Pa smo ga dočakali. Srečanje MOLDEX3D partnerjev namreč. Letos ga je razvijalec omenjene CAE programske opreme organiziral v prelepi Lizboni (Portugalska), kjer smo se zaradi nekoliko višjih temperatur počutili prav pomladansko.

Ob prijetnem druženju s kolegi iz vse Evrope, smo imeli priložnost spoznati tudi letošnje najuspešnejše partnerje…

… ter impresivne novosti verzije 2024, katerih ni malo.

Z velikim zadovoljstvom torej sporočamo, da je sočasno s pričetkom letošnjega srečanja MOLDEX3D partnerjev v Lizboni, izšla tudi nova verzija izjemnega in večkrat nagrajenega CAE orodja, namenjenega simulacijam in analizam postopkov brizganja plastike, MOLDEX3D 2024.

Nova različica prinaša številne novosti in izboljšave, zaradi katerih se bo konkurenčna prednost uporabnikov te programske rešitve pred ostalimi, eksponentno zvišala. Omenjeno omogočajo orodja nove generacije, katera CoreTech System (razvijalec omenjene CAE programske opreme) vključuje v novo različico rešitve MOLDEX3D in katera bodo uporabniki naravnost vzljubili.

Kratka razlaga:

MOLDEX3D je potrjeno vodilna programska rešitev za simulacijo brizganja plastike, ki omogoča in zagotavlja natančno analizo in optimizacijo različnih procesov brizganja. Sledi predstavitev ključnih značilnosti MOLDEX3D:

  • Inovativne simulacijske rešitve: MOLDEX3D nudi inovativne simulacijske rešitve, ki so ključne za optimizacijo oblikovanja izdelkov, ter izboljšanje vseh vidikov proizvodnje.
  • Širok spekter uporabe: Podpira širok razpon procesov brizganja, kar zagotavlja v stroki zaželeno vsestranskost.
  • Vrhunska analitična tehnologija: Programska oprema se ponaša z vrhunsko analitično tehnologijo, ki uporabnikom omogoča izvedbo podrobnih simulacij in analiz z visoko stopnjo natančnosti.
  • Optimizacija oblikovanja: MOLDEX3D pomaga pri optimizaciji oblikovalskih vzorcev, kar lahko znatno skrajša čas do trženja izdelkov.
  • Maksimiranje donosa naložbe: Z izboljšanjem procesa oblikovanja in razvoja, MOLDEX3D že v kratkem času pomaga pri maksimiranju donosa naložbe.
  • Visoka združljivost: Programska oprema je zelo združljiva in prilagodljiva, saj omogoča takojšnjo povezavo z main stream CAD sistemi.
  • Rešitve po meri industrije: Ne glede na to, ali gre za avtomobilsko, elektronsko, medicinsko, letalsko, ipd. industrijo, MOLDEX3D ponuja prilagojene rešitve, ki ustrezajo specifičnim potrebam različnih industrij.
  • Celovito usposabljanje in podpora: MOLDEX3D zagotavlja dostop do učnih gradiv, priročnikov in oddaljene podpore za učinkovito uporabo programske opreme.
  • Nenehne posodobitve: Redne posodobitve in izboljšave ohranjajo MOLDEX3D v ospredju tehnologije, v skladu z najnovejšimi standardi.
  • Globalni doseg: Z globalno prodajno in servisno mrežo MOLDEX3D zagotavlja lokalno, takojšnjo in strokovno podporo svojim uporabnikom.

MOLDEX3D ni le orodje, ampak platforma, ki spodbuja inovacije, odpravlja težave od oblikovanja izdelka do razvoja in razkriva potencial karakterizacije materialov. Je zaupanja vredno ime za tiste, ki želijo napredovati v industriji plastičnih mas.

In ker slika (video) pove več kot tisoč besed, objavljamo video predstavitev programske rešitve, MOLDEX3D:

 

 

… in še predstavitev novosti verzije 2024:

 

 

Pri podjetju CAX d.o.o., omenjeno programsko rešitev predstavljamo v živo. To pomeni, da pri stranki prevzamemo živ primer in ga za namen prezentacije rešimo v celoti.

Tako se bodoči uporabnik seznani s programsko opremo na najboljši možni način, še preden pride do same odločitve glede nakupa.

Odplačilo na obroke? Seveda. Brezobrestno? Jasno. Prejemanje nadgradenj v času odplačevanja? Se razume. Brez doplačil? Tako je.

Za podrobnosti nas lahko pokličite med 8:00 in 16:00 uro, od ponedeljka do petka. Rade volje Vam postrežemo z odgovorom na zastavljena vprašanja.

 

Želimo Vam obilo zadovoljstva in uspehov pri uporabi naših profesionalnih CAD, CAD/CAM, CAE in BIM programskih rešitev.

 

Ekipa ZWCAD SLOVENIA (CAX d.o.o.)


 

Vaše povratne informacije nam bodo pomagale uporabniško izkušnjo še dodatno izboljšati. Že v naprej se zanje lepo priporočamo.

Hvala vam za vaše povratne informacije!