ZWCAD DACH

ArCADia BIM LT

Arhitekturna programska rešitev s podporo tehnologiji BIM.

ArCADia BIM LT 12 omogoča uporabo osnovnih orodij za BIM znotraj klasičnega 2D CAD-okolja in tako omogoča izjemno hitro, natančno in pregledno ustvarjanje 2D tehnične dokumentacije.

Temelji na CAD platformi, ki je bila razvita in skrbno preverjena že vrsto let in zagotavlja popolno združljivost z DWG formatom.


Ta evropska programska rešitev za gradbeno industrijo omogoča delo v skladu z BIM tehnološkimi smernicami. Programska oprema znatno olajša in pospeši delo gradbenih strokovnjakov. Z uporabo objektov, kot so večplastne stene, vrata ali okna itd., lahko uporabnik ustvari CAD dokumente v neprimerljivo krajšem času v primerjavi z uporabo tradicionalnih CAD orodij, ne da bi to vplivalo na projektno združljivost s standardom DWG.  


CAD platforma ArCADia BIM 12 je osnovna različica grafičnega orodja za gradbeno industrijo in vsebuje osnovne funkcije sistema ArCADia BIM 12.

CAD platforma ArCADia BIM LT 12 ponuja:

  • Podpora za BIM tehnologijo in objektno usmerjeno arhitekturno načrtovanje
  • Pripravljeni arhitekturni elementi: večplastne stene, stopnice, podnožja, stebri, dimniki, okna, vrata, itd…
  • Možnost primerjave in združevanja dokumentov
  • Samodejno uvedbo tal in dodatno podporo pri izvedbi stropov s stropnimi tramovi
  • Hitro, natančno in pregledno ustvarjanje 2D tehnične dokumentacije in njihovo shranjevanje v originalnem formatu DWG, ki je značilen za večino CAD aplikacij
  • Večplastno risanje z možnostjo uporabe skupin, blokov, zunanjih referenc in ozadja z mrežo
  • Možnost uporabe kartezijanskih in polarnih koordinat, oprijemnih točk in sledenja
  • Podpora BIM formatu IFC in s tem možnost izmenjave BIM podatkov z drugimi programi 
  • Popolna podpora za DWG/DXF format


 

ArCADia Download

Programska oprema ArCADia BIM LT, ArCADia BIM in ArCADia BIM PLUS vam omogoča osnovno funkcionalnost vseh dodatnih modulov na platformi. Če želite temeljito preizkusiti dodaten modul, nas prosim obvestite, in omogočili vam bomo dostop do njega.

Brezplačna orodja ArCADia

Vaše povratne informacije nam bodo pomagale uporabniško izkušnjo še dodatno izboljšati. Že v naprej se zanje lepo priporočamo.

Hvala vam za vaše povratne informacije!