ZWCAD DACH

ARCHLINE.XP LIVE

Home ARCHLINE.XP LIVE

UGODNA BIM PROGRAMSKA OPREMA ZA ARHITEKTE

Cenovno ugodna BIM-programska oprema, ki vam in vašemu podjetju omogoča konkurenčnost. Stopite na naslednjo raven CAD načrtovanja in se pridružite BIM revoluciji.
Hitro oživite renderirane slike, panorame in animacije. Doživite realnočasovno vizualizacijo zgradb za arhitekte in notranje oblikovalce. Odkrijte potencial ARCHLine.XP LIVE!

OKOLJSKO OBLIKOVANJE NA NOVI RAVNI

Z ARCHLine.XP LIVE 2023 in urejevalnikom okolja lahko oblikujete ne le stavbo in opremo po svojem okusu, temveč tudi okolico zgradbe, pokrajino.

NARAVNO OKOLJE

Okrasite okolico vaših načrtov z podrobno vegetacijo, celo na velikih površinah! Narišite gosto grmičevje ali celo drevesa okoli stavb in v vrtu.

IMPRESIVNI UČINKI

Oživite vsak kotiček vaše vizualizacije z nekaj kliki! Enostavno predstavite svojo vizijo strankam tako v notranjosti kot na prostem.

VAŠ DIZAJN GOVORI ZASE

Poudarite najdrobnejše podrobnosti pravih fizičnih materialov, preizkusite svoje najljubše variacije in poiščite popolno različico!

GIBANJE, KAMOR KOLI POGLEDAŠ

Oživite svoje vizualne načrte z animiranimi človeškimi figurami, vozili ali predmeti. Oživite ulice ali notranje prostore svojega načrta s igrivo lahkotnostjo.

Odkrijte potencial ARCHLine.XP LIVE!

Več informacij neposredno pri razvijalcih programske opreme ARCHLine.XP
SPLETNI SEMINARJI

Pridružite se tedenskim spletnim seminarjem, da boste vedno na tekočem z najnovejšimi funkcijami, postavite svoja vprašanja in prejmite neposredno povratno informacijo med dogodkom. 

VEDEO TUTORIALI
S približno 800 vadnicami ter nasveti in triki imate na voljo vse vire, da boste zagotovo našli odgovore na svoja vprašanja glede oblikovanja.
PODPORA
Se znajdete v zahtevnem oblikovalskem izzivu? Obrnite se na ekipo ARCHLine.XP.
DELAVNICE

Potrebujete dodatno pomoč? Odkrijte pripravljene delavnice ali pa si omislite mentorja, ki bo prilagojen vašim potrebam.

Vaše povratne informacije nam bodo pomagale uporabniško izkušnjo še dodatno izboljšati. Že v naprej se zanje lepo priporočamo.

Hvala vam za vaše povratne informacije!