Detajli, pogledi, prerezi, standardni elementi, merila, pozicije, kosovnice, … so elementi CAD dokumenta, ki nam jemljejo veliko časa in energije, da dodatnih možnosti za napake niti ne omenjamo.

Obstaja rešitev, ki sliši na ime: ZWCAD MFG 2025.

Video predstavitev nove različice ZWCAD MFG 2025:

 

ZWCAD MFG je napredna CAD rešitev za vse, ki omenjena orodja potrebujejo. Zgrajen je okrog zmogljivega programskega jedra, ki uporabnikom zagotavlja lažje in hitrejše kreiranje standardiziranih, visokokakovostnih dizajnov, saj ob ostalim ponuja obsežne

knjižnice standardnih delov, inteligentna orodja za risanje in številne funkcije za izboljšanje same produktivnosti.

ZWCAD MFG 2025 je mogoče brez težav integrirati v sisteme PLM, kar je le še dodatna prednost.

Visoka predstavnica razvojnega podjetja ZWSOFT, ga. Elaine Zhu, je za ZWCAD MFG 2025 dejala: »ZWCAD MFG 2025 prinaša številne novosti in izboljšave, vključno z združljivostjo, dostopnostjo, funkcionalnostjo risanja, ter številna specializirana programska orodja. Verjamemo, da lahko ta različica MCAD programske opreme bistveno pripomore k bolj učinkovitemu delu slehernega uporabnika.«

Oglejmo si nekatere izmed ključnih novosti najnovejše različice MCAD rešitve, ZWCAD MFG 2025.

 

KOMPATIBILNOST Z AUTOCAD® MECHANICAL

Kompatibilnost  formatov je bistvena za brezhibno izmenjavo dokumentov med konkurenčnimi programskimi rešitvami.

ZWCAD MFG 2025 zagotavlja 100% kompatibilnost DWG / DXF formatov z aplikacijo AutoCAD® Mechanical, s čimer lahko odpira in prosto ureja AutoCAD® entitete, vključno z okvirji, bloki, atributi, referencami, kosovnicami in mehanskimi simboli.

Z omenjenim lahko AutoCAD® uporabniki pri prehodu na ZWCAD MFG preprosto uporabljajo svoje obstoječe risbe, s čimer prihranijo čas in denar.

RAZŠIRJENA KNJIŽNICA STANDARDNIH ELEMENTOV

Obsežna knjižnica standardnih elementov je za strojne inženirje ne le zaželena, pač pa nepogrešljiva.

Najnovejša integrirana tovrstna knjižnica širi obstoječa standarda ISO in DIN, ter dodaja 14 novih, vključno z JIS, IS, PN, KS, AFNOR, ANSI, BSI, EN, TCVN ipd.

 

NOVA FUNKCIJA 2D HIDE

Za urejanje grafik je uvedena nova funkcija 2D Hide, ki uporabnikom omogoča hitro skrivanje grafik v ozadju za zunanje obrise CAD geometrij. S tem se izboljša preglednost dokumenta in prihrani čas, ki bi sicer bil potreben za ročno obrezovanje.

Da bi zadovoljili različne potrebe uporabnikov, nudi funkcija 2D Hide različne možnosti, kot so: Hide by Trimming, Hide by Covering, Reference Clip, ter Hide in Part Out.

PART REFERENCE

Nova funkcija Part Reference podpira povezovanje podatkov z označevanjem delov (tagging).

To samodejno ustvari kosovnice, ter ohranja podatke sinhronizirane med kosovnicami, pozicijami in referencami, kar poenostavi poteke dela in odpravlja nepotrebne napake.

 

SCALE AREA

Funkcija Scale Area razdeli prostor Modela na območja z različnimi merili, kar uporabniku omogoča risanje v različnih merilih znotraj istega dokumenta. Na voljo sta dve možnosti skaliranja:

  • Prilagoditev velikosti geometrij: poveča ali skrči geometrije, ne da bi vplivali na velikost besedil.
  • Prilagoditev velikosti besedil: Poveča ali pomanjša besedila, ne da bi vplivali na velikost geometrij.

 

IZBOLJŠAN IZRAČUN VZTRAJNOSTNEGA MOMENTA

Izračun vztrajnostnega momenta se običajno uporablja za oceno zanesljivosti konstrukcije v panogah, kot sta gradnja mostov in proizvodnja jeklenih profilov.

V ZWCAD MFG 2025 ni optimizirana le njegova učinkovitost in natančnost, pač pa je dodana še podpora izračunu kompleksnih oblik. Te izboljšave omogočajo uporabniku samozavestnejšo obravnavo zapletenih scenarijev.

 

 

IZRAČUN UPOGIBA

Izračun upogiba je naslednja pomembnejša funkcija, potrebna pri preverjanju zanesljivosti konstrukcije, ter je novost različice ZWCAD MFG 2025.

Funkcija omogoča hitro določanje upogibne črte in tabele rezultatov izračuna, kar inženirjem pomaga napovedati deformacijo nosilcev pod obremenitvami, ter posledično optimizirati konstrukcijo.

 

 

ORODJE ZA NAČRTOVANJE IN IZRIS VERIŽNIKOV, TER VERIG

ZWCAD MFG 2025 vključuje orodja za načrtovanje in izris verižnikov, kar smo uporabniki dosedanjih verzij omenjenega programa močno pogrešali.

To orodje lahko izjemno hitro nariše verižnike, izračuna dolžino verig, ter nariše tudi same člene verige. Poleg tega, ko se spremeni položaj verižnika, se ustrezno posodobi tudi položaj verige.

Novo orodje podpira izbiro nacionalnih standardov, kar zagotavlja, da je risba vedno v skladu z zahtevanimi standardi.

Za konec še primerjava dela opravljenega v okolju ZWCAD, ter istega dela opravljenega v okolju ZWCAD MFG:

 

BREZPLAČNO TESTIRANJE MCAD APLIKACIJE…

Nudimo opcijo brezplačnega testiranja najnovejše verzije MCAD programske opreme, ZWCAD MFG 2025. Programsko opremo je mogoče sneti neposredno s spodnje povezave:

DOWNLOAD

Testna različica bo nudila polno funkcionalnost za čas 30 dni, nakar bo delovanje nekaterim funkcijam onemogočeno.

AKCIJA

 

 

 

 

 

 

 

Za omejen čas (od 11.06.2024 do 21. 06. 2024), bomo MCAD aplikacijo ZWCAD MFG 2025 nudili s kar 15% popustom! Ne zamudite priložnosti in si svojo permanentno licenco zagotovite po ugodnejši ceni.

Za dodatne informacije smo Vam rade volje na razpolago na telefonski številki: (02) 471 12 40, oziroma nam pišita na: info@zwcad.si.

Želimo Vam obilo uspehov in zadovoljstva ob uporabi naših profesionalnih CAD, 3D CAD/CAM, CAE, ter BIM programskih rešitev.

 

Ekipa ZWCAD SLOVENIA  (CAX, Računalniško podprte tehnologije, d.o.o.)


Vaše povratne informacije nam bodo pomagale uporabniško izkušnjo še dodatno izboljšati. Že v naprej se zanje lepo priporočamo.

Hvala vam za vaše povratne informacije!