ZWCAD DACH

Moldex3D

Simulacije postopkov brizganja plastike

SISTEMSKE ZAHTEVE
Procesor RAM Grafična kartica Pomnilnik

Intel® Core i7 Sandy Bridge

min. 16 GB, priporočeno 64 GB

NVIDIA® Quadro , AMD® Radeon™ 

min. 1 TB, priporočeno 4 TB

Moldex3D

Simulacije postopkov brizganja plastike.

MOLDEX3D je izjemna in večkrat nagrajena CAE programska rešitev, namenjena analizam in simulacijam procesov brizganja plastike.

Pomaga predvideti morebitne težave in optimizirati zasnovo za nadaljnjo uspešno proizvodnjo plastičnih izdelkov, kar delo občutno pohitri, hkrati pa znižuje proizvodne stroške in skrajšuje čas plasiranja izdelka na trg.

MOLDEX3D med drugim podpira različne vrste postopkov brizganja, kot so brizganje, penjenje, stiskanje, PIM/MIM, RTM, IC brizganje, ipd.

PMOLDEX3D nudi visoko stopnjo kompatibilnosti z vsemi vidnejšimi CAD sistemi. Deluje v operacijskem sistemu Windows, delno pa tudi v Linux (izračuni).

MOLDEX3D so leta 1995 razvili v podjetju CoreTech System Co., Ltd. s sedežem v Tajvanu. Danes se CAE aplikacija MOLDEX3D trži po vsem svetu, s strankami iz industrij kot so: polprevodniška, medicinska, optična, strojna industrija, avtomobilska industrija, potrošniško blago, elektronika, plastični materiali, vesoljska industrija, itd.
Področja uporabe programa
MOLDEX3D je CAE programska rešitev, ki služi simulacijam in optimizacijam procesov brizganja plastike. S pomočjo MOLDEX3D lahko uporabniki napovejo in posledično tudi preprečijo morebitne napake, ki bi se lahko kasneje pojavile pri sami izdelavi plastičnih izdelkov, kot so na primer: kratki strel, zračne pasti, varilne linije, ugrezi, deformacije in drugo. MOLDEX3D lahko simulira različne vrste brizganja, kot so injekcijsko, penasto, kompresijsko, PIM/MIM, RTM in IC.
Glavne funkcije

MOLDEX3D na preprost način omogoča izvedbo izračunov in preverjanj tudi za zahtevne primere, kot so:

 • Analize zapolnjevanja modelov (z ali brez ojačitvenih vlaken)
 • Napovedovanje in optimiranje skrčkov in deformacij izdelkov
 • Določitev tlaka brizganja in zapiralne sile orodij
 • Analize več-komponentnih brizganj
 • Na podlagi deformacij lahko dobimo inverzno obliko komada, ki služi popravkom na orodju
 • Simulacije toplih kanalov
 • Delo z vložki na orodju
 • Variotherm postopek
 • Tlačno brizganje plastičnih mas
 • Brizganje s pomočjo vode
 • Reakcijsko injekcijsko litje
 • Enkapsulacija
 • Co-injekcijsko litje
 • Simulacije materialov z vlakni
 • Mikrocelularno injekcijsko litje
 • itd…
GALERIJA
Software

Programska oprema

Nova generacija CAD programske opreme ponuja ustrezne rešitve tudi za najzahtevnejše naloge na področju računalniško podprtega oblikovanja. Uporabniški vmesnik, ukazi in funkcije močno spominjajo na okolje programa AutoCAD, kar omogoča hiter in enostaven prehod na novo platformo.
ZW3D ponuja tako imenovano “Vse-v-enem” 3D CAD/CAM rešitev. Paketi orodij se lahko modularno razširjajo, kar omogoča, da rastejo sorazmerno s potrebami in željami sodobnega uporabnika. Njegovo napredno jedro programske opreme omogoča tudi hibridno modeliranje in inteligentno CNC obdelavo.
Močno arhitekturno orodje za CAD 2D/3D, razvito tako za 2D kot tudi 3D načrtovanje v skladu s smernicami BIM-tehnologije (Building Information Modeling). Omogoča objektno usmerjeno izdelavo gradbene dokumentacije in shranjevanje datotek v številnih CAD formatih. Programska oprema je na voljo v različnih različicah (ArCADia BIM LT, ArCADia BIM in ArCADia BIM PLUS).
Izjemno visokokakovostna in inovativna 3D CAD/BIM programska oprema, ki je še posebej primerna za arhitekte in notranje oblikovalce ter zagotavlja celovito podporo pri ustvarjanju projektne in tehnične dokumentacije. Vključuje napredna orodja naslednje generacije s podporo umetne inteligence (AI).
Priljubljena programska rešitev za 3D modeliranje na področju arhitekture, ki je znana po svoji intuitivnosti in uporabniški prijaznosti. Uporabniku ponuja orodja za programsko opremo za ustvarjanje izjemno natančnih in podrobnih 3D modelov. Gre za primerno rešitev tako za načrtovanje arhitekture kot tudi za oblikovanje notranje opreme.
Napredna programska rešitev podjetja Epic Games, zasnovana za bolj sofisticirane vizualizacije (fotorealistični posnetki, video predstavitve itd.). Predvsem za arhitekte, gradbenike, urbaniste, krajinske arhitekte itd. Primerna rešitev temelji na zmogljivem programskem jedru Unreal, vključuje pa tudi panoramske posnetke, animacije in elemente navidezne resničnosti. Je prvovrstno referenčno orodje na področju profesionalnih vizualizacij.
Podpora

Imamo obsežne vire, ki vam bodo pomagali pri lažji uporabi naših izdelkov in povečali vašo učinkovitost

F.A.Q.

Odgovori na najpogosteje zastavljena vprašanja.

Aktivacije

Postopek aktivacije in licenciranja vaše programske opreme.

Prenosi

Za vse naše programske rešitve nudimo brezplačne preizkusne različice z omejenim časovnim obdobjem.

Izobraževanja

Izvajamo obsežne in odlične tečaje za izobraževanje na področju računalniško podprtega konstruiranja (CAx).

Vaše povratne informacije nam bodo pomagale uporabniško izkušnjo še dodatno izboljšati. Že v naprej se zanje lepo priporočamo.

Hvala vam za vaše povratne informacije!