ArCADia BIM

Arhitekturna programska rešitev,
s podporo BIM tehnologije

Arcadia

Programska rešitev ArCADia BIM je logična nadgradnja poslovne filozofije razvojnega podjetja ArCADiasoft, ki z omenjeno rešitvijo želi zadovoljiti prav vsem potrebam oblikovalcev in to na vseh stopnjah razvoja projektov.

Sistem inteligentno podpira in koordinira dela v celotnem procesu načrtovanja v skladu s tehnologijo BIM (Building Information Modeling), ter hkrati ustvarja obsežno digitalno bazo podatkov o stavbah.

Zagotavlja popoln nadzor in varnost na vseh stopnjah razvoja, tar dela hkrati racionalizira in posledično krajša čase izdelave.

OSNOVNI MODULI

ArCADia BIM LT

Programska rešitev s podporo BIM tehnologije. Omogoča objektno orientirano izdelavo 2D gradbene dokumentacije, ter shranjevanje datotek v formatu DWG 2018

ArCADia BIM

Zmogljiva CAD programska oprema s področja gradbeništva. Namenjena tako 2D kot 3D načrtovanju v skladu s smernicami tehnologije BIM

ArCADia BIM PLUS

Programska rešitev s podporo BIM tehnologije, spisana za področje gradbeništva. Podpira 2D / 3D načrtovanje, pri čemer se je mogoče posluževati tudi uvoženih 3D modelov (ACIS)