ZWCAD DACH

ARCHLine.XP PROFESSIONAL

Home ARCHLine.XP PROFESSIONAL

UGODNA BIM PROGRAMSKA OPREMA ZA ARHITEKTE

Cenovno ugodna BIM-programska oprema, ki vam in vašemu podjetju omogoča konkurenčnost. Stopite na naslednjo raven CAD načrtovanja in se pridružite BIM revoluciji.
ARHITEKTURNA ORODJA
Elementi modela imajo 3D geometrijo, kot so stene in stebri, vrata in okna, strehe, tramovi, podstavki, stopnice, rampe, ograje, sobe itd. Elementi risanja dopolnjujejo dokumentacijo projekta v specifični predstavitvi, kot so črte, loki , dimenzije, besedilo, šrafura itd. ARCHLine.XP upošteva spremembe v celotnem projektu. To pomeni bolj natančno načrtovanje.

ORODJA ZA NOTRANJE OBLIKOVANJE

ARCHLine.XP vam omogoča individualno in celovito oblikovanje pohištva, kuhinj, kopalnic in bivalnih prostorov z osvetlitvijo.

MODELI TERENA IN SODELOVANJE Z GOOGLE MAPS

Nič ne spodbuja domišljije investitorja bolje kot dobra vizualizacija projekta. ARCHLine.XP omogoča integracijo načrtovanega objekta na mestu, kjer naj bi bil dejansko zgrajen, s pomočjo možnosti neposrednega uvoza 3D modela terena iz Google Maps.

OBLAK TOČK

Oblak točk omogoča 3D predstavitev obstoječih struktur, kot so sobe ali celotna zgradba. Točke lahko pretvorite v elemente modela, kot so stene, stropi, vrata in okna.

ZDRUŽLJIVOST Z ŠTEVILNIMI FORMATI DATOTEK

Možnost uvoza in izvoza datotek v različnih 2D in 3D formatih. DWG, IFC, SKP, OBJ, RVT in še veliko več. Prenos 3D modelov iz 3D skladišča

FAZE PROJEKTIRANJA

Faze projektiranja omogočajo hkratno vodenje obstoječega stanja in projekta novogradnje.

ZUNANJE REFERENČNE DATOTEKE

V vaš projekt lahko vključite vsako CAD datoteko kot zunanjo referenco ali Xref. Spremembe, ki so bile izvedene na sklicani risbi, se samodejno prenesejo v trenutno risbo, ko je ta odprta ali ponovno prebrana iz Xref.

TEAMWORK - Skupinsko delo

Orodja za timsko delo vam omogočajo, da skupaj s sodelavci delate na projektu. Vsak del vašega projekta se samodejno posodablja, tako da načrt in dokumentacija tvorita koherentno enoto skozi celoten projektni cikel.

OSUPLJIVE VIZUALIZACIJE

Vgrajeni mehanizem za renderiranje ponuja enostaven in hiter način za ustvarjanje visokokakovostnih fotorealističnih slik.

KOMPLETNA DOKUMENTACIJA

Samodejno ustvarjanje pogledov sten, rezov in pogledov. Za popolno prilagajanje trenutnega nadstropja zadostujejo trije kliki.

DOLOČANJE KOLIČINE

Samodejno ustvarjanje projektivnih pogledov, dimenzij, rezov in pogledov.

PLOT LAYOUT

Layout je orodje za ustvarjanje večstranskih dokumentacij iz vašega projekta. Ko morate posodobiti spremembe v modelu, lahko vse poglede v postavitvi samodejno sinhronizirate.
Več informacij neposredno pri razvijalcih programske opreme ARCHLine.XP
SPLETNI SEMINARJI

Pridružite se tedenskim spletnim seminarjem, da boste vedno na tekočem z najnovejšimi funkcijami, postavite svoja vprašanja in prejmite neposredno povratno informacijo med dogodkom. 

VEDEO TUTORIALI
S približno 800 vadnicami ter nasveti in triki imate na voljo vse vire, da boste zagotovo našli odgovore na svoja vprašanja glede oblikovanja.
PODPORA
Se znajdete v zahtevnem oblikovalskem izzivu? Obrnite se na ekipo ARCHLine.XP.
DELAVNICE

Potrebujete dodatno pomoč? Odkrijte pripravljene delavnice ali pa si omislite mentorja, ki bo prilagojen vašim potrebam.

Vaše povratne informacije nam bodo pomagale uporabniško izkušnjo še dodatno izboljšati. Že v naprej se zanje lepo priporočamo.

Hvala vam za vaše povratne informacije!