AKCIJSKE CENE CAD/CAM/CAE/BIM PROGRAMSKE OPREME…

…SE POČASI POSLAVLJAJO.

AKCIJSKE CENE CAD/CAM/CAE/BIM PROGRAMSKE OPREME…
22. 8. 2022 Andrej Jurancic

 

»Poletje se, ne glede na visoke temperature, nezadržno poslavlja. Z njim se žal poslavljajo tudi naše poletne akcije.

Da malce osvežimo informacije glede trenutnih akcij, jih na enem mestu objavljamo v tokratnih novičkah.

Vsem, ki ste še na dopustih, želimo prijetno preživljanje le teh. Za ostale, ki tako kot mi poletje preživljate na delovnih mestih pa upamo, da v posredovanih novičkah najdete koristno informacijo, ki Vam bo omogočila ugodnejši nakup potrebne programske opreme«.

 

 

 

 

 

JURANČIČ Andrej, ZWCAD SLOVENIA
Direktor

ZWCAD 2023

 

Najboljša AutoCAD® alternativa ZWCAD™, zadnja leta pa kar prva izbira prenekaterega uporabnika, iz leta v leto le še pridobiva na popularnosti. Pri tem ne gre za nikakršno naključje, pač pa za dobro premišljeno strategijo razvijalcev CAD programske opreme ZWCAD™.

 

TRENUTNA AKCIJA

 

  • CAD programsko opremo ZWCAD PRO 2023, bomo do konca meseca avgusta 2022, nudili s kar 15% popustom!
  • Prvemu naročilu z vsaj petimi (5) delovnimi mesti, bomo brezplačno priložili še profesionalno 3D miško, 3DConnexion SpaceMouse PRO, s tržno vrednostjo nad 400,00 EUR!

ZW3D 2023

Uporaba 3D modelirnikov je že dalj časa v vzponu. Tovrstnih programskih aplikacij se čedalje bolj poslužujejo tudi uporabniki, ki so do nedavnega zaprisegali le na 2D CAD rešitve.

Žal pa zgoraj omenjeno pogosto ne drži. Visoka cena, rigorozna plačilna politika, omejena svoboda pri izbiri oblike licenciranja, odsotnost permanentnih licenc, drago vzdrževanje, … so pogosto dovolj tehten razlog, da se prehod na uporabo 3D modelirnikov vendarle ne opravi.

Rešitev sliši na ime ZW3D in je produkt ameriških razvijalcev. Je med prvimi izmed 3D modelirnikov, ki je nudil napredno, hibridno modeliranje. Med ostalim, vsebuje ZW3D tudi kompletno okolje za delo s pločevino (SHEET METAL), ter izjemen prevajalnik 3D CAD/CAM formatov, ki mu omogoča neposredno delo z izvornimi datotekami praktično vseh konkurenčnih rešitev (CATIA, PRO-E, Creo, SW, Inventor, …).

 

TRENUTNA AKCIJA

 

  • 3D CAD/CAM programsko opremo ZW3D STA/PRO/PRE 2023, bomo do konca meseca avgusta 2022, nudili s kar 10% popustom!
  • Prvemu naročilu z vsaj tremi (3) delovnimi mesti, bomo brezplačno priložili še profesionalno 3D miško, 3DConnexion SpaceMouse PRO, s tržno vrednostjo nad 400,00 EUR!

 

 

ARCADIA BIM 14

 

Najnovejša verzija omenjene CAD/BIM programske opreme nudi vse, kar bi si od sodobne arhitekturne programske rešitve želeli in še več. Predstavljamo najbolje ocenjeno arhitekturno programsko opremo, ArCADia BIM 14. Dodanih je bilo kar nekaj novosti, kot je na primer izbor lokacije objekta neposredno z odprtokodno rešitvijo Open Street Map. Novost so tudi animirani objekti, kot so na primer ljudje in živali, s čimer postanejo renderirani videi še veliko dopadljivejši.

Vizualizacije so se na račun posodobljenega renderirnika močno izboljšale, sami materiali pa postali veliko bolj življenjski.

Celotna rešitev sloni na BIM tehnologiji in je kot takšna kompatibilna s konkurenčnimi in cenovno veliko dražjimi rešitvami, kot je na primer REVIT, saj podpira celo format RVT.

Naj si gre za armature, strojne inštalacije, prezračevanje, elektroinštalacije, vodne inštalacije, ostrešja, kanalizacijo, … bo pri načrtovanju le teh ArCADia BIM 14 uporabnikom nudila najpopolnejšo programsko podporo, po zajamčeno najboljših pogojih.

 

Predstavitveni video: https://www.youtube.com/watch?v=P1MMyjOmqCE

 

TRENUTNA AKCIJA

 

  • CAD/BIM programsko opremo ARCADIA BIM 14, bomo do konca meseca avgusta 2022, nudili s kar 60% popustom!

 

 

SKETCHUP PRO

 

 

Izjemen 3D modelirnik SketchUp PRO, namenjen predvsem arhitektom, je z novo verzijo postal še atraktivnejši.

 

TRENUTNA AKCIJA

 

  • 3D modelirnik SketchUp PRO, bomo do konca meseca avgusta 2022, nudili s kar 20% popustom! Velja le za prvo licenco!

 

 

V-RAY 6

 

Področje vizualizacij je v zadnjih letih neznansko napredovalo. Razlike med VR in resničnostjo praktično ni več, oziroma postaja VR veliko bolj resnična, kot je resničnost sama.

V-Ray, ki v novi različici ver. 6 postaja neodvisna od CAD platforme, nudi naravnost osupljive rezultate: https://www.youtube.com/watch?v=BI3QD3emw0A

 

TRENUTNA AKCIJA

 

  • Profesionalni renderirnik V-Ray 6, bomo do konca meseca september 2022, nudili s kar 20% popustom!

 

CADPROFI

 

Izjemni programski dodatki s področij ogrevanja / prezračevanja, strojništva, arhitekture, elektrotehnike, spisani za okolje ZWCAD 2023, bodo poenostavili delo prenekaterega uporabnika. Če k temu dodamo še ugodno celo, ter slovenski vmesnik, je odločitev toliko lažja.

 

Video predstavitev: https://youtu.be/qJs2YfrvBM8

TRENUTNA AKCIJA

 

  • Celoten paket orodij CADPROFI SUITE, bomo do vključno 24. 08. 2022 nudili s kar 15% popustom!

 

 

MOLDEX3D

Inženirske programske rešitve (CAE) že dolgo več niso namenjene le privilegiranim, ter finančno nadpovprečno podrtim podjetjem. Razloga za povedano sta predvsem dva:

Prvi je najverjetneje ta, da so rešitve s tega področja postala uporabniku veliko prijaznejše. Dolgo časa so namreč veljala za izjemno zapletena in zahtevna orodja, katerih se ne gre posluževati v primeru, da zanje nimamo usposobljenega kadra. Današnje rešitve vsebujejo številne čarovnike, ki manko v znanju uspešno kompenzirajo, ter tako omogočajo lahkotno, varno, ter kvalitetno opravljanje vsakodnevnih opravil.

Drug razlog je najti v nižji ceni CAE programskih rešitev. Žal to ne velja za vse rešitve s tega področja. Nedvomno pa omenjeno velja za CAE programsko opremo MOLDEX3D.

Kvalitetne simulacije in analize postopkov brizganja plastike, so v fazi konstruiranja orodij za brizganje plastike ključnega pomena. Čeravno so tovrstne simulacije praviloma pregrešno drage, je njihova cena v primerjavi s stroški slabo konstruiranega orodja, zanemarljiva.

 

TRENUTNA AKCIJA

 

  • Profesionalno CAE programsko opremo MOLDEX3D, bomo do konca meseca september 2022 nudili s popusti od 30% pa vse do 50%! Zraven bomo brezplačno pridali še profesionalno 3D miško 3DConnexion SpaceMouse PRO, ter izjemno CAD orodje, CADdoctor.

V upanju, da smo Vam uspeli posredovati koristno informacijo, Vam želimo prijeten in nadvse uspešen dan.

 

Ekipa ZWCAD SLOVENIA