ZWCAD DACH

ARCHLine.XP LT

Home ARCHLine.XP LT

UGODNA BIM PROGRAMSKA OPREMA ZA ARHITEKTE

Cenovno ugodna BIM-programska oprema, ki vam in vašemu podjetju omogoča konkurenčnost. Stopite na naslednjo raven CAD načrtovanja in se pridružite BIM revoluciji.

Z ARCHLine.XP LT USTVARIMO MOST DO BIM-A

ARCHLine.XP LT je idealna BIM programska oprema za tiste, ki se šele zdaj seznanjajo s pojmom BIM, vendar imajo močne izkušnje s CAD-om. ARCHLine.XP LT nam pomaga ustvariti 3D arhitekturne načrte in dokumentacijo visoke kakovosti. Boljši rezultati – v krajšem času.

OBMORSKO STANOVANJE V BELGIJI

Spoznajte Wannesa Malaisea, belgijskega arhitekta, ki nam pove, kako mu je  ARCHLine.XP LT pomagal ustvariti belgijsko leseno hišo.

GRADITE NA SVOJEM ZNANJU

Ker ARCHLine.XP LT uporablja dobro znana orodja za CAD, se čas učenja znatno skrajša. Programska oprema bo vpeljala BIM pojme v vaše delovne procese, s pomočjo katerih lahko še bolj učinkovito delate. Ne rišemo več črt, temveč ustvarjamo parametrične stene, stebre, stropove, okna in vrata. Tako se takoj ustvari 3D pogled, in lahko tudi pravilno izračunamo stroške zgradbe iz modela. Če želimo kadarkoli spremeniti svoj model, lahko vse načrte, poglede in kalkulacije hitro osvežimo s klikom na gumb. S tem se zmanjša napaka na minimum.

ZDRUŽLJIVOST IN SODELOVANJE

Možno je, da drugi oblikovalci ali vaši kolegi uporabljajo drugačne programe kot vi. To pa ni težava!

ARCHLine XP LT lahko bere in piše v najpomembnejše datotečne formate, kot so IFC, DWG ali RVT. Z njihovo pomočjo postane sodelovanje z drugimi še bolj učinkovito.

OD NAČRTOVANJA DO VIZUALIZACIJE

ARCHLine.XP LT in ARCHLine.XP LIVE – POPOLNA ZDRUŽITEV

Od načrtovanja do vizualizacije – v enem paketu

ARCHLine.XP LT odlično deluje z ARCHLine.XP LIVE. To pomeni, da lahko iz svojih modelov v trenutku izvlečete osupljive vizualne načrte in videoposnetke, brez časa upodabljanja.S simulacijo naravne svetlobe, svetilk, vegetacije, vode in ljudi lahko svoje ideje predstavite lažje, vidneje in v človeškem merilu.
Več informacij neposredno pri razvijalcih programske opreme ARCHLine.XP
SPLETNI SEMINARJI

Pridružite se tedenskim spletnim seminarjem, da boste vedno na tekočem z najnovejšimi funkcijami, postavite svoja vprašanja in prejmite neposredno povratno informacijo med dogodkom.

VEDEO TUTORIALI
S približno 800 vadnicami ter nasveti in triki imate na voljo vse vire, da boste zagotovo našli odgovore na svoja vprašanja glede oblikovanja.
PODPORA
Se znajdete v zahtevnem oblikovalskem izzivu? Obrnite se na ekipo ARCHLine.XP.
DELAVNICE

Potrebujete dodatno pomoč? Odkrijte pripravljene delavnice ali pa si omislite mentorja, ki bo prilagojen vašim potrebam.

Vaše povratne informacije nam bodo pomagale uporabniško izkušnjo še dodatno izboljšati. Že v naprej se zanje lepo priporočamo.

Hvala vam za vaše povratne informacije!