ZWCAD DACH

Aktivacije

Home Podpora Aktivacije

Korak 1

Pri prvem aktiviranju licence programske opreme ZWCAD se prikaže pogovorno okno, v katerem uporabnik izbere način delovanja CAD programa. Na voljo sta dve možnosti:
  • Zagon aplikacije CAD v t. i. TRIAL načinu (za preizkus programske opreme CAD) in
  • Aktivacija programske opreme CAD
Izberite možnost za aktivacijo programske opreme CAD / kliknite na gumb AKTIVIRAJ.

Korak 2


Po izbiri možnosti za aktivacijo programske opreme CAD se na zaslonu prikaže prazno pogovorno okno. Da ga izpolnite, izberite možnost / kliknite na gumb AKTIVIRAJ LICENCO. Postopek aktivacije licence programske opreme ZWCAD se nadaljuje v skladu z izbrano možnostjo licenciranja (glejte spodaj: SOFTKEY, DONGLE, itd.)

Softkey-Aktivacija

AKTIVACIJA POTEKA NA DELOVNEM MESTU

V primeru naročila samostojne licence za programsko opremo CAD ZWCAD z numerično (t. i. SOFTKEY) zaščito pred kopiranjem.

Dongle-Aktivacija

AKTIVACIJA POTEKA NA DELOVNEM MESTU

V primeru naročila samostojne licence za programsko opremo CAD ZWCAD z s strojno (t.i. USB DONGLE) zaščito pred kopiranjem.

Softkey mrežna-Aktivacija

AKTIVACIJA POTEKA NA DELOVNEM MESTU

V primeru naročila mrežne licence za programsko opremo CAD ZWCAD. Ne glede na število naročenih delovnih postaj uporablja izključno SOFTKEY zaščito pred kopiranjem.


Namestitev mrežnega strežnika

AKTIVACIJA POTEKA NA STREŽNIKU

V primeru naročila omrežne licence za programsko opremo CAD ZWCAD je potrebno konfigurirati tudi omrežni strežnik, ki je odgovoren za dinamično distribucijo CAD licenc v LAN omrežju.

Povezava delovne postaje z mrežnim strežnikom

AKTIVACIJA POTEKA NA DELOVNI POSTAJI

V primeru naročila omrežne licence za programsko opremo CAD ZWCAD je po uspešni aktivaciji omrežne licence na omrežnem strežniku in uspešni konfiguraciji tega strežnika potrebno vzpostaviti povezavo delovnih postaj s omrežnim strežnikom.

Vaše povratne informacije nam bodo pomagale uporabniško izkušnjo še dodatno izboljšati. Že v naprej se zanje lepo priporočamo.

Hvala vam za vaše povratne informacije!