ZWCAD DACH

Twinmotion

Napredno orodje za vizualizacijo v realnem času

SISTEMSKE ZAHTEVE
Procesor RAM Grafična kartica Pomnilnik
Intel® Core Intel Core i9-13900KS, CPE z referenčno oceno 2000 ali več
16 GB ali višji
Grafična kartica z nameščenimi najnovejšimi razpoložljivimi gonilniki in vsaj 6 GB VRAM-a
30 GB prostega prostora na trdem disku
Twinmotion

Napredno orodje za vizualizacijo v realnem času

Twinmotion, programska rešitev razvijalca EPIC GAMES, nudi uporabnikom izjemno zmogljivo, a kljub temu cenovno dostopno programsko orodje, namenjeno arhitekturni vizualizaciji.

Omogoča ustvarjanje prepričljivih predstavitev, ter foto-realističnih posnetkov, ki pritegnejo poglede še tako zahtevnega občinstva.

Neglede na to, ali ste arhitekt, oblikovalec ali urbanist, Twinmotion zagotavlja orodja, ki jih potrebujete, da spremenite svojo vizijo v resničnost in pustite svoj pečat v svetu arhitekture.

Z opcijo prikaza rezultatov v realnem času, obsežno knjižnico virov, ter brezhibno integracijo, ustvarja Twinmotion naravnost osupljive predstavitve in to z izjemno lahkoto in učinkovitostjo.
GALERIJA
Software

Programska oprema

Nova generacija CAD programske opreme ponuja ustrezne rešitve tudi za najzahtevnejše naloge na področju računalniško podprtega oblikovanja. Uporabniški vmesnik, ukazi in funkcije močno spominjajo na okolje programa AutoCAD, kar omogoča hiter in enostaven prehod na novo platformo.
ZW3D ponuja tako imenovano “Vse-v-enem” 3D CAD/CAM rešitev. Paketi orodij se lahko modularno razširjajo, kar omogoča, da rastejo sorazmerno s potrebami in željami sodobnega uporabnika. Njegovo napredno jedro programske opreme omogoča tudi hibridno modeliranje in inteligentno CNC obdelavo.
Visokokakovostne simulacije postopkov brizganja plastike so ključnega pomena pri konstrukciji orodja. Čeprav so takšna simulacijska orodja na splošno zelo draga, je njihova cena v primerjavi s stroški slabo oblikovanega orodja zanemarljiva. Kljub temu cena za visokokakovostno programsko podporo na tem področju ne sme biti tako visoka.
Močno arhitekturno orodje za CAD 2D/3D, razvito tako za 2D kot tudi 3D načrtovanje v skladu s smernicami BIM-tehnologije (Building Information Modeling). Omogoča objektno usmerjeno izdelavo gradbene dokumentacije in shranjevanje datotek v številnih CAD formatih. Programska oprema je na voljo v različnih različicah (ArCADia BIM LT, ArCADia BIM in ArCADia BIM PLUS).
Izjemno visokokakovostna in inovativna 3D CAD/BIM programska oprema, ki je še posebej primerna za arhitekte in notranje oblikovalce ter zagotavlja celovito podporo pri ustvarjanju projektne in tehnične dokumentacije. Vključuje napredna orodja naslednje generacije s podporo umetne inteligence (AI).
Priljubljena programska rešitev za 3D modeliranje na področju arhitekture, ki je znana po svoji intuitivnosti in uporabniški prijaznosti. Uporabniku ponuja orodja za programsko opremo za ustvarjanje izjemno natančnih in podrobnih 3D modelov. Gre za primerno rešitev tako za načrtovanje arhitekture kot tudi za oblikovanje notranje opreme.
Podpora

Imamo obsežne vire, ki vam bodo pomagali pri lažji uporabi naših izdelkov in povečali vašo učinkovitost

F.A.Q.

Odgovori na najpogosteje zastavljena vprašanja.

Aktivacije

Postopek aktivacije in licenciranja vaše programske opreme.

Prenosi

Za vse naše programske rešitve nudimo brezplačne preizkusne različice z omejenim časovnim obdobjem.

Izobraževanja

Izvajamo obsežne in odlične tečaje za izobraževanje na področju računalniško podprtega konstruiranja (CAx).

Vaše povratne informacije nam bodo pomagale uporabniško izkušnjo še dodatno izboljšati. Že v naprej se zanje lepo priporočamo.

Hvala vam za vaše povratne informacije!