ZWCAD DACH

Varstvo osebnih podatkov

Home O nas GDPR
Skladno z novo evropsko Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR), ki se uporablja od 25. maja 2018, potrebujemo vaše izrecno soglasje za uporabo in obdelavo vaših osebnih podatkov.

Upravljalec vaših podatkov je podjetje Birocom2000 Andrej Jurančič S.P, Krčevina pri Vurbergu 90, 2250 Ptuj telefon: 02 4711240, elektronski naslov: info@zwcad.si

Vrste osebnih podatkov in namen za obdelavo podatkov

Osebni podatki, ki se zbirajo z izpolnitvijo kontaktnih obrazcev na spletnih straneh, v katerega vpisujete podatke o podjetju, vaše ime in priimek, telefon, e-poštni naslov, se zbirajo izključno z namenom vzpostavitve komunikacije z vami in pošiljanje e-novic. Enako velja tudi za podatke, ki so nam posredovani na kakšen drug način npr. elektronsko sporočilo.

Na podlagi vaših podatkov in dodatnih informacij, ki so z vaše strani oddane prostovoljno, nam je omogočen neposreden kontakt z vami in s tem odziv na vaše povpraševanje in tudi kasnejše obveščanje preko e-novic in reklamnih sporočil.

Vaše podatke obdelujemo skladno z zakonodajo in skladno z namenom, za katerega so bili zbrani.

Pravice imetnika osebnih podatkov

S prijavo na e-novice se strinjate s tem, da vam novice pošiljamo na elektronsko pošto, ki ste jo podali ob prijavi.

Od prejemanja e-novic se lahko kadarkoli odjavite: ob prejemu novice preko klika na povezavo v novici ali preko elektronskega sporočila na info@zwcad.si

Imate pravico do vpogleda, popravka ali izbrisa vaših osebnih podatkov.

Obdobje hrambe osebnih podatkov

Podatke lahko hranimo in obdelujemo, dokler izrecno ne zahtevate izbrisa teh podatkov.

Datum začetka veljavnosti

Ta politika zasebnosti je bila posodobljena 23. maj 2018.

Vaše povratne informacije nam bodo pomagale uporabniško izkušnjo še dodatno izboljšati. Že v naprej se zanje lepo priporočamo.

Hvala vam za vaše povratne informacije!