ZWCAD DACH

ZWCAD Add-Ons

Home Programska oprema ZWCAD dodatki

CADprofi

CADprofi

Arhitektura, strojništvo, elektrotehnika, ter ogrevanje in prezračevanje

CADprofi je programski dodatek, katerega je mogoče uporabljati na različnih CAD platformah, kjer omogoča načrtovanje najrazličnejših arhitekturnih, strojnih, električnih, ter HVAC & Piping projektov. Ob tem nudi še izdelavo evakuacijskih in požarnih načrtov.
Značilnosti programskih rešitev CADprofi:
 
 • So na voljo v 25 jezikih (tudi slovenskem), ter podpirajo BIM tehnologijo.
 • Vsebujejo veliko knjižnico simbolov in objektov, vključujoč mnoge znane proizvajalce, kot so ABB, Eaton, Hager, Legrand, itd.
 • Vsebujejo napredne ukaze in funkcije, ki poenostavljajo in pospešujejo procese načrtovanja, kot so na primer izdelava kosovnic, avtomatsko oštevilčevanje, kotiranje itd.
 • Vsebujejo izvedbo suite, ki vključuje vse štiri CADprofi module po 50% nižji ceni, kar je odlična opcija za strokovnjake, ki potrebujejo celovito CAD rešitev.
 • Vsebujejo tutoriale, priročnike in oddaljeno podporo, ki pomagajo uporabnikom pri usvajanju prepotrebnega znanja, ter kasneje pri učinkoviti rabi programske opreme.
 • Vsebujejo redne posodobitve in izboljšave, ki ohranjajo programsko opremo v skladu z najnovejšimi standardi in tehnologijami.
 
CADprofi uporablja več kot 190 tisoč zadovoljnih uporabnikov po vsem svetu. Tudi v Sloveniji. Je združljiv z najbolj priljubljenimi CAD programi, kot sta AutoCAD in ZWCAD. Je zanesljivo in cenovno ugodno programsko orodje, katerega enostavno morate imeti.
POZOR: Za uporabo programskega dodatka CADprofi, je potrebno predhodno namestiti CAD platformo ZWCAD PROFESSIONAL.  
Več informacij je mogoče najti na spletni strani razvijalca: https://www.cadprofi.com/main/en/
GALERIJA
Spatial Manager

CADprofi HVAC & Piping 

CADprofi Mechanical

CADprofi Electrical

CADprofi Architectual

Spatial Manager

Spatial Manager

Spatial Manager za ZWCAD, je zmogljiv programski dodatek, posebej zasnovan za uporabnike CAD aplikacije ZWCAD.

Omogoča uvažanje, izvažanje, preoblikovanje in upravljanje s prostorskimi podatki na preprost, hiter, ter cenovno ugoden način.

Vključuje številne funkcionalnosti, ki jih samo okolje ZWCAD ne nudi.
Kot programski dodatek se izvaja znotraj same CAD aplikacije ZWCAD, kjer omogoča uvoz/ izvoz geoprostorskih podatkov, prikaz zemljevidov v ozadju, upravljanje alfanumeričnih podatkov in podatkovnih tabel, ustvarjanje modelov terena in kontur, iskanje lokacij, pretvorbe koordinatnih sistemov in številne druge geoprostorske funkcije.
 Ključne funkcije:  
 • Uvoz prostorskih podatkov v okolje ZWCAD
 • Izvoz prostorskih podatkov iz okolja ZWCAD
 • Transformacija koordinat
 • Zemljevidi v ozadju/predloge
 • Objavljanje v Google Earth
 • Tematski zemljevidi
 • Upravljanje s podatki, poizvedbe in izdaje
 • Podatkovne mreže
 • Kalkulator polj
 • Prostorske analize
 • Risarska orodja
 • Orodja za obdelavo slik
 • Orodja za lociranje
 • Integracija Google Street View
 • Labeliranje objektov
 • Teren
 • Večjezičnost (Angleščina, Nemščina, Španščina, Francoščina, Ruščina in Portugalščina)
 • Permanentna licenca
 
 
POZOR: Za uporabo programskega dodatka Spatial Manager, je potrebno predhodno namestiti CAD platformo ZWCAD PROFESSIONAL.  
Več informacij je mogoče najti na spletni strani razvijalca:  https://www.spatialmanager.com/de/spm-forzwcad/overview/
GALERIJA
CivilCAD

Spatial Manager – Uvoz podatkov

Spatial Manager – Dinamično ozadje zemljevidov

Spatial Manager – Objava na Google Maps

Spatial Manager – Tematski zemljevidi

CivilCAD

CivilCAD

Programska aplikacija CivilCAD, spisana za CAD okolje ZWCAD, temelji na več kot 20-letnih izkušnjah številnih uporabnikov po vsem svetu.

Vključuje celovite rešitve, ki uporabnikom omogočajo kvalitetno načrtovanje, projektiranje, raziskovanje in gradnjo.  
Gradbene naloge je s pomočjo te profesionalne aplikacije mogoče opravljati učinkoviteje, hitreje ter lažje.

Osnovne verzije:

CivilCAD 10 STANDARD
Gradbene naloge je s pomočjo te profesionalne aplikacije mogoče opravljati učinkoviteje, hitreje ter lažje.

CivilCAD 10 CESTE

Celovita rešitev za projektiranje in načrtovanje cest, načrtovanje in izračun zemeljskih del ter vsa orodja za geodetsko in kartografsko raziskovanje (vključno z izračuni količin). Paket Ceste ob navedenem vključuje še kompletno funkcionalnost standardnega paketa.

CivilCAD 10 CEVI

 

Celoten nabor orodij za projektiranje in načrtovanje infrastrukturnih cevovodov, vključno z vodo, kanalizacijo, drenažo ter kabli.  
GESAMTPAKET CivilCAD 10
Celovita rešitev za načrtovalce cest in infrastrukture, ki združuje funkcionalnosti paketov Ceste in Cevi.  
POZOR: Za uporabo programskega dodatka CivilCAD, je potrebno predhodno namestiti CAD platformo ZWCAD PROFESSIONAL.
Več informacij je mogoče najti na spletni strani razvijalca: https://sivandesign.com/products/civilcad/
GALERIJA
TcpMDT

CivilCAD – Pregled

CivilCAD – Odseki in napredna orodja

CivilCAD – Ustvarjanje površin

CivilCAD – Ustvarjanje cevovodov

TcpMDT

TcpMDT

TcpMDT je napredna programska rešitev, ki se uporablja kot programski dodatek k CAD platformam tipa AutoCAD oziroma ZWCAD.

Je popolna rešitev za projekte geodezije in gradbenega inženiringa, kjer ponuja širok nabor profesionalnih programskih orodij.
Njegova modularna struktura omogoča izbiro najprimernejšega orodja za dotična dela, kot npr. načrtovanje horizontalnih in vertikalnih poravnav. Slednje je omogočeno na vseh orodjih v sklopu paketov TcpMDT in ne le pri projektiranju cest, koridorjev, poti … Tako so na voljo tudi pri risanju projektnih predlog, poročil o površinah in prostorninah, postavitvah, virtualnih ogledih, meritvah in ponudbah, mrežah vodovodnih, kanalizacijskih ali meteornih kanalov itd.
Programska oprema je primerna za vse vrste geodetskih projektov (ceste, urbanizacije, kamnolome …).

Moduli TcpMDT vključujejo:

 • Površine: Izdelava površin iz 3D točk, 3D polilinij, interaktivno urejanje površin, izračun tal, popravilo napak triangulacije.
 • Površine: Izdelava površin iz 3D točk, 3D polilinij, interaktivno urejanje površin, izračun tal, popravilo napak triangulacije.
 • Mreže: Izračun iz točk, površin, kontur, risanje mrež v obliki 3D površin ali slike, glajenje mrež.
 • Konture: Generiranje kontur iz površin, urejanje kontur, avtomatsko označevanje kontur, detekcija višinskih napak, ipd.
 • Profili in prečni prerezi: Hitri profili, profili in prečni prerezi iz oblakov točk, izračun prečnih prerezov iz površin ali mrež, urejanje prečnih prerezov.
 
 

OSNOVNI PAKETI

 
 • TcpMDT STANDARD
 • TcpMDT PROFESSIONAL
 • TcpMDT SURVEYING
 • TcpMDT PHOTOVOLTAIC
 
POZOR: Za uporabo programskega dodatka TcpMDT, je potrebno predhodno namestiti CAD platformo ZWCAD PROFESSIONAL.
Več informacij je mogoče najti na spletni strani razvijalca: https://www.aplitop.com/
GALERIJA

TcpMDT PV – Ustvarjanje projekta

BilderTcpGPS – Več slik

TcpGPS – GIS atributi

Tcp PointCloud

Software

Programske rešitve

Nova generacija CAD programske opreme ponuja ustrezne rešitve tudi za najzahtevnejše naloge na področju računalniško podprtega oblikovanja. Uporabniški vmesnik, ukazi in funkcije močno spominjajo na okolje programa AutoCAD, kar omogoča hiter in enostaven prehod na novo platformo.
ZW3D ponuja tako imenovano “Vse-v-enem” 3D CAD/CAM rešitev. Paketi orodij se lahko modularno razširjajo, kar omogoča, da rastejo sorazmerno s potrebami in željami sodobnega uporabnika. Njegovo napredno jedro programske opreme omogoča tudi hibridno modeliranje in inteligentno CNC obdelavo.
Visokokakovostne simulacije postopkov brizganja plastike so ključnega pomena pri konstrukciji orodja. Čeprav so takšna simulacijska orodja na splošno zelo draga, je njihova cena v primerjavi s stroški slabo oblikovanega orodja zanemarljiva. Kljub temu cena za visokokakovostno programsko podporo na tem področju ne sme biti tako visoka.
Močno arhitekturno orodje za CAD 2D/3D, razvito tako za 2D kot tudi 3D načrtovanje v skladu s smernicami BIM-tehnologije (Building Information Modeling). Omogoča objektno usmerjeno izdelavo gradbene dokumentacije in shranjevanje datotek v številnih CAD formatih. Programska oprema je na voljo v različnih različicah (ArCADia BIM LT, ArCADia BIM in ArCADia BIM PLUS).
Izjemno visokokakovostna in inovativna 3D CAD/BIM programska oprema, ki je še posebej primerna za arhitekte in notranje oblikovalce ter zagotavlja celovito podporo pri ustvarjanju projektne in tehnične dokumentacije. Vključuje napredna orodja naslednje generacije s podporo umetne inteligence (AI).
Priljubljena programska rešitev za 3D modeliranje na področju arhitekture, ki je znana po svoji intuitivnosti in uporabniški prijaznosti. Uporabniku ponuja orodja za programsko opremo za ustvarjanje izjemno natančnih in podrobnih 3D modelov. Gre za primerno rešitev tako za načrtovanje arhitekture kot tudi za oblikovanje notranje opreme.
Napredna programska rešitev podjetja Epic Games, zasnovana za bolj sofisticirane vizualizacije (fotorealistični posnetki, video predstavitve itd.). Predvsem za arhitekte, gradbenike, urbaniste, krajinske arhitekte itd. Primerna rešitev temelji na zmogljivem programskem jedru Unreal, vključuje pa tudi panoramske posnetke, animacije in elemente navidezne resničnosti. Je prvovrstno referenčno orodje na področju profesionalnih vizualizacij.
Support

Podpora

F.A.Q.

Odgovori na najpogosteje zastavljena vprašanja.

Aktivacije

Postopek aktivacije in licenciranja vaše programske opreme.

Prenosi

Za vse naše programske rešitve nudimo brezplačne preizkusne različice z omejenim časovnim obdobjem.

Šolanja

Izvajamo obsežne in odlične tečaje za izobraževanje na področju računalniško podprtega konstruiranja (CAx).

Vaše povratne informacije nam bodo pomagale uporabniško izkušnjo še dodatno izboljšati. Že v naprej se zanje lepo priporočamo.

Hvala vam za vaše povratne informacije!