ZWCAD DACH

ARCHLine.XP

3D-Modeliranje in realistične vizualizacije v enem

ARCHLINE (2)
SISTEMSKE ZAHTEVE
Procesor RAM Grafična kartica Pomnilnik

Intel®Core™ i5 ali AMD®Ryzen™ ali višji

8 GB RAM ali višji

Z DirectX 11 in 9.0c podporo priporočamo NVIDIA ali ATI z vsaj 2 GB ali več.
1 TB SSD – Na voljo 10 GB prostora na trdem disku
ARCHLine.XP

ARCHLine.XP: 3D-Modeliranje in realistične vizualizacije v enem.

ARCHLine.XP: 3D modeliranje in realistične vizualizacije v enem, je programska rešitev za arhitekturno načrtovanje in izvedbo projektov. Ponuja številne funkcije in orodja za modeliranje različnih 3D objektov, ustvarjanje realističnih vizualizacij, pripravo obsežne dokumentacije, izračun količin in stroškov, oblikovanje kuhinj in kopalnic, izbiro ploščic in še več. Program omogoča nemoteno sodelovanje z drugimi strokovnjaki ter izmenjavo informacij o projektu brez nepotrebnih izgub podatkov.

ARCHLine.XP je cenovno ugodna in uporabniku prijazna programska oprema, ki je na voljo v 14 jezikih. Ima obsežno zbirko video vadnic, spletnih seminarjev, delavnic in podpore, ki nam pomagajo pri učenju in obvladovanju celo najzahtevnejših projektov. ARCHLine.XP je idealna programska oprema za arhitekte, notranje oblikovalce, gradbene inženirje ter vse, ki se ukvarjajo z oblikovanjem prostorov.

Osnovni moduli
Ugodna 3D CAD/BIM-programska oprema za načrtovanje stavb in pripravo celovite tehnične dokumentacije.
ARCHLine.XP PROFESSIONAL
Obsežna 3D CAD/BIM-programska oprema za arhitekturo, vključno z celovito tehnično dokumentacijo, renderiranjem, oblikovanjem terena ter oblikovanjem kuhinj, kopalnic in notranjosti.
ARCHLine.XP LIVE
Uporabniku prijazna programska oprema za vizualizacijo z realističnim renderiranjem v realnem času. S sinhronizacijo v enem kliku omogoča prenos BIM-modelov ARCHLine.XP v realnem času.
Več informacij neposredno pri razvijalcih programske opreme ARCHLine.XP
SPLETNI SEMINARJI

Pridružite se tedenskim spletnim seminarjem, da boste vedno na tekočem z najnovejšimi funkcijami, postavite svoja vprašanja in prejmite neposredno povratno informacijo med dogodkom. 

VEDEO TUTORIALI
S približno 800 vadnicami ter nasveti in triki imate na voljo vse vire, da boste zagotovo našli odgovore na svoja vprašanja glede oblikovanja.
PODPORA
Se znajdete v zahtevnem oblikovalskem izzivu? Obrnite se na ekipo ARCHLine.XP.
DELAVNICE

Potrebujete dodatno pomoč? Odkrijte pripravljene delavnice ali pa si omislite mentorja, ki bo prilagojen vašim potrebam.

Software

Programska oprema

Nova generacija CAD programske opreme ponuja ustrezne rešitve tudi za najzahtevnejše naloge na področju računalniško podprtega oblikovanja. Uporabniški vmesnik, ukazi in funkcije močno spominjajo na okolje programa AutoCAD, kar omogoča hiter in enostaven prehod na novo platformo.
ZW3D ponuja tako imenovano “Vse-v-enem” 3D CAD/CAM rešitev. Paketi orodij se lahko modularno razširjajo, kar omogoča, da rastejo sorazmerno s potrebami in željami sodobnega uporabnika. Njegovo napredno jedro programske opreme omogoča tudi hibridno modeliranje in inteligentno CNC obdelavo.
Visokokakovostne simulacije postopkov brizganja plastike so ključnega pomena pri konstrukciji orodja. Čeprav so takšna simulacijska orodja na splošno zelo draga, je njihova cena v primerjavi s stroški slabo oblikovanega orodja zanemarljiva. Kljub temu cena za visokokakovostno programsko podporo na tem področju ne sme biti tako visoka.
Močno arhitekturno orodje za CAD 2D/3D, razvito tako za 2D kot tudi 3D načrtovanje v skladu s smernicami BIM-tehnologije (Building Information Modeling). Omogoča objektno usmerjeno izdelavo gradbene dokumentacije in shranjevanje datotek v številnih CAD formatih. Programska oprema je na voljo v različnih različicah (ArCADia BIM LT, ArCADia BIM in ArCADia BIM PLUS).
Priljubljena programska rešitev za 3D modeliranje na področju arhitekture, ki je znana po svoji intuitivnosti in uporabniški prijaznosti. Uporabniku ponuja orodja za programsko opremo za ustvarjanje izjemno natančnih in podrobnih 3D modelov. Gre za primerno rešitev tako za načrtovanje arhitekture kot tudi za oblikovanje notranje opreme.
Napredna programska rešitev podjetja Epic Games, zasnovana za bolj sofisticirane vizualizacije (fotorealistični posnetki, video predstavitve itd.). Predvsem za arhitekte, gradbenike, urbaniste, krajinske arhitekte itd. Primerna rešitev temelji na zmogljivem programskem jedru Unreal, vključuje pa tudi panoramske posnetke, animacije in elemente navidezne resničnosti. Je prvovrstno referenčno orodje na področju profesionalnih vizualizacij.
Support

Podpora

F.A.Q.

Odgovori na najpogosteje zastavljena vprašanja.

Aktivacije

Postopek aktivacije in licenciranja vaše programske opreme.

Prenosi

Za vse naše programske rešitve nudimo brezplačne preizkusne različice z omejenim časovnim obdobjem.

Izobraževanja

Izvajamo obsežne in odlične tečaje za izobraževanje na področju računalniško podprtega konstruiranja (CAx).

Vaše povratne informacije nam bodo pomagale uporabniško izkušnjo še dodatno izboljšati. Že v naprej se zanje lepo priporočamo.

Hvala vam za vaše povratne informacije!