ZWCAD DACH

ArCADia BIM 14

Arhitekturna programska rešitev z podporo za BIM tehnologijo.

Home Programska oprema ArCADia BIM 14
SISTEMSKE ZAHTEVE
Procesor RAM Grafična kartica Pomnilnik
Intel®Core™ 2 Duo ali AMD® Athlon II (priporočeno  min. Intel®Core™ i5-6500).
3G (priporočeno 12 GB in OS 64-bit)
1 GB GPU združljiva z DirectX 9.0c, za zahtevnejši prikaz: 3 GB GPU združljiva z DirectX 11. OS: Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 (priporočeno Windows 10 64-bit)
5 GB (prednostno SSD)
ArCADia BIM

Arhitekturna programska rešitev z podporo za BIM tehnologijo.

Razvoj sistema ArCADia BIM je logično nadaljevanje filozofije podjetja ArCADiasoft, ki si prizadeva zadostiti zahtevam arhitektov in inženirjev v vseh fazah projekta. Sistem inteligentno podpira in usklajuje vse udeležence v celotnem načrtovalnem procesu v skladu s tehnologijo BIM (Building Information Modeling) ter ustvarja obsežno podatkovno bazo z podrobnimi informacijami o stavbah. Zagotavlja popoln nadzor in varnost v vseh fazah projekta, hkrati pa racionalizira in pospešuje izvedbo.

ArCADia BIM trenutno vključuje več kot dvajset modulov, namenjenih specifičnim panogam, vključno z rešitvami za načrtovanje in modeliranje vodovodnih, kanalizacijskih, električnih in ogrevalnih instalacij, ter programi za načrtovanje nosilnih konstrukcij. Ti programi uporabljajo skupno objektno bazo podatkov, ki omogoča sodelovanje med različnimi panogami s izmenjavo informacij znotraj in zunaj sistema.

Osnovni moduli

Software rešitev z podporo tehnologije BIM. Omogoča objektno usmerjeno izdelavo 2D načrtov gradbenih objektov in shranjevanje datotek v formatu DWG 2018.
ArCADia BIM

Močna CAD-programska oprema na področju gradbeništva. Primerna tako za načrtovanje v 2D kot tudi v 3D v skladu z načeli tehnologije BIM.

ArCADia BIM PLUS


Programska rešitev s podporo tehnologiji BIM, posebej zasnovana za gradbeništvo. Podpira načrtovanje v 2D/3D in uvoz 3D-modelov (ACIS)

Software

Programska oprema

Nova generacija CAD programske opreme ponuja ustrezne rešitve tudi za najzahtevnejše naloge na področju računalniško podprtega oblikovanja. Uporabniški vmesnik, ukazi in funkcije močno spominjajo na okolje programa AutoCAD, kar omogoča hiter in enostaven prehod na novo platformo.
ZW3D ponuja tako imenovano “Vse-v-enem” 3D CAD/CAM rešitev. Paketi orodij se lahko modularno razširjajo, kar omogoča, da rastejo sorazmerno s potrebami in željami sodobnega uporabnika. Njegovo napredno jedro programske opreme omogoča tudi hibridno modeliranje in inteligentno CNC obdelavo.
Visokokakovostne simulacije postopkov brizganja plastike so ključnega pomena pri konstrukciji orodja. Čeprav so takšna simulacijska orodja na splošno zelo draga, je njihova cena v primerjavi s stroški slabo oblikovanega orodja zanemarljiva. Kljub temu cena za visokokakovostno programsko podporo na tem področju ne sme biti tako visoka.
Izjemno visokokakovostna in inovativna 3D CAD/BIM programska oprema, ki je še posebej primerna za arhitekte in notranje oblikovalce ter zagotavlja celovito podporo pri ustvarjanju projektne in tehnične dokumentacije. Vključuje napredna orodja naslednje generacije s podporo umetne inteligence (AI).
Priljubljena programska rešitev za 3D modeliranje na področju arhitekture, ki je znana po svoji intuitivnosti in uporabniški prijaznosti. Uporabniku ponuja orodja za programsko opremo za ustvarjanje izjemno natančnih in podrobnih 3D modelov. Gre za primerno rešitev tako za načrtovanje arhitekture kot tudi za oblikovanje notranje opreme.
Napredna programska rešitev podjetja Epic Games, zasnovana za bolj sofisticirane vizualizacije (fotorealistični posnetki, video predstavitve itd.). Predvsem za arhitekte, gradbenike, urbaniste, krajinske arhitekte itd. Primerna rešitev temelji na zmogljivem programskem jedru Unreal, vključuje pa tudi panoramske posnetke, animacije in elemente navidezne resničnosti. Je prvovrstno referenčno orodje na področju profesionalnih vizualizacij.
Podpora

Imamo obsežne vire, ki vam bodo pomagali pri lažji uporabi naših izdelkov in povečali vašo učinkovitost

F.A.Q.

Odgovori na najpogosteje zastavljena vprašanja.

Aktivacije

Postopek aktivacije in licenciranja vaše programske opreme.

Prenosi

Za vse naše programske rešitve nudimo brezplačne preizkusne različice z omejenim časovnim obdobjem.

Izobraževanja

Izvajamo obsežne in odlične tečaje za izobraževanje na področju računalniško podprtega konstruiranja (CAx).

Vaše povratne informacije nam bodo pomagale uporabniško izkušnjo še dodatno izboljšati. Že v naprej se zanje lepo priporočamo.

Hvala vam za vaše povratne informacije!