Polna moč
programske opreme.

Prepustite se razvoju in ustvarjanju.
Za ostalo poskrbimo mi.

Programska oprema

po_zwcad

ZWCAD

Nova tehnologija pomnilniške optimizacije, omogoča ZWCAD + programski opremi odpiranja vseh vrst risb z zmanjšano porabo pomnilnika za 50%. To je razlog, zakaj deluje gladko z risbami, ki so celo večja kot 100 MB. Neprekinjeno delovanje zagotavlja, delo ves dan.

po_zw3d

ZW3D

ZW3D, je integrirana CAD/CAM rešitev, oblikovana za celoten proces razvoja produktov. Odlikuje jo najhitrejši kernel za hibridno modeliranje s polnimi modeli in prostimi površinami, izdelava delitev za izdelavo livarskih orodij in inteligentna 2 do 5 osna CNC strojna obdelava.

po_moldex3d

MOLDEX 3D

Kvalitetne simulacije litja so pri konstruiranju orodij za litje ključnega pomena. Čeravno so tovrstne simulacije praviloma pregrešno drage, je njihova cena, v primerjavi s stroški slabo konstruiranega orodja, zanemarljiva. Kljub temu pa cena kvalitetne programske podpore s tega področja ne rabi biti tako visoka.

ARCADIA BIM

Evropska programska rešitev za gradbeno industrijo omogoča delo v skladu s smernicami tehnologije BIM. Programska oprema delo gradbincem znatno olajša in pospeši. Z uporabo predmetov, kot so večplastna stena, vrata ali okna, itd… lahko uporabnik CAD dokumente (v primerjavi z uporabo klasičnih CAD orodij) izdela v neprimerljivo krajšem času, ne da bi pri tem kakorkoli žrtvoval združljivost projekta z standardom DWG. Produkti ArCADia odpravljajo monopolni položaj, ki ga na trgu uživajo programske rešitve razvojnega podjetja Autodesk.

KEYSHOT

KeyShot nudi kvalitetne 3D vizualizacije v realnem času, s čimer se čas ustvarjanja foto-realističnih slik in video posnetkov izdelka drastično skrajša. KeyShot-u zaupajo zveneče blagovne znamke po vsem svetu prav zaradi hitrosti, enostavne uporabe, znanstveno natančno popisanih materialov, ter naprednih možnosti urejanja. Pretvorite svoje kreativne zamisli in koncepte v osupljive življenjske prikaze, z najnovejšo različico izjemnega programskega orodja KeyShot, še danes.