONEC ŠE ZAHVALA

 

Zaradi odličnih poslovnih rezultatov, ter vzornega poslovnega odnosa, je bilo naše izvorno podjetje s strani razvojnega podjetja ZWSOFT CO., LTD. nagrajeno s prav posebno, zlato plaketo, na kar smo izjemno ponosni.

Zaslugo za omenjeno pripisujemo predvsem Vam, dragi uporabniki. Zahvaljujemo se Vam za Vašo zaupanje in zvestobo, ki nam jo izkazujete že preko 20 let.

Še naprej se bomo trudili našo programsko opremo in storitve nuditi po kar najnižjih cenah in kar najvišjih standardih.

Še naprej Vam želimo prijetno preživljanje poletnih dni.

 

Ekipa ZWCAD SLOVENIA