SPATIAL MANAGER 8.1 ...

... FOR ZWCAD 2023 SP2

SPATIAL MANAGER 8.1
13. 12. 2022 Andrej Jurancic

 

 

 

SPATIAL MANAGER 8.1

Nedavno izdana različica »Spatial Managerja« 8.1, JE PRAVKAR POSTALA ZDRUŽLJIVA S CAD PROGRAMSKO PLATFORMO, ZWCAD 2023 SP2.

Nova različica »Spatial Managerja« prinaša največ novosti in izboljšav doslej, od tematskih zemljevidov in funkcij geografskega kodiranja, pa vse do zmogljivega kalkulatorja polj in številnih drugih zanimivih funkcij.

Uvoz/izvoz prostorskih ali GIS podatkov v/iz CAD okolja ZWCAD (v.2017 do v.2023 SP2) in preverite napredna orodja za upravljanje s prostorskimi podatki, kot so na primer: dinamični zemljevidi, preoblikovanje koordinatnega sistema, hitra objava v »Google Earth«, podatkovne strukture in podatkovne mreže, podatkovne in prostorske poizvedbe, označevanje, tereni, iskanje lokacij in geografsko kodiranje, navigacija »Street View«, GIS analiza in kalkulator polj, tematski zemljevidi itd.

Video predstavitev najnovejše različice:

 

Snemite datoteko za namestitev Spatial Manager za ZWCAD v.8.1 in uživajte v zmogljivosti, ki jo tandem aplikacij ponuja vsem uporabnikom, ki se ukvarjajo z razvojem in analizo prostorskih informacij, načrtovanjem, gradbeništvom, geodetstvom, arhitekturo, dobavo itd.:

 

CAD PLATFORMA ZWCAD

Pred nameščanjem SPATIAL MANAGER-ja je priporočljivo namestiti CAD platformo ZWCAD, katero SPATIAL MANAGER potrebuje kot platformo pri svojem delovanju.

Na trgu je nova različica omenjene CAD programske opreme, ZWCAD 2023 SP2, o kateri smo podrobneje pisali v prejšnjih novičkah. Več o različici ZWCAD 2023 si je mogoče ogledati na spodnji povezavi:

ZWCAD 2023 SP1

Nepodredna povezava do namestitvene datoteke za CAD programsko opremo ZWCAD 2023 SP2, se nahaja na spodnji povezavi:

Predstavitveni video:

 

Za vsa morebitna vprašanja smo Vam seveda rade volje na razpolago.

Še naprej se bomo trudili našo programsko opremo in storitve nuditi po kar najnižjih cenah in kar najvišjih standardih.

Želimo Vam prijetno preživljanje zimskih dni.

 

Ekipa ZWCAD SLOVENIA